Чужденци в националният отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

avon18

Чужденци в националният отбор

Мнениеот avon18 » 19 мар 2011 14:13

http://www.transfermarkt.co.uk/en/ivan-bandalovski/profil/spieler_26336.html
Аз мисля че не трябва да се викат такива продажници, дори и сега имаме един такъв независимо че харесвах Вагнер ,Томашич и Тиаго Силва ,какво е вашето мнение?
мерси на GOLEADOR за помоща и песента която ми подари :)

plamena
Контакти:

Re: Чужденци в националният отбор

Мнениеот plamena » 19 мар 2011 14:17

понякога се налага и ако имат нужните качества защо не? Все пак нашите български играчи са от голямото добро утро. Примерно Бербатов, голямата кукона неискала да играе ем като неискаш варви играй в Албания, всичко се връща твърда резерва в Ман Юн, айде каде сте феновете му голяма радост беше като вкара 3 гола на Ливърпул а за национала като беше пак пълна трагедия , нямам думи
WWW.DUXBET.COM , 800 ЛЕВА НАГРАДЕН ФОНД

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 мар 2011 14:27

plamena написа:понякога се налага и ако имат нужните качества защо не? Все пак нашите български играчи са от голямото добро утро. Примерно Бербатов, голямата кукона неискала да играе ем като неискаш варви играй в Албания, всичко се връща твърда резерва в Ман Юн, айде каде сте феновете му голяма радост беше като вкара 3 гола на Ливърпул а за национала като беше пак пълна трагедия , нямам думи

[offtopic]И твойта не е лесна...[/offtopic]

В момента май единствено Маркиньос отговаря на изискването да е играл 5 години у нас за да стане национал. Иначе и Дока е достатъчно класен. Не виждам кой друг е реално да играе за нас.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 19 мар 2011 14:31

plamena написа:

и твойта не е лесна да ти кажа, тоя Дока пък е пълен аматйор ако ме питаш ама както и да е

Найстина е така,Дока е един амьттьюйр,по-зле е от Жоро Бекъма

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 19 мар 2011 14:34

стига с тези глупости ние сме националисти ,да не играят чужденци в национала.Испания стана Европейски шампион със бразилец Маркош Сена основен футболист,Германия всички знаем поляци,бразилци,турци,Португалия постигна успехи натурализирайки бразилци Деко,Пепе ,Италия стана световен шампион с аржентинец Каморанезии,после Амаури и много други примери.Продължавайте да си викате няма място за чужденци,докато другите си натурализират и просперират и вървят напред,а ние ''националистите'' си стоим пред ТВ-то на големите първенства и си отиваме в 3/4 урна.Твърдо съм ЗА чужденци в национала,Маркиньос НАЦИОНАЛ,ДОКА няма годините за съжаление,но ако има добри чужденци и имат право да играят за нас съм ЗААААА
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 19 мар 2011 14:52

Е как може го наречеш па Бандата чужденец... Мислех, че е неква тема за всички чужденци играли за България през годините, а то глупости...

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 19 мар 2011 14:54

Твърдо съм против чужденци в националния на България,било то Маркиниьос,Платини,Дембеле или Дока.ИСКАМ БЕЛИ МОМЧЕТА В НАЦИОНАЛНИЯ :!:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 19 мар 2011 14:58

Артилериста написа:Твърдо съм против чужденци в националния на България,било то Маркиниьос,Платини,Дембеле или Дока.ИСКАМ БЕЛИ МОМЧЕТА В НАЦИОНАЛНИЯ :!:

и тези бели момчета ги гледаш само до квалификациите :lol: :lol: :lol: с какво национала по футбол е по-различен от баскетболният или волейболният,в Баскета взимаме американци за гардове и играят добре и се класираме на ЕП,във волейбола Р.Стойчев иска да натурализира чужденци Хуанторена и други,само с нашите чалгари голямо първенство няма да видим,2004 Загорчич,Янкович помогнаха 2рият вкара гол на Белгия МНОГО ВАЖЕН доколкото си спомням :!: :!: :!:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

bb67
Контакти:

Мнениеот bb67 » 19 мар 2011 15:12

Твърдо съм "ЗА" чужденци да играят в националния. Примери в тази посока - много, както са написали преди мен

plamena
Контакти:

Мнениеот plamena » 19 мар 2011 15:24

в цял свят играят защо и тук да не играят ?
WWW.DUXBET.COM , 800 ЛЕВА НАГРАДЕН ФОНД

Върни се в “Национален отбор”