Мнениеот danko_sot » 22 мар 2011 09:17
За Майкъла и това какво ще стане, ако го направят шеф в ЦСКА ми е трудно да прогнозирам. Ако питате мен обаче, за мен най-добрата управленска структура в ЦСКА в момента би била по подобие на тази в Левски. Добър млад и амбициозен треньор в лицето на Радуканов- имаме си го това, най-после. До него и плътно зад гърба му млад и амбициозен футболен ръководител с характер и човек, който може да въведе желязна дисциплина в клуба. За мен такъв може да бъде Росен Кирилов. Един изпълнителен директор, занимаващ се с финансите и некоментиращ много-много чисто футболните неща- това би трябвало да е Живков. И на върха на пирамидата е президентът на клуба, който изцяло се доверява на треньора и изпълнителният директор и единственото, което прави е да се опитва да удовлетворява винаги техните желания.
Ако дойде Майкъла, Костадинов става излишен. Но той и сега е безгласна буква. Титан го държат от край време на Армията, поради някаква изгода, но не се знае точно каква е. Говори се за връзка с Паунич, но не е много ясно. Факт е, че Майкъла има огромна уста, драматизира всяка загуба все е дно е дошъл краят на света, характерът му е конфликтен и остър. Какво ще стане, ако подобен човек дойде на власт в ЦСКА, можем само да гадаем. Но поне няма да е мека Мария като Емо.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]