Майкъла пред завръщане в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Смятате ли че Майкъла може да помогне на ЦСКА?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Майкъла пред завръщане в ЦСКА

Мнениеот vaskonti » 21 мар 2011 19:07

директора написа:.голяма грешка е да се говори,че Титан не са се занимавали с футбол.Металург Перник се ръководеше от Митко Гърнето и Перо Желязото,сега ръководят ЦСКА.Майкъла и сега дава съвети на килограм, но никой не му обръща внимание.Viskonti ,когато не си в час с дълговете на ЦСКА по-добре не се изказвай.

Ами не съм съвсем наясно с дълговете на ЦСКА, но все пак, до колкото знам, в момента са доста по-малко от преди година. А ти вместо да говориш с недомлъвки, вземи да ни осветлиш нас, непросветените.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 мар 2011 09:17

За Майкъла и това какво ще стане, ако го направят шеф в ЦСКА ми е трудно да прогнозирам. Ако питате мен обаче, за мен най-добрата управленска структура в ЦСКА в момента би била по подобие на тази в Левски. Добър млад и амбициозен треньор в лицето на Радуканов- имаме си го това, най-после. До него и плътно зад гърба му млад и амбициозен футболен ръководител с характер и човек, който може да въведе желязна дисциплина в клуба. За мен такъв може да бъде Росен Кирилов. Един изпълнителен директор, занимаващ се с финансите и некоментиращ много-много чисто футболните неща- това би трябвало да е Живков. И на върха на пирамидата е президентът на клуба, който изцяло се доверява на треньора и изпълнителният директор и единственото, което прави е да се опитва да удовлетворява винаги техните желания.
Ако дойде Майкъла, Костадинов става излишен. Но той и сега е безгласна буква. Титан го държат от край време на Армията, поради някаква изгода, но не се знае точно каква е. Говори се за връзка с Паунич, но не е много ясно. Факт е, че Майкъла има огромна уста, драматизира всяка загуба все е дно е дошъл краят на света, характерът му е конфликтен и остър. Какво ще стане, ако подобен човек дойде на власт в ЦСКА, можем само да гадаем. Но поне няма да е мека Мария като Емо.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 22 мар 2011 15:06

Засега Майкъла само дава акъл, а не посочва никакви решения. Не знам, какъв началник би излязло от него, но като човек не го харесвам. Държи се прекалено надуто, говори ехидно и се меси навсякъде. Естествено всеки ще е по-добър от Костадинов, но защо точно Илиев. За поста трябва човек с авторитет, твърда ръка и познания по мениджмънт. Дано ме опровергае и не се превърне в поредната пионка на Титан, като Каубоя. Всеки, който иска да работи за доброто на ЦСКА е добре дошъл. Трябва обаче да е точния човек, стига експерименти.

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Мнениеот bluegabrovo » 23 мар 2011 05:39

Да,но защо ,заради интересите и плановете на кого.Не не е заради доброто на ЦСКА тук има някаква тънка игричка на Титан.Защо толкова години никой не се сети да го покани на този пост.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 23 мар 2011 13:45

Ами не съм съвсем наясно с дълговете на ЦСКА, но все пак, до колкото знам, в момента са доста по-малко от преди година. А ти вместо да говориш с недомлъвки, вземи да ни осветлиш нас, непросветените
-------------------------------------------------------------------------
Дълговете са много, в последно време имам чувството че ги чистят и накрая отбора ще остане само с един дълг към Титан АС около 10 милиона евро, в момента собственик на отбора е Титан Спорт

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 мар 2011 13:53

PR_CSKA написа:Дълговете са много, в последно време имам чувството че ги чистят и накрая отбора ще остане само с един дълг към Титан АС около 10 милиона евро, в момента собственик на отбора е Титан Спорт

Ужас. Излиза, че ЦСКА е единственият отбор, който дължи пари на собственика си. Интересно останалите отбори как ли се финансират? :roll:
[/center]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 23 мар 2011 15:45

vaskonti написа:
PR_CSKA написа:Дълговете са много, в последно време имам чувството че ги чистят и накрая отбора ще остане само с един дълг към Титан АС около 10 милиона евро, в момента собственик на отбора е Титан Спорт

Ужас. Излиза, че ЦСКА е единственият отбор, който дължи пари на собственика си. Интересно останалите отбори как ли се финансират? :roll:

По абсолютно същия начин! Дори и Челси и Манчестър Сити са на този принцип!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 мар 2011 16:17

TPAKTOP написа:
vaskonti написа:

По абсолютно същия начин! Дори и Челси и Манчестър Сити са на този принцип!

Интересно защо само при ЦСКА това е проблем?
[/center]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 23 мар 2011 18:07

vaskonti написа:Интересно защо само при ЦСКА това е проблем?

Щото има сини провокации! Аз до колкото разбрах Майкъла трябва да осигури 3000000лв за да се покрият разни дългове и всичко да за почне на чисто! Но ще видим! Едва ли обаче Майкъла има толква пари! Не смятам обаче че може да помогне на ЦСКА като цяло!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 27 мар 2011 13:40

Вчера видях Емо, титаните и Майкъла да преговарят в кафенето на Армията. Само, че Майкъла не си тръгна много доволен!

Върни се в “ЦСКА”