Мартин Тошев-НЯМА ВЯРНО ОТИГРАВАНЕ!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

IVP.
Контакти:

Re: Мартин Тошев-НЯМА ВЯРНО ОТИГРАВАНЕ!!!

Мнениеот IVP. » 26 апр 2009 22:09

Тошев не си намери място наистина,но ще стане момчето,трябват му мачове.А Сашо Тонев много ми хареса-браво!

Gignac

Мнениеот Gignac » 26 апр 2009 22:09

Как да е тъп бе има гол срещу Балкан Ботевград ! Супер талантлив е. Но реално самочувствието му е бая повече от таланта.
Смърт за сектор г
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 26 апр 2009 22:15

Проблемът в този мач дойде от Маркиньос :evil: От доста мачове го наблюдавам-абсолютно изчерпан.
Нито пас,нито удар,а за ъгловите да не говорим :(
Би трябвало креативните неща да идват от него,но за съжаление напоследък само брак.
Не знам Любо трябва да помисли за този пост!

tombakos
Контакти:

Мнениеот tombakos » 26 апр 2009 22:16

На първите трима отговорили пак ще кажа:
БЕЗОБРАЗЕН Е!!!АМА 1000%
Вее си перчема и са пъчи, ама само с пъчене не става, мъчи да имитира Ицо, ама е толкова далече че е абсурдно даже да се споменава нещо такова...
А стоя зад думите си че няма вярно отиграване и то се видя от всички.
И последно. Такива като него само в София има към стотина момчета...

Потребителски аватар
toni_montana
Контакти:

Мнениеот toni_montana » 26 апр 2009 22:17

Боримечката написа:Проблемът в този мач дойде от Маркиньос :evil: От доста мачове го наблюдавам-абсолютно изчерпан.
Нито пас,нито удар,а за ъгловите да не говорим :(
Би трябвало креативните неща да идват от него,но за съжаление напоследък само брак.
Не знам Любо трябва да помисли за този пост!

И аз съм на това мнение..тоз манго какво прави в титулярния състав незнам... :roll:

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 26 апр 2009 22:18

Не съм фен на ЦСКА, но от мачовете който съм му гледам ми се струва че момчето е доста талантливо. Не знам защо го нападате така? Да знаете че има доста хляб в него! Само му трябва да натрупа малко повече опит и го виждам в националния.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
mgj8
Контакти:

Мнениеот mgj8 » 26 апр 2009 22:23

Щом Пеневи са му дали шанс значи не е куцо конче.Дайте му шанс ,пък за вирнатия нос си има кой да му го натрие.
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 26 апр 2009 22:23

petrof написа:Не съм фен на ЦСКА, но от мачовете който съм му гледам ми се струва че момчето е доста талантливо. Не знам защо го нападате така? Да знаете че има доста хляб в него! Само му трябва да натрупа малко повече опит и го виждам в националния.

+1
Споко пич,те и за Бербо някой разбирачи говореха така -ма нататък историята я знаем.Абе ще си говорим след няколко години.
Просто в момента разполагаме с 3-4 юноши,които спокоино могат да се превърнат в играчи от световна класа-и просто липсата на такива в някой други отбори ,кара феновете им да злобеят(не всички де)-то не бяха планове-2009,2010, а какво стана на нашата разбита школа ,където се играе на сгур излязоха повече таланти май. :shock: :shock: :shock:
Изображение

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 26 апр 2009 22:25

petrof написа:Не съм фен на ЦСКА, но от мачовете който съм му гледам ми се струва че момчето е доста талантливо. Не знам защо го нападате така? Да знаете че има доста хляб в него! Само му трябва да натрупа малко повече опит и го виждам в националния.

Да не става въпрос за Тонев?
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Потребителски аватар
count_zero
Контакти:

Мнениеот count_zero » 26 апр 2009 22:31

ех, пак сами си изяждаме главите! нямал вярно отиграване - да, имаше много брак (отдавам го на пренавитост по-скоро), но нека не си отписваме талантите от първия мач. говедата има техни таланти три години и повече ялови чакат и се надяват - ние след първия-втория мач и край! хайде малко по-сериозно, аз съм на мнение, че тонев и тошев са офанзивното бъдеще на националния ни отбор, нека поиграят още две години стабилно при нас, после живот и здраве ще видите къде ще играят... стига с този негативизъм, не и за юношите, моля ви! :evil:
that's a team, gentlemen! and either we heal now as a team, or we will die as individuals.
that's football guys, that's all it is. now, what you gonna do?

Върни се в “ЦСКА”