Мартин Тошев-НЯМА ВЯРНО ОТИГРАВАНЕ!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Мартин Тошев-НЯМА ВЯРНО ОТИГРАВАНЕ!!!
Тошев не си намери място наистина,но ще стане момчето,трябват му мачове.А Сашо Тонев много ми хареса-браво!
Как да е тъп бе има гол срещу Балкан Ботевград ! Супер талантлив е. Но реално самочувствието му е бая повече от таланта.
Смърт за сектор г
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!
- Боримечката
- Контакти:
Проблемът в този мач дойде от Маркиньос
От доста мачове го наблюдавам-абсолютно изчерпан.
Нито пас,нито удар,а за ъгловите да не говорим
Би трябвало креативните неща да идват от него,но за съжаление напоследък само брак.
Не знам Любо трябва да помисли за този пост!

Нито пас,нито удар,а за ъгловите да не говорим

Би трябвало креативните неща да идват от него,но за съжаление напоследък само брак.
На първите трима отговорили пак ще кажа:
БЕЗОБРАЗЕН Е!!!АМА 1000%
Вее си перчема и са пъчи, ама само с пъчене не става, мъчи да имитира Ицо, ама е толкова далече че е абсурдно даже да се споменава нещо такова...
А стоя зад думите си че няма вярно отиграване и то се видя от всички.
И последно. Такива като него само в София има към стотина момчета...
БЕЗОБРАЗЕН Е!!!АМА 1000%
Вее си перчема и са пъчи, ама само с пъчене не става, мъчи да имитира Ицо, ама е толкова далече че е абсурдно даже да се споменава нещо такова...
А стоя зад думите си че няма вярно отиграване и то се видя от всички.
И последно. Такива като него само в София има към стотина момчета...
- toni_montana
- Контакти:
Боримечката написа:Проблемът в този мач дойде от МаркиньосОт доста мачове го наблюдавам-абсолютно изчерпан.
Нито пас,нито удар,а за ъгловите да не говорим![]()
И аз съм на това мнение..тоз манго какво прави в титулярния състав незнам...

- petrof
- Контакти:
Не съм фен на ЦСКА, но от мачовете който съм му гледам ми се струва че момчето е доста талантливо. Не знам защо го нападате така? Да знаете че има доста хляб в него! Само му трябва да натрупа малко повече опит и го виждам в националния.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Щом Пеневи са му дали шанс значи не е куцо конче.Дайте му шанс ,пък за вирнатия нос си има кой да му го натрие.
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!
petrof написа:Не съм фен на ЦСКА, но от мачовете който съм му гледам ми се струва че момчето е доста талантливо. Не знам защо го нападате така? Да знаете че има доста хляб в него! Само му трябва да натрупа малко повече опит и го виждам в националния.
+1
Споко пич,те и за Бербо някой разбирачи говореха така -ма нататък историята я знаем.Абе ще си говорим след няколко години.
Просто в момента разполагаме с 3-4 юноши,които спокоино могат да се превърнат в играчи от световна класа-и просто липсата на такива в някой други отбори ,кара феновете им да злобеят(не всички де)-то не бяха планове-2009,2010, а какво стана на нашата разбита школа ,където се играе на сгур излязоха повече таланти май.

petrof написа:Не съм фен на ЦСКА, но от мачовете който съм му гледам ми се струва че момчето е доста талантливо. Не знам защо го нападате така? Да знаете че има доста хляб в него! Само му трябва да натрупа малко повече опит и го виждам в националния.
Да не става въпрос за Тонев?
Само Черно море,Интер и Тотнъм
- count_zero
- Контакти:
ех, пак сами си изяждаме главите! нямал вярно отиграване - да, имаше много брак (отдавам го на пренавитост по-скоро), но нека не си отписваме талантите от първия мач. говедата има техни таланти три години и повече ялови чакат и се надяват - ние след първия-втория мач и край! хайде малко по-сериозно, аз съм на мнение, че тонев и тошев са офанзивното бъдеще на националния ни отбор, нека поиграят още две години стабилно при нас, после живот и здраве ще видите къде ще играят... стига с този негативизъм, не и за юношите, моля ви! 

that's a team, gentlemen! and either we heal now as a team, or we will die as individuals.
that's football guys, that's all it is. now, what you gonna do?
that's football guys, that's all it is. now, what you gonna do?