Литекс - Локомотив - 1:0

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Re: Литекс - Локомотив Пловдив

Мнениеот kistendil » 13 мар 2011 18:33

Бъдете сигурни, че Дока ще го накажат. "Приведените" в БФС нямат друг шанс, а освен това и Левски се намесиха - нали и те имат "приведени" там. Сега ще се демонстрира еднакъв аршин, но не съвсем. Дока ще бъде наказан най - рано след седмица. Сега ще падне едно яко събиране на доказателства:
1. Ще се изиска запис от носителя на правата за излъчване;
2. На друго заседание ще призоват съдийската бригада и дежурният делегат.
3. В зависимост от програмата на "правещити къщичка за пиленца" - на второто заседание, а при нужда на трето ще се призоват Дока и футболиста на Пирин.
...........и накрая - хепиенд: излиза юрист завършил Русенския, забърсал с дипломата си изпотения си страх задник, и със строг и справедлив тон ще отсече: на основание чл................наказва състезателя на ПФК "Литекс" - Дока с лишаване от състезателни права за .......срещи.
Амин!
И въпреки това, и въпреки всичко сме длъжни да сме там и да подкрепим Здравко и момчетата!
А те със сигурност ще ни осигурят поредното незабравимо завръщане към Вечния град!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 13 мар 2011 18:38

Не ДОКА ще бъде наказан за мача с Локо ПД и този с Академик СФ след това,защото ако не го накажат за ЛОКО ПД ,а решението се забави с 1 седмица ДОКА ще пропусне мача с ЦСКА :!: ,това Литекс няма как да го допусне,естественнно че Литекс предпочита ДОКА да не играе с ЛОКО ПД и Академик ,отколкото Академик и ЦСКА
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
HaSegaDe
Контакти:

Мнениеот HaSegaDe » 13 мар 2011 19:15

mtaraduda написа:Момчета вие хубаво се канит, но просто от този мач точки няма как да вземете. Няма да ви бъде позволено.

Такива ги приказваха и преди мача срещу Левски.Даже се подиграха и ни сложиха коефициент 12 ли 14 ли беше не помня, но в крайна сметка ги отупахме.Защо да не поднесем изненадата както се казва и да бием и Литекс?
За мен имаме много добър отбор и ако момчетата се раздадат на 100% и имаме ден така ще ги треснем, че не е истина просто..ако пък не успеем здраве да е.Важното е да няма бутане от съдиите..

Потребителски аватар
Ultras1926
Контакти:

Мнениеот Ultras1926 » 13 мар 2011 20:09

Ще стане здрав мач според мен. Мисля, че ще измъкнем нещо от Ловеч. Имаме много добър отбор, с много добри изпълнители и ако си играем нашата игра ще им се противопоставим доста. В Ловеч винаги правим много силни гостувания и яко шоу става... Още повече сега трибуната като е зад вратата, ще има мощно реване през целия мач!
Черно-бели сме родени, черно-бели ще умрем !!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 13 мар 2011 20:14

Ultras1926 написа:Ще стане здрав мач според мен. Мисля, че ще измъкнем нещо от Ловеч. Имаме много добър отбор, с много добри изпълнители и ако си играем нашата игра ще им се противопоставим доста. В Ловеч винаги правим много силни гостувания и яко шоу става... Още повече сега трибуната като е зад вратата, ще има мощно реване през целия мач!

Ще направим каквото трябва,пък да става каквото ще ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ultras1926
Контакти:

Мнениеот Ultras1926 » 13 мар 2011 21:52

Модератор ЛокоПД написа:
Ultras1926 написа:Ще стане здрав мач според мен. Мисля, че ще измъкнем нещо от Ловеч. Имаме много добър отбор, с много добри изпълнители и ако си играем нашата игра ще им се противопоставим доста. В Ловеч винаги правим много силни гостувания и яко шоу става... Още повече сега трибуната като е зад вратата, ще има мощно реване през целия мач!

Ще направим каквото трябва,пък да става каквото ще ;)

Винаги правим каквото трябва... Винаги си правим шоуто, независимо от резултата. Помните ли миналата година при 3:0 как всички то Ловеч само нас гледаха
Черно-бели сме родени, черно-бели ще умрем !!!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 13 мар 2011 23:04

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 13 мар 2011 23:38

Като ви чета мненията ми се струва, че започвате с оправданията за бъдещата загуба на Локомоотив. Моите очаквания за мача са категорична победа за Литекс.
21/11/2009 TBI А ФГ Литекс vs. Локо Пд 5:0
02/05/2009 TBI А ФГ Литекс vs. Локо Пд 3:0
25/04/2008 TBI А ФГ Литекс vs. Локо Пд 3:1
19/05/2007 TBI А ФГ Литекс vs. Локо Пд 5:1
20/05/2006 TBI А ФГ Литекс vs. Локо Пд 3:1
Тука се вижда, че Локото инкасират минимум тройка във вратата си когато гостуват в Ловеч :)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 14 мар 2011 00:11

[quote="roskata21"]Като ви чета мненията ми се струва....

Само така ти се струва.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

VMS
Контакти:

Мнениеот VMS » 14 мар 2011 00:18

В неделя ни очаква труден мач. Ако "странични фактори" не влияят на играта, мачът е троен. В крайна сметка каквото и да стане, не трябва да се правят трагедии.

P.S.: Очаквам Карвальо да излезе титуляр в Ловеч! 8-)
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”