ЛЕВСКИ - ВИДИМА - 2:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - ВИДИМА [02.04.2011, 21.00]

Мнениеот milen.hristov » 02 апр 2011 23:54

Не че Ясенчо и Г.Иванов ще отговорят но защо Кривия пак беше резерва.

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Re: Българският футбол за мен приключи

Мнениеот bor-don » 02 апр 2011 23:54

Много е лесно да седиш и да пишеш по форумите. Писна ми от лигльовци. Отказвайте се! Гледайте си Бербатов и балерините в Англия и им се радвайте! После обаче, когато Левски или ЦСКА влезе в евротурнирите, ще сте най-големите фенове. Проблемът на нашето първенство е, че няма хора на стадионите заради тези, на които винаги всичко им е криво. Ако идеш на стадиона и си подкрепиш отбора, стадиона се напълни и има такава атмосфера като на мачовете в Европа, никой няма да посмее да продава мачове и да прави някакви шашми. Първо трябва да направиш нещо, за да получиш.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 02 апр 2011 23:55

човече свестен човек си ,но тук не мога и не искам да те разбера.Ако беше писал тези твои строфи след гола ни срещу Черноморец щях да те разбера,но след тази ОЧЕВАДНА игра с ръка ставаш жалък с твоя си коментар.Къде по света не подпират големите-посочи ми една такава държава,ами дузпата на Ливърпул преди няколко кръга.Това твоето е много детско,а като не искаш не пиши сбогом и от мен.Иначе ми беше приятно да чета коментарите ти.А аз знамче утре ще си тук,може би под друго име ,но аз ще те позная.
А иначе е добре когато бъзикаш Левски нали никой не ти се сърди.Да аз знам в БГ-има хора които обичат Левски,а другите сте такива които го мразите.
Пармалат СБОГОМ много поздрави на Валери Божинов.
LEVSKI_FOREVER

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 02 апр 2011 23:55

Време е да си изпиете хапчетата.
Ако имахме такъв посрещач на световното по Волей като тоя от Видима, щяхме да сме шампиони!

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 02 апр 2011 23:55

DeShawn написа:Значи отсега нататък всички се нареждат на стена с гръб към топката и с разперени ръце. Те няма как да видят топката, следователно няма да е умишлено, ако топката ги уцели и няма да има фал. Нали така?

Срещу Левски, и това правило няма да важи!!!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 02 апр 2011 23:55

bor-don написа:Много е лесно да седиш и да пишеш по форумите. Писна ми от лигльовци. Отказвайте се! Гледайте си Бербатов и балерините в Англия и им се радвайте! После обаче, когато Левски или ЦСКА влезе в евротурнирите, ще сте най-големите фенове. Проблемът на нашето първенство е, че няма хора на стадионите заради тези, на които винаги всичко им е криво. Ако идеш на стадиона и си подкрепиш отбора, стадиона се напълни и има такава атмосфера като на мачовете в Европа, никой няма да посмее да продава мачове и да прави някакви шашми. Първо трябва да направиш нещо, за да получиш.

+++ :idea: :idea: :idea: :idea:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 апр 2011 23:56

Sole написа: топката не е насочена към вратата.

ХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 02 апр 2011 23:57

Sole написа:топката не е насочена към вратата.

насочена е към луната, доволен ли си ? :lol: :ugeek:

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 02 апр 2011 23:59

ако това беше дузпа за Видима ,сега всички левскари щяха да се нервят , да спуват и да ревът : )

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 03 апр 2011 00:00

LSFC 1914 написа:
Sole написа:топката не е насочена към вратата.

насочена е към луната, доволен ли си ? :lol: :ugeek:

Йовов - първия футболист пратил топката в космоса! Ураааааа!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Върни се в “Левски”