Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ruslankonev
Контакти:

Re: цска ИМА ОЩЕ ТРИ МАЧА ДО КРАЯ!

Мнениеот ruslankonev » 22 апр 2009 19:02

durex написа:Левски шампион але але :) :) :)

Ама на волейбол :D :D
1948

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 22 апр 2009 19:16

.. 8-) и на футбол и на баскетбол

Потребителски аватар
LeVsKaR_3aBuHaru
Контакти:

Мнениеот LeVsKaR_3aBuHaru » 22 апр 2009 19:22

Абе бием ли Цецето защо да не станем шампоиони !?! Абе да станат, да ходят към ШЛ и сега ние да ги бъзикаме за отпадане от слаби отбори !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 22 апр 2009 19:31

Абе бием ли Цецето защо да не станем шампоиони !?! Абе да станат, да ходят към ШЛ и сега ние да ги бъзикаме за отпадане от слаби отбори !

Поне ще отидем със собственият си мандат,а няма да се излагаме с чужд ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

koi4i

Мнениеот koi4i » 22 апр 2009 19:34

Old_death написа:

Поне ще отидем със собственият си мандат,а няма да се излагаме с чужд ;)

Е кат сте си платили ше имате мандат :)
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
gen4ev
Контакти:

Мнениеот gen4ev » 22 апр 2009 19:39

Определено мисля, че до тук Славия беше единственият по- класен отбор, който игра с тях. И ако не беше смешния съдия щеше да ги бие. Иначе всичките гостувания беха пародия. Но в крайна сметка "Титан" не могат да уредят всичките мачове - едно е Вихрен на Коко Динев, друго са отборите на ТИМ, на Гриша Ганчев и Гигов. Така че вярвам, че уговорките беха дотук. След мача с Ботев другия кръг свинете почват с истинските мачове - поред с Черноморец, Левски, Черно Море, Локо (Сф) и Литекс, в които няма кой да им легне а и това са най- силните отбори.

И тук идва "капанът", който "Титан" сами са си заложили, с връщането на ретро- схемите за печелене на титлата. Сега цска са си повярвали, че играят добър футбол, че няма кой да ги спре и т.н, на базата на уговорени мачове с/у слаби съперници и яко "съдийско рамо" с/у Славия. А идва серия от 5 мача с най- силните и то в много неподходящ момент- когато не са спечелили и една истинска битка, а ще трябва да го направят в 5 поредни. А те са толкова зле, че нищо чудно нашата загуба от Локо (Сф) на "Герена", да им се види бял кахър на фона на това, което може да ги сполети на 9-ти май на "Васил Левски", както си тънат в самозабрава....

Само Левски!
"QUOS DEUS VULT PERDERE PRIUS DEMENTAT ! "

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: КОГА НЯКОЙ ЩЕ ИГРАЕ СРЕЩУ ЦСКА

Мнениеот ehh » 22 апр 2009 19:41

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 22 апр 2009 20:13

Не слигайте тигана, докато рибата е в морето. ;)
Това за купените мачове всеки го говори, но се вижда къде стават покупко-продажбите - в дъното на класирането, там дето се борят да не изпаднат! Главен продавач: ест Славия. Първи заместник... така като гледам как пролетта вървят нещата Сливен, последен на опашката Локо Мз.

Сега да погледнем челото: Локо Сф днес глътнаха вода и не се знае как ще се отрази това на отбора им. Нека изчакаме да минат 1-2 кръга. Литекс просто са много зле и всичките им сили ще са хвърлени за купата на страната, за да могат да играят в УЕФА, още повече, че капитана им е контузен - а той им е най-добрият играч /тук също има спекулации, че всичко е уговорено с отбора на Левски - Литекс да им легнат за първенството - (все пак Литекс нищо не играха), а после купата на страната да отиде в Ловеч - лично аз не съм склонен да вярвам на това, но знае ли човек.../ Моряците колкото и да ми е неприятно не показват онази игра от есента, Жоро Илиев е аут до края на сезона и колкото и да не ми се иска... не вярвам, че ще победим ЦСКА във Варна - мача по-скоро ще е Х. Та всичко ще се реши в дербито, стига до тогава Левски да не загубят още точки! Но с тази игра, която Левски показват... и вечното дерби ще бъде Х или минимална победа за ЦСКА.

Та все още има време, нека изчакаме, а всякакви коментари за купени мачове в челото са глупави! Всеки си гони неговите цели - участие в Европа и няма да тръгне да продава мачовете си при тези малки разлики в точките... или може би Локо Сф днес продадоха мача на адашите им от Пловдив, за да стане по-интересна битката за третото място... - едва ли!
Изображение

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Мнениеот Stanley_79 » 23 апр 2009 00:19

ruslankonev написа:
durex написа:Левски шампион але але :) :) :)

Ама на волейбол :D :D

Чорбари, мръсни
ВИИ пак сте втори,
а ние СИНЬО БЕЛИ ШАМПИОНИ.
Але,але. Але,але. Але,але,а-ле,а-ле.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 23 апр 2009 09:54

мисля че вечното дерби няма да реши нищо!равен ще е мача,много са слаби двата отбора!Тоест ЛЕВСКИ не е слаб ,а няма тренер.ако имахме такъв щяхме да ги смачкаме!а сега да чакаме на Гонзо не е сериозно! в Бургас и Варна мачовете на цска са 100% -X,в Ловеч колкото и да ми се иска Ганчев няма да скочи срещу партията/свинята/майка! така че мисля че преди последния крък точките ще са равни!а там вече дума ще имат парите,и то мнoгoто пари,всички знаем кой на кого е приятел!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Върни се в “Архив”