Капитана на отбора Манчев изведи по блестящ начин Илиян Христов сам срещу вратаря, но стража на Загорец се намеси блестящо и парира ударът.
В 85-ата минута домакините можеха да достигнат и до втори гол в мача. Голмайстора Кьосев излезе сам срещу Илия Николов, но стража на "канарчетата" се намеси блестящо.
(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/240416.html#ixzz1HURrNaD6
Конкретните поводи да публикувам тук са два:
1. Гонг.бг отдавна за мен е символ на свободното изразяване в интернет. /Макар три пъти да съм ял попарата на някой от модераторите/.
2. Правописните грешки в статиите на Гонг.бг са не по-малко от тези в цитата.
За това, накрая, един апел специално към Гонг
Последният път, когато слушах Гонг по Дарик, не беше много скоро, заявих, че ще престана да го правя. И престанах. Престанах, защото Томислав Русев за пореден път се жалваше от държавата, спортните ръководители и т.н.
Уважаеми господин Русев, уважаеми журналисти от Гонг,
Моля ви, дайте пример и изчистете сайта от тези символите на посредствеността и чалгията в живота на българите в началото на века. Тогава и само тогава ще имате право да твърдите, че сте нещо повече, че сте наистина морални стожери, ... а аз ще прослушам Гонг по Дарик отново.
Съвремените тийнейджъри слушат много повече вас /журналистите като цяло/, отколкото учителите си.
П.П. Дописан два часа по-късно. С благодарности към 727150 и zaqwsxd, които откриха правописната грешка в заглавието на темата и с извинения към четящите. Всъщност нека остане така, ако модераторите нямат против.