Литекс - Левски - 1:1 (*5:3)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Литекс - Левски (06.04.2011 18:00ч - Купа на България)

Мнениеот TristaNNN » 03 апр 2011 21:17

МORSKI написа:
TristaNNN написа:Не мога да разбера защо всички отписват Левски в този мач :?: Литекс и миналата година не бяха никак зле, ама кой грабна купата в крайна сметка, така че уважаеми дами и господа - в този мач изявен фаворит няма. Нека не забравяме, че в последните няколко срещи на моменти селянията надделяваше и съдиите ходеха с мокри кърпи в недоумение кога испуснаха мача и какви измишльотини ди са изсмучат от пръстите, за да не го прекратят преждевременно.

В едно съм сигурен: Този път няма да има лакти, шамари, бутанки и т.н. Освен това за миг не ми се иска да помисля че може да има уговорка "купа за първенство", а и се надявам че реферът ще си свърши работата. Затова прогнозирам изключително напечен мач, със сигурност ще има червени картони и спорни положения, но нека те да не бъдат решаващи.

В заключение: Не бързайте да ни отписвате, аз очаквам някоя изненада в тактически план от Ясен, а и да не забравяме че Левски е силен, когато е опрян до стената 8-)

Хората отдавна спряха да говорят със заучени фрази. Ловеч още 10 победи до края на сезона 1000% няма направят но и "Левски" даваш ли гаранция, че ще направят още 10 поредни победи?

Относно мача за купата Ловеч не им е последна надежда и ще играят необременени но за "Левски" този мач е един от тези които им решават сезона и ако се издънят има много голяма вероятност да се сринат здраво в класирането защото след една евентуална загуба, то още следващият кръг Миньор ще ги довърши и след това им гостуваме ние и изобщо няма да им е леко, а ако играят така като снощи мача от нас няма да вземат

Ловеч от този мач само може да спечели но не и да загуби

В момента темата е не колко победи ще направят Левски и Литекс докрая, а конкретния мач :!: И да, прав си - заучените фрази не са никак на мода: кой е обременен или не в този мач не тежи, защото от няколко години Литекс - Левски се превърна от "аз ти давам есента, ти ми връщаш пролетта" в изключително огнено дерби. Смея да твърдя, че в момента това са двата родни отбора, в които се работи на най-високо професионално ниво. Ето защо си мисля че при всякакви стечения на обстоятелствата, важност на мача, временно класиране.и т.н играчите излизат с идеята да се изядат на терена и да допринесат за победата на отбора си (дано Ганчев и Батков не ме опровергаят извън терена в някоя механа във Вароша :? )

[offtopic]Споменаваш мачове с Миньор и вас :lol: Какво да ти кажа ... наистина ли мислиш, че дори да паднем от Литекс ще ни е страх от Миньор :roll: А що се отнася до "вас" ... вие само като видите табелата "София" инкасирате 1 парче ... така че зъби в софийките гостувания отдавна нямате, или дори да имате са малко окапали => и "вие" не сте дразнител :)[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

would
Контакти:

Мнениеот would » 03 апр 2011 21:22

Дано поне сините спечелят този мач, че шансовете за титла в първенството са минимални.Прогноза 2-1 за Левски.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 апр 2011 21:31

МORSKI написа:От началото на пролетният дял
Ловеч 13-1
"Левски" 6-3

Това са вкараните и получени голове

Дембеле ако не е във форма и извънмотивация, кой ще вкарва за "Левски" нямам на идея

[offtopic]В интерес на великата наука, която се зове статистика, би ли ни припомнил Левски с кои отбори игра, и Литекс с кой поцъка :idea:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 03 апр 2011 21:36

Дано се получи интересен мач и след него да се коментират положенията пред двете врати, а не съдийските грешки :)
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
kiril74
Контакти:

Мнениеот kiril74 » 03 апр 2011 22:38

Не искам да смятат Литекс за фаворит в този мач.Все пак не играем с Видима.По- добре да излезем като аутсайдери и да победим. Успех в сряда.

spartak_1919
Контакти:

Мнениеот spartak_1919 » 03 апр 2011 22:49

Смятам че, ще се получи доста интересен двубой може би по-интересен и от предния. Тогава феновете на Левски направо невероятно шоу, присъствах на мача и наистина беше уникално и сега отново ми се ще да ида, най-вече заради страхотната атмосфера, която ще създадат сините фенове. :) По този повод имам и един върпос но ще го оставя в оффтопик, защото наистина май не е баш по темата. :)
[offtopic]предния път транспорта ми беше с кола, но сега нямам тази възможност и питам ако има някой който ще ходи от Плевен с автобус и има сигурен транспорт и за на връщане ако може да ми драсне едно ЛС ще съм много благодарен. Нямам претенции дали ще бъда с фен клуб на Литекс, Левски или просто обикновен автобус по маршрута Плевен - Ловеч. ;) Благодаря предварително. :)[/offtopic]

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 03 апр 2011 23:15

BOKA_PALRMO написа:
МORSKI написа:От началото на пролетният дял
Ловеч 13-1
"Левски" 6-3

Това са вкараните и получени голове

Дембеле ако не е във форма и извънмотивация, кой ще вкарва за "Левски" нямам на идея

Ами 0:0 и ги клатим с дузпи бре :lol: . Иначе полуфиналите ги виждам по следният начин: ЛЕВСКИ-Славия и Черно Море -Локо(ПД) и финал ЛЕВСКИ-срещу домакина от Черно Море и Локо(ПД) :lol:

ХА-ХА-ХА това беше най-голямата смешка тая вечер :) :) :) :)
Така ще ви изклатят в Ловеч, че другите финалисти няма да те интересуват.
От тези дето си ги писал, че ще играят на 1/2 финал си познал само 1 отбор, и това е Локо Пд. Помни ми думата

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 03 апр 2011 23:49

magichko написа:
POPCORN написа:Победа за Литекс!Сега с колко незнам, но на техен терен играят и в момента според мене са по-добрият отбор!

може да си разменат мачовете :) Левски ше ги пусне за първенсвото ххахаахха

Това го правят цска и Литекс, къде намесваш Левски!? Или страдаш от синдрома на късата памет?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 04 апр 2011 00:59

Доста си слабопаметен или се правиш на шемет, а Rivaldo 10????
А помниш ли как 2008/2009 отпаднахте, за купата от Пирин, за да направите път на Литекс, и с каква лекота бихте в Ловеч, за първенството?????
И в крайна сметка купата за Литекс, а вие шампиони????
ха-ха-ха, как пък веднага за ЦСКА се сети, а за Левски забравяш толко бързо??????

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 04 апр 2011 10:08

Аз "вярвам" на л.пънев и го обичам. Той вече веднъж ни направи шампиони, сега пак така ще стане. Все пак мачовете със Монтана и Академик минаха и на литекс им предстоят мачове с отборите от първата половина на таблицата, който са все гостувания. Там любчо е специалист по даване на титлата. Давай любо, ти си един от нас, ЛЕВСКАР !!!!!! :) :) :)
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Върни се в “Литекс”