Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Re: Нов треньор на Левски!!!

Мнениеот plamen etov » 25 апр 2009 08:32

gugushito написа:люпко е добър,ама когато е трезвен.... а това вече е рядко. и той като пената обича ,докато играчите тренират да се усамоти с шише водка..... проблема не е в треньора ,а в слабоумния ви собственик, който му е през оная работа за отбора и иска само да се гуши,като истински комунист....

:D :D :D
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

ювиги
Контакти:

Мнениеот ювиги » 25 апр 2009 08:54

За съжаление, Люпко вече повече се интересува от трапезата и ракийката отколкото от футбол. А, че Кокала е за смяна няма спор! Не е на нивото на амбиците на Левски. Обаче, в България футболистите на Левски в момента са от такава класа, че трябва да бият наред и без треньор. Но това става само когато играят здравата, а когато си въобразят, че ще бият ходом и най-великия треньор е безсилен.

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Мнениеот bergkamp » 25 апр 2009 09:01

И за какво трябва да бъде сменен Велев?.Защото трябва да постига задължително успехи още на 2-та си седмица в отбора,а дори не той е правил селекцията.Не е реалистично да се очакват такива резултати от който и да било,дори и от световни величия в бранша.През оная ми работа е кой ще му е наследника,ако няма стратегия за цялостното развитие на отбора за години напред.Тогава ,ако след 1 или 2 години няма положително развитие на нещата естествено е да се пристъпи към промяна.Но да ми говорят разни аматьори за футбол,не мога да приема.Докато в самите собственици на отбори няма доверие към родните тренери,няма да имаме никакъв футбол...погледнете,кои отбори си сменят треньорите през 6 месеца...изпадащите.А сега си спомнете от колко години водят отборите си Анчелоти,САФ,Моуриньо(Челси),Рамос(Севиля),Спалети,Венгер разбира се,Бенитес и мн. други.Привърженик съм на ЦСКА,но съм против практиката един тренер да започне изграждането на отбор и стил,след 6 мес. до 1 година да го замени друг,после втори и т.н. В този смисъл бях против смяната на Пенев от Пенев,но при нас се оказа за добро.Просто Чичо Митко беше пожарен вариант миналата година.Но пожарни варианти има там,където няма стратегия за развитие,както е в случая в Левски..Според мен за смяна е собственика на отбора,не тренера. :ugeek:

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Жоазиньо, чакаме те отново в игра!

Мнениеот Deliba6 » 25 апр 2009 09:44

Малкият Мук е пич! Със сигурност играта на отбора ще стане по-смислена и неуловима за противника! Колкото до Живко - това е пример как с голямо трудолюбие и всеотдайност можеш да станеш добър играча!!! За разлика от безброй много по-талантливи бивши негови набори от които нищо не се получи... "Левски" има нужда и от двамата!!! :geek:
И за Зе съм съгласен, че е махленски играч (Едно време във всяка махала имаше по 4-5 такива!), затова освен да лъже самоцелно нищо друго не умее... :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 25 апр 2009 09:45

Аз също съм на мнение, че не може да се сменя треньор на 6 мес или на 1 година, но и не мога да отрека, че Велев е слаб треньор. Не мога да преценя дали заслужава шанс да поостане и да се поошлайфа защото ако нямаш качества на лидер и организатор, а още повече треньорски нюх колкото и да се ошлайфваш все същия бездарник си оставаш. Така че въпроса е спорен.
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЗАЩО С.ДИКОВ ТЪРСИ УГОВОРКИ В МАЧОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ?

Мнениеот Кашчей » 25 апр 2009 10:01

CHELSEA LONDON! написа:
Кашчей написа:ПП-Не работя в Канал3 и не харесвам Сашо Диков!

ами не си личи че не го харесваш! леко се опитваш адвокат да му станеш май :!:
P.S. Аня Пенчева също няма общо с темата :!:

Значи, по твоята логика, щом не го харесвам, трябва да го оплюя, само заради спорта "Плюене по Диков"?
Бившата му съпруга беше намесена от Йода в темата, а и самата тема е за Сашо Диков, нали?!?

Каквото мисля за него, като журналист спортен, и за предаването му, вече съм го казал в предишен пост по темата.

Когато започне да се смесва личният живот, с професионалният, тогава вече става тъпо.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 25 апр 2009 10:18

Това за Гонзо ми е любопитно?! Люпко е дал каквото е дал на "Левски". Да си порка със здраве и да си гледа старините! Трябва ни необременен от внимание треньор, който да си върши работата... :geek:
ГРАМАДА ЗА БАТКОВ!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 апр 2009 10:25

Deliba6 написа:Това за Гонзо ми е любопитно?! Люпко е дал каквото е дал на "Левски". Да си порка със здраве и да си гледа старините! Трябва ни необременен от внимание треньор, който да си върши работата... :geek:
ГРАМАДА ЗА БАТКОВ!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Прав си, но дали ще го оставите на спокойствие да си я върши?Защо ли си мисля, че още след първия невървежен мач и ще го вдигнете веднага на "Ура!" и него.Имам чувството, че трябва да се внасят от чужбина не само играчи и треньори, но и публика.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 25 апр 2009 10:39

трябва нов треньор със сигурност. Велев го харесвам, истински левскар е, но нищо не разбира от футбол и отбора няма никакво развитие. Трябва някой, който наистина е учил много здраво за треньор и знае какво прави

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 25 апр 2009 10:48

bor-don написа:трябва нов треньор със сигурност. Велев го харесвам, истински левскар е, но нищо не разбира от футбол и отбора няма никакво развитие. Трябва някой, който наистина е учил много здраво за треньор и знае какво прави

Какво ще кажете за Илия Груев? :roll:

Върни се в “Архив”