Извънредно: Четири мача и 1000 лева за Дока от Литекс!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: Извънредно: Четири мача и 1000 лева за Дока от Литекс!

Мнениеот blue magic » 15 мар 2011 22:23

И какво като чак сега е наказан? Литекс си взе трите точки за сметка на Пирин и това бе най важното. Дока не е слаб играч, но това че няма да играе срещу ЛЕВСКИ и ЦСКА не е от решаващо значение. Решението на ДК е прах в очите на футболната общественост и опит да се парадира с фалшива справедливост като се замажат явните побутвания на ловешкия отбор.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 15 мар 2011 22:24

blue magic написа:И какво като чак сега е наказан? Литекс си взе трите точки за сметка на Пирин и това бе най важното. Дока не е слаб играч, но това че няма да играе срещу ЛЕВСКИ и ЦСКА не е от решаващо значение. Решението на ДК е прах в очите на футболната общественост и опит да се парадира с фалшифа справедливост като се замажат явните побутвания на ловешкия отбор.

Прекаляваш. Не може да се угоди на някои хора ей...

zizilot

Мнениеот zizilot » 15 мар 2011 22:25

мисля че правилно съм го написал а ти не ми отговори какво означава и още нещо да те питам аз съм на 39г и най малкото съм тик да провокирам някой но днес говорих с едни възръстни хора на 60 г възраст и те ми казаха че повечето фенове на червения отбор са деца и внуци на бивши военни вярно ли е ;)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 мар 2011 22:25

blue magic написа:И какво като чак сега е наказан? Литекс си взе трите точки за сметка на Пирин и това бе най важното. Дока не е слаб играч, но това че няма да играе срещу ЛЕВСКИ и ЦСКА не е от решаващо значение. Решението на ДК е прах в очите на футболната общественост и опит да се парадира с фалшифа справедливост като се замажат явните побутвания на ловешкия отбор.

е то и Бибишков е за червен , ама никой не го наказа налии?Стига вече с тия параной,че всички свирят за Литекс, как е уредено и тн.Вие вместо да коментирате играта на Левски и мача ви с Черноморец, Гонзо след мача ми коментира Литекс!Това е доста смешно!Човек трявба да стигне доста долно ниво , за да прави такива неща!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

zizilot

Мнениеот zizilot » 15 мар 2011 22:26

пуканка а ти на колко си години само това ми отговори

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 15 мар 2011 22:27

POPCORN написа:

е то и Бибишков е за червен , ама никой не го наказа налии?Стига вече с тия параной,че всички свирят за Литекс, как е уредено и тн.Вие вместо да коментирате играта на Левски и мача ви с Черноморец, Гонзо след мача ми коментира Литекс!Това е доста смешно!Човек трявба да стигне доста долно ниво , за да прави такива неща!

100% съм съгласен с теб! Просто няма таково жалко поведение...Левскари коментирайте си играта, не другите.

zizilot

Мнениеот zizilot » 15 мар 2011 22:32

някой да ме видя да коментирам ловеч или дока не не съм ама се дразня от такива като пуканката да си върне постовете на зад и да прочете какво е писал и тогава да казва кой е компетентен и кой не е а за играта на ЛЕВСКИ какво да коментирам игра няма и не моге да ме убедят разни разбирачи че до преди месец гледах репортажи от контролите на ЛЕВСКИ и имаше желание настроение и игра по моето скромно мнение и сега изведнъж нула не може никой да ме убеди че е възможни и че не става нещо нередно.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 15 мар 2011 22:33

POPCORN написа:
blue magic написа:

Играта на ЛЕВСКИ я коментирам където трябва. Нещо не схващам защо да не се коментира Литекс. Нужно ли е да изброявам отборите които пропищяха от този отбор. При това говоря за тимове, без особени аспирации към титли и купи, тоест не може да се търси субективизъм при техните претенции. Но какво получаваме от решението за Дока? Просто един добър играч на Литекс е наказан след мача. Не при извършване на нарушението, а едва след това. Но Дока отбеляза гола за 1-1 и ако справедливостта бе възтържествувала тогава, то резултатът със сигурност би бил друг.
Последна промяна от blue magic на 15 мар 2011 22:34, променено общо 1 път.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 15 мар 2011 22:34

POPCORN написа:За супите ли говориш?;)

Отгатни сам..нали си умен и компетентен по всички върпоси[/quote]

Това беше риторичен въпрос..А Дока познаваш ли го?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 мар 2011 22:35

zizilot написа:някой да ме видя да коментирам ловеч или дока не не съм ама се дразня от такива като пуканката да си върне постовете на зад и да прочете какво е писал и тогава да казва кой е компетентен и кой не е а за играта на ЛЕВСКИ какво да коментирам игра няма и не моге да ме убедят разни разбирачи че до преди месец гледах репортажи от контролите на ЛЕВСКИ и имаше желание настроение и игра по моето скромно мнение и сега изведнъж нула не може никой да ме убеди че е възможни и че не става нещо нередно.

става нередно в мозъка ти!Там явно някой връзки са прекъснати!Контроли?Ти съдиш играта на Левски по контроли така ли?Ти значи нищо не разбираш от футбол!Контролите са да се правят експерименти, а не да биеш на 100%!Имало желание :) :) Еми има като биеш някакви анонимници..И мен д ме бият първият мач от сезона с 3 на 1 и аз после няма да имам желание да играя!После мислиш ли ,че тия Динамо ли какви бяха , ако се играе истински мач ще ви дадът някакъв шанс ?Това ,че сте ги били в контрола не ви прави много добри и не ви дават +3 точки за първенстото!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Литекс”