Извънредно: Четири мача и 1000 лева за Дока от Литекс!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- blue magic
- Контакти:
Re: Извънредно: Четири мача и 1000 лева за Дока от Литекс!
И какво като чак сега е наказан? Литекс си взе трите точки за сметка на Пирин и това бе най важното. Дока не е слаб играч, но това че няма да играе срещу ЛЕВСКИ и ЦСКА не е от решаващо значение. Решението на ДК е прах в очите на футболната общественост и опит да се парадира с фалшива справедливост като се замажат явните побутвания на ловешкия отбор.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
- 1Neutralen
- Контакти:
blue magic написа:И какво като чак сега е наказан? Литекс си взе трите точки за сметка на Пирин и това бе най важното. Дока не е слаб играч, но това че няма да играе срещу ЛЕВСКИ и ЦСКА не е от решаващо значение. Решението на ДК е прах в очите на футболната общественост и опит да се парадира с фалшифа справедливост като се замажат явните побутвания на ловешкия отбор.
Прекаляваш. Не може да се угоди на някои хора ей...
мисля че правилно съм го написал а ти не ми отговори какво означава и още нещо да те питам аз съм на 39г и най малкото съм тик да провокирам някой но днес говорих с едни възръстни хора на 60 г възраст и те ми казаха че повечето фенове на червения отбор са деца и внуци на бивши военни вярно ли е 

- POPCORN
- Контакти:
blue magic написа:И какво като чак сега е наказан? Литекс си взе трите точки за сметка на Пирин и това бе най важното. Дока не е слаб играч, но това че няма да играе срещу ЛЕВСКИ и ЦСКА не е от решаващо значение. Решението на ДК е прах в очите на футболната общественост и опит да се парадира с фалшифа справедливост като се замажат явните побутвания на ловешкия отбор.
е то и Бибишков е за червен , ама никой не го наказа налии?Стига вече с тия параной,че всички свирят за Литекс, как е уредено и тн.Вие вместо да коментирате играта на Левски и мача ви с Черноморец, Гонзо след мача ми коментира Литекс!Това е доста смешно!Човек трявба да стигне доста долно ниво , за да прави такива неща!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
пуканка а ти на колко си години само това ми отговори
- 1Neutralen
- Контакти:
POPCORN написа:blue magic написа:И какво като чак сега е наказан? Литекс си взе трите точки за сметка на Пирин и това бе най важното. Дока не е слаб играч, но това че няма да играе срещу ЛЕВСКИ и ЦСКА не е от решаващо значение. Решението на ДК е прах в очите на футболната общественост и опит да се парадира с фалшифа справедливост като се замажат явните побутвания на ловешкия отбор.
е то и Бибишков е за червен , ама никой не го наказа налии?Стига вече с тия параной,че всички свирят за Литекс, как е уредено и тн.Вие вместо да коментирате играта на Левски и мача ви с Черноморец, Гонзо след мача ми коментира Литекс!Това е доста смешно!Човек трявба да стигне доста долно ниво , за да прави такива неща!
100% съм съгласен с теб! Просто няма таково жалко поведение...Левскари коментирайте си играта, не другите.
някой да ме видя да коментирам ловеч или дока не не съм ама се дразня от такива като пуканката да си върне постовете на зад и да прочете какво е писал и тогава да казва кой е компетентен и кой не е а за играта на ЛЕВСКИ какво да коментирам игра няма и не моге да ме убедят разни разбирачи че до преди месец гледах репортажи от контролите на ЛЕВСКИ и имаше желание настроение и игра по моето скромно мнение и сега изведнъж нула не може никой да ме убеди че е възможни и че не става нещо нередно.
- blue magic
- Контакти:
POPCORN написа:blue magic написа:
Играта на ЛЕВСКИ я коментирам където трябва. Нещо не схващам защо да не се коментира Литекс. Нужно ли е да изброявам отборите които пропищяха от този отбор. При това говоря за тимове, без особени аспирации към титли и купи, тоест не може да се търси субективизъм при техните претенции. Но какво получаваме от решението за Дока? Просто един добър играч на Литекс е наказан след мача. Не при извършване на нарушението, а едва след това. Но Дока отбеляза гола за 1-1 и ако справедливостта бе възтържествувала тогава, то резултатът със сигурност би бил друг.
Последна промяна от blue magic на 15 мар 2011 22:34, променено общо 1 път.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
- фифи перото
POPCORN написа:За супите ли говориш?;)
Отгатни сам..нали си умен и компетентен по всички върпоси[/quote]
Това беше риторичен въпрос..А Дока познаваш ли го?
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- POPCORN
- Контакти:
zizilot написа:някой да ме видя да коментирам ловеч или дока не не съм ама се дразня от такива като пуканката да си върне постовете на зад и да прочете какво е писал и тогава да казва кой е компетентен и кой не е а за играта на ЛЕВСКИ какво да коментирам игра няма и не моге да ме убедят разни разбирачи че до преди месец гледах репортажи от контролите на ЛЕВСКИ и имаше желание настроение и игра по моето скромно мнение и сега изведнъж нула не може никой да ме убеди че е възможни и че не става нещо нередно.
става нередно в мозъка ти!Там явно някой връзки са прекъснати!Контроли?Ти съдиш играта на Левски по контроли така ли?Ти значи нищо не разбираш от футбол!Контролите са да се правят експерименти, а не да биеш на 100%!Имало желание

Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !