ЛЕВСКИ - ВИДИМА - 2:0
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
Re: ЛЕВСКИ - ВИДИМА [02.04.2011, 21.00]
Не че Ясенчо и Г.Иванов ще отговорят но защо Кривия пак беше резерва.
Re: Българският футбол за мен приключи
Много е лесно да седиш и да пишеш по форумите. Писна ми от лигльовци. Отказвайте се! Гледайте си Бербатов и балерините в Англия и им се радвайте! После обаче, когато Левски или ЦСКА влезе в евротурнирите, ще сте най-големите фенове. Проблемът на нашето първенство е, че няма хора на стадионите заради тези, на които винаги всичко им е криво. Ако идеш на стадиона и си подкрепиш отбора, стадиона се напълни и има такава атмосфера като на мачовете в Европа, никой няма да посмее да продава мачове и да прави някакви шашми. Първо трябва да направиш нещо, за да получиш.
човече свестен човек си ,но тук не мога и не искам да те разбера.Ако беше писал тези твои строфи след гола ни срещу Черноморец щях да те разбера,но след тази ОЧЕВАДНА игра с ръка ставаш жалък с твоя си коментар.Къде по света не подпират големите-посочи ми една такава държава,ами дузпата на Ливърпул преди няколко кръга.Това твоето е много детско,а като не искаш не пиши сбогом и от мен.Иначе ми беше приятно да чета коментарите ти.А аз знамче утре ще си тук,може би под друго име ,но аз ще те позная.
А иначе е добре когато бъзикаш Левски нали никой не ти се сърди.Да аз знам в БГ-има хора които обичат Левски,а другите сте такива които го мразите.
Пармалат СБОГОМ много поздрави на Валери Божинов.
А иначе е добре когато бъзикаш Левски нали никой не ти се сърди.Да аз знам в БГ-има хора които обичат Левски,а другите сте такива които го мразите.
Пармалат СБОГОМ много поздрави на Валери Божинов.
LEVSKI_FOREVER
Време е да си изпиете хапчетата.
Ако имахме такъв посрещач на световното по Волей като тоя от Видима, щяхме да сме шампиони!
Ако имахме такъв посрещач на световното по Волей като тоя от Видима, щяхме да сме шампиони!
DeShawn написа:Значи отсега нататък всички се нареждат на стена с гръб към топката и с разперени ръце. Те няма как да видят топката, следователно няма да е умишлено, ако топката ги уцели и няма да има фал. Нали така?
Срещу Левски, и това правило няма да важи!!!
bor-don написа:Много е лесно да седиш и да пишеш по форумите. Писна ми от лигльовци. Отказвайте се! Гледайте си Бербатов и балерините в Англия и им се радвайте! После обаче, когато Левски или ЦСКА влезе в евротурнирите, ще сте най-големите фенове. Проблемът на нашето първенство е, че няма хора на стадионите заради тези, на които винаги всичко им е криво. Ако идеш на стадиона и си подкрепиш отбора, стадиона се напълни и има такава атмосфера като на мачовете в Европа, никой няма да посмее да продава мачове и да прави някакви шашми. Първо трябва да направиш нещо, за да получиш.
+++

Sole написа: топката не е насочена към вратата.
ХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Sole написа:топката не е насочена към вратата.
насочена е към луната, доволен ли си ?

- Neftochimic1892
- Контакти:
ако това беше дузпа за Видима ,сега всички левскари щяха да се нервят , да спуват и да ревът : )
- Sword Coast Boys
- Контакти:
LSFC 1914 написа:Sole написа:топката не е насочена към вратата.
насочена е към луната, доволен ли си ?![]()
Йовов - първия футболист пратил топката в космоса! Ураааааа!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция