Не слигайте тигана, докато рибата е в морето.

Това за купените мачове всеки го говори, но се вижда къде стават покупко-продажбите - в дъното на класирането, там дето се борят да не изпаднат! Главен продавач: ест Славия. Първи заместник... така като гледам как пролетта вървят нещата Сливен, последен на опашката Локо Мз.
Сега да погледнем челото: Локо Сф днес глътнаха вода и не се знае как ще се отрази това на отбора им. Нека изчакаме да минат 1-2 кръга. Литекс просто са много зле и всичките им сили ще са хвърлени за купата на страната, за да могат да играят в УЕФА, още повече, че капитана им е контузен - а той им е най-добрият играч /тук също има спекулации, че всичко е уговорено с отбора на Левски - Литекс да им легнат за първенството - (все пак Литекс нищо не играха), а после купата на страната да отиде в Ловеч - лично аз не съм склонен да вярвам на това, но знае ли човек.../ Моряците колкото и да ми е неприятно не показват онази игра от есента, Жоро Илиев е аут до края на сезона и колкото и да не ми се иска... не вярвам, че ще победим ЦСКА във Варна - мача по-скоро ще е Х. Та всичко ще се реши в дербито, стига до тогава Левски да не загубят още точки! Но с тази игра, която Левски показват... и вечното дерби ще бъде Х или минимална победа за ЦСКА.
Та все още има време, нека изчакаме, а всякакви коментари за купени мачове в челото са глупави! Всеки си гони неговите цели - участие в Европа и няма да тръгне да продава мачовете си при тези малки разлики в точките... или може би Локо Сф днес продадоха мача на адашите им от Пловдив, за да стане по-интересна битката за третото място... - едва ли!