Люпко Петрович

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Люпко Петрович

Мнениеот Thsmith » 15 мар 2011 20:59

THE G.A.M.E написа:
Thsmith написа:Нестава въпрос дали е можело да очакваш нещо или не, а дали това е по-голям успех от спечелването на същия турнир с отбор от Сърбия :?:

Е, съгласи се ...
Неможем да правим сръвнения между онази Звезда и който и да е отбор на Левски !
Особенно пък, с отбора на Мъри, който само месеци преди епопеята ... беше бит от Родопа, Локо Пд. ...
Все пак, в онзи отбор на звездашите имаше уникални футболисти ... в последствие - национали на 3-4 държави !
Да не ги изброявам сега, всички ги знаем кои са ...

За мен, класирането на Левски в лигата на богатите е голям успех !
Докато за Цървена звезда, спечелването на КЕШ беше донякъде очаквано с оглед на това, с какви футболисти разполагаха ....

Още веднъж го пиша - Това са несравними ... и по важното - несъвместими неща.
С който и треньор да беше Левски, когато играхме в Ш.л. срещу тези съперници ... едвали щяхме да постигнем нещо кой знае какво.

добре нали сравняваме треньорите и успехите им? В крайна сметка тия играчи що не спечелиха лигата 1 година преди люпко да ги поеме... Ти ги искара, че са били най-големите играчи в звезда, а Реал М и етк са ги гледали как си играят в сърбия... порто като спечели лигата имаше по-големи шансове и очаквания преди сезона отколкото звезда...
и как тогава да кажем Люпко не вкара Левски в ШЛ, а мъри успя... еми чакай малко Люпко игра квалификации с 1/4 финалиста от изминалото издание - галатасарай... победил дори в единия 1/4 финал шампиона Реал М ... и отпаднахме от тях достойно с 3:2 общ резултат с дейното участие и заслуги на гошо петков и тодор колев... и натискахме до последно ... я ми кажи мъри и неговия отбор или който и да е от следващите ако ги бяха изправили срещу Арсенал или Юнайтед и етк отбори отпаднали на 1/4 финалите хандбален резултат ли щяхме да гоним в двата мача или да натискаме до последно? Ами сега ?
Що се отнася до представянето там ти си каза, че предпочиташ "красиви загуби" и си харесваш мъри (аз красива загуба незнам ама как и да е) аз предпочитам второто нещо което си посочил 0:8 и два измъкнати Х с барикада пред вратата и клане ако се наложи по терена...

Но каквото и да си говорим е АБСУРДНО да сравняваме треньор печелил КЕШ и да изкараме други който най-големите успехи са им загуби с 5:0 по големи... В света колко треньора са печелили този трофей ? 14-5 и той е един от тях... а ние го сравняваме с някой си и спорим кой е по успял... така ли? Само това ми кажи и да приключваме...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 мар 2011 21:12

Ама няма спор кой е по успелия треньор ...
Всичко което пишеш е в сферата на вероятностите !
Ами и аз мога да кажа: Ако Стоилов беше треньор на онази Звезда ? ?
Дали нямаше да постигне същият успех като Люпко ?
След като ... с отписани за футбола футболисти влезе в Лигата отстранявайки и надигравайки 5-ят от Италия тим на Киево ... с един куп национали и проекто-национали.

А дали Люпко щеше да успее с тези "свършили" за футбола футболисти ( преди "Мъри" да докаже обратното ) ... да отстрани Киево ? ?
Неможем да знаем !
Щото не се е случвало ...

Достатъчно съм голям за да помня, как играеше Звезда на Люпко ...
Футбол, който лично на мене не ми допада ...
Да, при първият си престой на Герена, Левски играеше хубаво ... но с какви футболисти разполагаше ?

Докато тия, с които Стоилов постигна колосални успехи за българските стандарти в немислими времена .... бяха резерви при Гочето ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 мар 2011 21:25

THE G.A.M.E написа:Ама няма спор кой е по успелия треньор ...
Всичко което пишеш е в сферата на вероятностите !
Ами и аз мога да кажа: Ако Стоилов беше треньор на онази Звезда ? ?
Дали нямаше да постигне същият успех като Люпко ?
След като ... с отписани за футбола футболисти влезе в Лигата отстранявайки и надигравайки 5-ят от Италия тим на Киево ... с един куп национали и проекто-национали.

Достатъчно съм голям за да помня, как играеше Звезда на Люпко ...
Футбол, който лично на мене не ми допада ...
Да, при първият си престой на Герена, Левски играеше хубаво ... но с какви футболисти разполагаше ?

Докато тия, с които Стоилов постигна колосални успехи за българските стандарти в немислими времена .... бяха резерви при Гочето ...
Дойдохме си на думата... Аз си репликирах пост на човек в началото който явно не беше съгласен с първото ти изречение...
Що се отнася до второто ти си противоречиш сам :0 След като помниш как игреха звезда и не ти е харесвало (аз съм точно на обратното мнение :0 подобен футбол ми допада адски много) как поставяш въпроса "ако мъри беше треньор на звезда" знаеш каква е разликата във философията и стила на игра... На всички ни е ясно, че много трудно можеш да надиграеш и биеш по класен съперник, но можеш да го излъжеш ако си достатъчно интелигентен... Както направи Жозето с Порто... щото ако беше излязал примерно с философията на мъри срещу манчестър щеше да отнесе 5 гола и по живо по здраво...
Просто трябва да си правим смекта къде се намираме... Мен това най-много ме дразнеше при мъри... че все едно незнаеше къде се намира и излизаше по еднакъв начин срещу всеки ... вкл и барса и етк. И хиляди пъти предпочитам победа стил васко методиев с по 1:0 да мажем наред откоколкото да вкараме днес 10 утре да паднем други ден пак 10 и после пак да паднем...

A.Pinochet[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 мар 2011 21:48

Thsmith написа:Мен това най-много ме дразнеше при мъри... че все едно незнаеше къде се намира и излизаше по еднакъв начин срещу всеки ... вкл и барса и етк. И хиляди пъти предпочитам победа стил васко методиев с по 1:0 да мажем наред откоколкото да вкараме днес 10 утре да паднем други ден пак 10 и после пак да паднем...

Ами тука вече въпрос на вкус ...
Най идеално би било, да се постигат победи с атрактивна игра ... но това - само в един идеален свят ... :lol:

Мен пък ме дрзнят този тип загуби - играеш отзад, съперника ти на пръв поглед няма никакъв шанс за гол ... и накрая те облещва нелепо !
Пример - Виляреал - Левски преди година и половина ...
И още един .... Лил - Левски, съвсем пресен пример от миналата есен ...

Просто, не е достатъчно само да играеш защитно и дефанзивно ... трябва да имаш нужните изпълнители и като качества и, като класа за подобен тип игра.
При успеха ни преди 5-6 години, нямахме такива футболисти ...
За мен Стоилов измъкна максимума на онзи отбор и играчи !

Отново щяхме да претърпим загубите, които ни нанесоха Челси, Барса и Вердер ... дори и да се бяха наредиои на гол линията нашите хора ...
Вероятно щяха да са с по малки разлики, но какво от това ?

Общо взето ... Люпко БЕШЕ голям треньор, но се съмнявам, че в момента е.
Работата му през последните години доказва думите ми ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Мнениеот bluegabrovo » 15 мар 2011 23:27

Трябва да почакаме за нов треньор.Сега не е момента,има мачове със Латексите.Но след краят на първенството треньора който трябва да поеме ЛЕВСКИ е Мъри .Това разбира се е лично мое мнение.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 15 мар 2011 23:36

Стига глупави предложения. Ясен трябва да остане.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
синя слива
Контакти:

Мнениеот синя слива » 16 мар 2011 11:12

Ами като гледам играта срещу Хайдук се разплакван от кеф.Бързи крила,които владеят и финт и пас и головия удар.Отбора играе компактно и винаги има кой да поеме отбита топка.Все неща които към днешна дата не се забелязват в играта ни.

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 16 мар 2011 16:01

Peek написа:За най добрия трениор може да поспорим тъй като има доста добри трениори , но той възроди отбора в един много тежък момент... И никога няма да забравя мачовете с Хайдук и Юве ... НО от Люпко в момента чеп за каца не става .... пропи се и наблеган на сръбската скара. Нали и Латекса го пробваха преди години и ....
Според мен най добрия вариянт за Левски в момента е Илиян Илиев или Херо , трябва ни някой преспективен наставник. А Илиев специялно с отбор като Берое в който няма кой знае какви имена играе добър футбол. Ако му се даде отбор като Левски може да постиге много !

Кой ще го чака Илиан 2 години да прави отбор? Той има резултати в Берое, щото нямаха пари и в Б група и в А после, но отбора се запази и сработи..Левски всяка година се бори за евроучастие и е изключено да му отпусне толкова време за да развие отбора.Парите от турнирите са жизненоважни за грандовете.Мъри също сглоби отбор след около година, преди това всички забравиха колко загуби имаше начело на Левски.Но той имаше Н.Сираков до себе си и това му помогна, даде му по-дълъг кредит на доверие.Хубавото бе, че постигна много добри резултати още на следващият сезон,иначе и него щяха да го одумват по форумите, че за нищо не става
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 мар 2011 16:01

синя слива написа:Ами като гледам играта срещу Хайдук се разплакван от кеф.Бързи крила,които владеят и финт и пас и головия удар.Отбора играе компактно и винаги има кой да поеме отбита топка.Все неща които към днешна дата не се забелязват в играта ни.

Ми щото ги нямаме бързите крила-затова!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 мар 2011 16:50

blue avalanche написа:
синя слива написа:Ами като гледам играта срещу Хайдук се разплакван от кеф.Бързи крила,които владеят и финт и пас и головия удар.Отбора играе компактно и винаги има кой да поеме отбита топка.Все неща които към днешна дата не се забелязват в играта ни.

Ми щото ги нямаме бързите крила-затова!

то поне като бяха тука Зе и Жо играехме точно така :lol: :lol: :lol:

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Левски”