http://www.transfermarkt.co.uk/en/ivan-bandalovski/profil/spieler_26336.html
Аз мисля че не трябва да се викат такива продажници, дори и сега имаме един такъв независимо че харесвах Вагнер ,Томашич и Тиаго Силва ,какво е вашето мнение?
Чужденци в националният отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Чужденци в националният отбор
мерси на GOLEADOR за помоща и песента която ми подари 

Re: Чужденци в националният отбор
понякога се налага и ако имат нужните качества защо не? Все пак нашите български играчи са от голямото добро утро. Примерно Бербатов, голямата кукона неискала да играе ем като неискаш варви играй в Албания, всичко се връща твърда резерва в Ман Юн, айде каде сте феновете му голяма радост беше като вкара 3 гола на Ливърпул а за национала като беше пак пълна трагедия , нямам думи
WWW.DUXBET.COM , 800 ЛЕВА НАГРАДЕН ФОНД
plamena написа:понякога се налага и ако имат нужните качества защо не? Все пак нашите български играчи са от голямото добро утро. Примерно Бербатов, голямата кукона неискала да играе ем като неискаш варви играй в Албания, всичко се връща твърда резерва в Ман Юн, айде каде сте феновете му голяма радост беше като вкара 3 гола на Ливърпул а за национала като беше пак пълна трагедия , нямам думи
[offtopic]И твойта не е лесна...[/offtopic]
В момента май единствено Маркиньос отговаря на изискването да е играл 5 години у нас за да стане национал. Иначе и Дока е достатъчно класен. Не виждам кой друг е реално да играе за нас.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
plamena написа:
и твойта не е лесна да ти кажа, тоя Дока пък е пълен аматйор ако ме питаш ама както и да е
Найстина е така,Дока е един амьттьюйр,по-зле е от Жоро Бекъма
- shotgun blues
- Контакти:
стига с тези глупости ние сме националисти ,да не играят чужденци в национала.Испания стана Европейски шампион със бразилец Маркош Сена основен футболист,Германия всички знаем поляци,бразилци,турци,Португалия постигна успехи натурализирайки бразилци Деко,Пепе ,Италия стана световен шампион с аржентинец Каморанезии,после Амаури и много други примери.Продължавайте да си викате няма място за чужденци,докато другите си натурализират и просперират и вървят напред,а ние ''националистите'' си стоим пред ТВ-то на големите първенства и си отиваме в 3/4 урна.Твърдо съм ЗА чужденци в национала,Маркиньос НАЦИОНАЛ,ДОКА няма годините за съжаление,но ако има добри чужденци и имат право да играят за нас съм ЗААААА
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Е как може го наречеш па Бандата чужденец... Мислех, че е неква тема за всички чужденци играли за България през годините, а то глупости...
- Артилериста
- Контакти:
Твърдо съм против чужденци в националния на България,било то Маркиниьос,Платини,Дембеле или Дока.ИСКАМ БЕЛИ МОМЧЕТА В НАЦИОНАЛНИЯ

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
- shotgun blues
- Контакти:
Артилериста написа:Твърдо съм против чужденци в националния на България,било то Маркиниьос,Платини,Дембеле или Дока.ИСКАМ БЕЛИ МОМЧЕТА В НАЦИОНАЛНИЯ![]()
и тези бели момчета ги гледаш само до квалификациите

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Твърдо съм "ЗА" чужденци да играят в националния. Примери в тази посока - много, както са написали преди мен
в цял свят играят защо и тук да не играят ?
WWW.DUXBET.COM , 800 ЛЕВА НАГРАДЕН ФОНД