И за какво трябва да бъде сменен Велев?.Защото трябва да постига задължително успехи още на 2-та си седмица в отбора,а дори не той е правил селекцията.Не е реалистично да се очакват такива резултати от който и да било,дори и от световни величия в бранша.През оная ми работа е кой ще му е наследника,ако няма стратегия за цялостното развитие на отбора за години напред.Тогава ,ако след 1 или 2 години няма положително развитие на нещата естествено е да се пристъпи към промяна.Но да ми говорят разни аматьори за футбол,не мога да приема.Докато в самите собственици на отбори няма доверие към родните тренери,няма да имаме никакъв футбол...погледнете,кои отбори си сменят треньорите през 6 месеца...изпадащите.А сега си спомнете от колко години водят отборите си Анчелоти,САФ,Моуриньо(Челси),Рамос(Севиля),Спалети,Венгер разбира се,Бенитес и мн. други.Привърженик съм на ЦСКА,но съм против практиката един тренер да започне изграждането на отбор и стил,след 6 мес. до 1 година да го замени друг,после втори и т.н. В този смисъл бях против смяната на Пенев от Пенев,но при нас се оказа за добро.Просто Чичо Митко беше пожарен вариант миналата година.Но пожарни варианти има там,където няма стратегия за развитие,както е в случая в Левски..Според мен за смяна е собственика на отбора,не тренера.