THE G.A.M.E написа:Thsmith написа:Нестава въпрос дали е можело да очакваш нещо или не, а дали това е по-голям успех от спечелването на същия турнир с отбор от Сърбия
Е, съгласи се ...
Неможем да правим сръвнения между онази Звезда и който и да е отбор на Левски !
Особенно пък, с отбора на Мъри, който само месеци преди епопеята ... беше бит от Родопа, Локо Пд. ...
Все пак, в онзи отбор на звездашите имаше уникални футболисти ... в последствие - национали на 3-4 държави !
Да не ги изброявам сега, всички ги знаем кои са ...
За мен, класирането на Левски в лигата на богатите е голям успех !
Докато за Цървена звезда, спечелването на КЕШ беше донякъде очаквано с оглед на това, с какви футболисти разполагаха ....
Още веднъж го пиша - Това са несравними ... и по важното - несъвместими неща.
С който и треньор да беше Левски, когато играхме в Ш.л. срещу тези съперници ... едвали щяхме да постигнем нещо кой знае какво.
добре нали сравняваме треньорите и успехите им? В крайна сметка тия играчи що не спечелиха лигата 1 година преди люпко да ги поеме... Ти ги искара, че са били най-големите играчи в звезда, а Реал М и етк са ги гледали как си играят в сърбия... порто като спечели лигата имаше по-големи шансове и очаквания преди сезона отколкото звезда...
и как тогава да кажем Люпко не вкара Левски в ШЛ, а мъри успя... еми чакай малко Люпко игра квалификации с 1/4 финалиста от изминалото издание - галатасарай... победил дори в единия 1/4 финал шампиона Реал М ... и отпаднахме от тях достойно с 3:2 общ резултат с дейното участие и заслуги на гошо петков и тодор колев... и натискахме до последно ... я ми кажи мъри и неговия отбор или който и да е от следващите ако ги бяха изправили срещу Арсенал или Юнайтед и етк отбори отпаднали на 1/4 финалите хандбален резултат ли щяхме да гоним в двата мача или да натискаме до последно? Ами сега ?
Що се отнася до представянето там ти си каза, че предпочиташ "красиви загуби" и си харесваш мъри (аз красива загуба незнам ама как и да е) аз предпочитам второто нещо което си посочил 0:8 и два измъкнати Х с барикада пред вратата и клане ако се наложи по терена...
Но каквото и да си говорим е АБСУРДНО да сравняваме треньор печелил КЕШ и да изкараме други който най-големите успехи са им загуби с 5:0 по големи... В света колко треньора са печелили този трофей ? 14-5 и той е един от тях... а ние го сравняваме с някой си и спорим кой е по успял... така ли? Само това ми кажи и да приключваме...