Бъдете сигурни, че Дока ще го накажат. "Приведените" в БФС нямат друг шанс, а освен това и Левски се намесиха - нали и те имат "приведени" там. Сега ще се демонстрира еднакъв аршин, но не съвсем. Дока ще бъде наказан най - рано след седмица. Сега ще падне едно яко събиране на доказателства:
1. Ще се изиска запис от носителя на правата за излъчване;
2. На друго заседание ще призоват съдийската бригада и дежурният делегат.
3. В зависимост от програмата на "правещити къщичка за пиленца" - на второто заседание, а при нужда на трето ще се призоват Дока и футболиста на Пирин.
...........и накрая - хепиенд: излиза юрист завършил Русенския, забърсал с дипломата си изпотения си страх задник, и със строг и справедлив тон ще отсече: на основание чл................наказва състезателя на ПФК "Литекс" - Дока с лишаване от състезателни права за .......срещи.
Амин!
И въпреки това, и въпреки всичко сме длъжни да сме там и да подкрепим Здравко и момчетата!
А те със сигурност ще ни осигурят поредното незабравимо завръщане към Вечния град!
Литекс - Локомотив - 1:0
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс - Локомотив Пловдив
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!
- shotgun blues
- Контакти:
Не ДОКА ще бъде наказан за мача с Локо ПД и този с Академик СФ след това,защото ако не го накажат за ЛОКО ПД ,а решението се забави с 1 седмица ДОКА ще пропусне мача с ЦСКА
,това Литекс няма как да го допусне,естественнно че Литекс предпочита ДОКА да не играе с ЛОКО ПД и Академик ,отколкото Академик и ЦСКА

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
mtaraduda написа:Момчета вие хубаво се канит, но просто от този мач точки няма как да вземете. Няма да ви бъде позволено.
Такива ги приказваха и преди мача срещу Левски.Даже се подиграха и ни сложиха коефициент 12 ли 14 ли беше не помня, но в крайна сметка ги отупахме.Защо да не поднесем изненадата както се казва и да бием и Литекс?
За мен имаме много добър отбор и ако момчетата се раздадат на 100% и имаме ден така ще ги треснем, че не е истина просто..ако пък не успеем здраве да е.Важното е да няма бутане от съдиите..
- Ultras1926
- Контакти:
Ще стане здрав мач според мен. Мисля, че ще измъкнем нещо от Ловеч. Имаме много добър отбор, с много добри изпълнители и ако си играем нашата игра ще им се противопоставим доста. В Ловеч винаги правим много силни гостувания и яко шоу става... Още повече сега трибуната като е зад вратата, ще има мощно реване през целия мач!
Черно-бели сме родени, черно-бели ще умрем !!!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Ultras1926 написа:Ще стане здрав мач според мен. Мисля, че ще измъкнем нещо от Ловеч. Имаме много добър отбор, с много добри изпълнители и ако си играем нашата игра ще им се противопоставим доста. В Ловеч винаги правим много силни гостувания и яко шоу става... Още повече сега трибуната като е зад вратата, ще има мощно реване през целия мач!
Ще направим каквото трябва,пък да става каквото ще

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Ultras1926
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:Ultras1926 написа:Ще стане здрав мач според мен. Мисля, че ще измъкнем нещо от Ловеч. Имаме много добър отбор, с много добри изпълнители и ако си играем нашата игра ще им се противопоставим доста. В Ловеч винаги правим много силни гостувания и яко шоу става... Още повече сега трибуната като е зад вратата, ще има мощно реване през целия мач!
Ще направим каквото трябва,пък да става каквото ще
Винаги правим каквото трябва... Винаги си правим шоуто, независимо от резултата. Помните ли миналата година при 3:0 как всички то Ловеч само нас гледаха
Черно-бели сме родени, черно-бели ще умрем !!!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Като ви чета мненията ми се струва, че започвате с оправданията за бъдещата загуба на Локомоотив. Моите очаквания за мача са категорична победа за Литекс.
21/11/2009 TBI А ФГ Литекс vs. Локо Пд 5:0
02/05/2009 TBI А ФГ Литекс vs. Локо Пд 3:0
25/04/2008 TBI А ФГ Литекс vs. Локо Пд 3:1
19/05/2007 TBI А ФГ Литекс vs. Локо Пд 5:1
20/05/2006 TBI А ФГ Литекс vs. Локо Пд 3:1
Тука се вижда, че Локото инкасират минимум тройка във вратата си когато гостуват в Ловеч
21/11/2009 TBI А ФГ Литекс vs. Локо Пд 5:0
02/05/2009 TBI А ФГ Литекс vs. Локо Пд 3:0
25/04/2008 TBI А ФГ Литекс vs. Локо Пд 3:1
19/05/2007 TBI А ФГ Литекс vs. Локо Пд 5:1
20/05/2006 TBI А ФГ Литекс vs. Локо Пд 3:1
Тука се вижда, че Локото инкасират минимум тройка във вратата си когато гостуват в Ловеч

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
[quote="roskata21"]Като ви чета мненията ми се струва....
Само така ти се струва.
Само така ти се струва.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
В неделя ни очаква труден мач. Ако "странични фактори" не влияят на играта, мачът е троен. В крайна сметка каквото и да стане, не трябва да се правят трагедии.
P.S.: Очаквам Карвальо да излезе титуляр в Ловеч!
P.S.: Очаквам Карвальо да излезе титуляр в Ловеч!