Черно Море - ЦСКА,19 март,ст.Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Re: Черно Море - ЦСКА,19 март,ст.Тича

Мнениеот wicked1913 » 13 мар 2011 00:03

Браво :!:
Много хубаво мнение!
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 13 мар 2011 00:24

moreto написа:Казах ви да не бързате с хвалбите.Днес Генов излезе с един единствен нападател Божилов който обаче играеше зад халфа Ратников.В интервю Генов каза,че това не е мястото на Ратников,но той се бил стараел.По този начин Генов губи два поста,хем не използва Ратников където му е силата и там има дупка,и го използва там където не му е силата като таран и пак дупка.Помнете ми думата ще го приключи като футболист.Друго, за какво пуска Р.Николов и Каптиев след 80-тата мин. може би да бави времето за да удържи 0-0.В срещата срещу Академик той започва със състав без нито един остър и бърз нападател,само халфове единствен нападател Божилов преквалифициран в халф.От къде ли ми е позната тая печеливша схема.Не мога да разбера ено защо реши да сменя позицията на най добрия си футболист.Вместо да мъчи Ратников много по добре ще е да пробва Р. Николов плюс това той е играл като център нападател.Това ме води на мисълта,че или нчма думата или много бърка нещата.С цска мача ще навързан,но ще загубим и с тая схема като гост можем да играем само за 0-0 с късмет като днешния.

+1 . Не мога да разбера защо постоянно се сменят позициите на футболистите в нашия отбор.Но пък днес се видя и друго - Божилов заедно с Жоро бяха най-активните с топката днес, добре задържа топката и общо взето му трябва добър партньор в атака, в лицето на Миро може би.Мисля че Божилов трябва да го задържим, ще ни е полезен много.Ратников забит отпред нищо не игра, явно там не му е силата.Имаше няколко ситуации, които не ги отигра добре.Но като цяло слабо играхме, не съм гледал предишните ни два мача, но сме зле.Доста грешни пасове имаше и то не далечни, а на по 5 метра не могат да пратят точно топката.Защитата ни не е много стабилна, не знам дали е заради липсата на Танко, но имаше няколко сериозни грешки и добре че онея не можаха да вкарат.Много добро впечатление днес ми направи Пиргата.Освен че спаси няколко пъти отбора от голове, ги надъхваше останалите, опитваше се да им вдигне духа.Дани Г пропусна една голова ситуация сам срещу вратая - просто подаде топката на вратаря, а отменения гол си беше чисти ни ощетиха..Положението в края на мача за нас не беше в наказатеелното поле,а два три пати към края страничния май се уплаши нещо от виковете на публиката и вдигна несъществуващи засади на Тиаго, поне едната беше несъществуваща.И общо взето това е.Можехме да вземем да мача сами въпреки че бяхме ощетени, но сякаш не си дадоха много зор.И тея дитирамби и хвалби са безпочвени, не виждам как ще победим ЦСКА.С публика може и да стане ако ги надъхаме.....

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 мар 2011 00:49

Ама естествено,че публиката ще има решаваща роля,вие какво си мислите?Да си кажат сума ти хора - аааа,ми нищо ни играйми,аааа много сме слаби,ааааа не като Кривия.....е,как ще бият ЦСКА тогава нашите като самите ние им втълпяваме,че са зле?Отиваме пределно мобилизирани на мача,спомнете си най-жестоките и битки какво е било-ами един малък Ад.40 минути преди мача фул стадион с ентусиазирана публика настроена войнствено към госта и правеща го дар мадан още докато загрява.Ние да свършим нашето,да ги стъпчем в калта на Тича психически пък да видим тогава какво ще стане....защото помня един мач в който 1 час преди 15.00 нямаше дори място между редовете,отборът ни беше на 9-то място в тежка криза,1/8 финал за КБ с Левски,онзи Левски,най-силния,дето би Удинезе,озори Шалке и хвърли всичките си титуляри....Е да,ама ЯДЕЦ!Претъпкания стадион с озверели моряци така ги подплаши,че големия 1/4 финалист,дрийм тийма на Мъри напълни гащите,че чак засмардя,до почивката беше 2:0,не знаеха буквално къде са и какво ги удряше така зверски....и Морето победи 3:2 и ги елиминирахме,победа която ми се чинеше АБСУРДНА на фона на класата на двата отбора и моментната форма.Ние ги победихме от трибуните,НИЕ поведахме с 2:0(спомнете си какви голове пусна шашардисания Гошко).Бяло знаме няма да развяваме.Никога срещу тях няма да се вее белия флаг.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 13 мар 2011 00:52

Бием с гол на Каптиев в 88 минута и след тва отива да се радва пред скамейката на българския Моуриньо
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 13 мар 2011 01:37

Абе пичове, винаги съм бил оптимист особенно за Черно Море (престанете с тва "ЧМ") наистина не виждам как можем да бием ЦСКА, единствено някакъв Х заради нивата друго позитивно не виждам, освен че ще е празник на "Тича" ЦСКА играят най-красивия футбол тоя полусезон, но на ТИЧА няма да могат да играят красиво! Делев и бразилчетата ще затънат в калта все едно са в плаващи пясъци! стига да не вали де, иначе това за поливането са измислици и е пълна простотия, колкото Апостол Попов ще ви продаде мача с нас за купата.... Терена ще е такъв до края на сезона, после обещават мащабен ремонт (козирки, нова трибуна,осветление и табло) + нова трева, иначе ще трябва да играем в Каварна.
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 13 мар 2011 02:19

Определено ще е интересен мач. ЦСКА са във форма, а ние сме домакински отбор. Все пак очаквам да успеем да ги надхитрим на наш терен и да спечелим с 1-0. А на тези от вас, които говорят за терен- не ви прави чест. Терена ни наистина не е най-добрия, но все пак ми омръзна от хора, които се оправдават с терени, съдии и прочие. Локото не минаха центъра докато бяхме с 11 човека, но накрая на Лазаров терена му е виновен... Ако бяха толкова по-добри от нас, и на този терен щяха да ни бият. Същото важи и за ЦСКА. Ако са по-добрите - ще бият- независимо от терена. Все пак той е еднакъв и за двата отбора, нали така? Дано стане хубав мач и моряците да победят :)
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 13 мар 2011 07:37

Сега погледнах прогнозата и за следващата седмица го дават дъждовно от четвъртък .... та чак до събота :( .
Иначе,.. моряците през пролетния полусезон винаги са ме изненадвали!!! Това не е от година или две,.... от както се върнахме в ''А'' група е така- добрите мачове ги правим на пролет ( мисля, че няма кой да оспори това ), което до някъде ме навява да си мисля, че можем и да измъкнем нещо от нашият именит съперник :P . Съгласен съм, че играхме ужасно до сега и не заслужаваме предно класиране,....но да не би ние феновете да раздаваме наградите ?!!! Нека момчетата да играят и да дават максимума от себе си,...пък каквото стане ;)
Успех Моряци , пожелавам си добър мач и добър терен и повече позитивно настроение по трибуните !!!

moreto
Контакти:

Мнениеот moreto » 13 мар 2011 09:26

Съгласен съм,че Божилов играе по силно зад нападатела,ама кво правим с най добрия си футболист който спаси Генов от провал предния сезон всички знаем,че благодарение на Ратников горе доло завършихме сезона добре след като Генов го пусна благодарение на феновете и журналистите които фтълпиха на Генов,че Ратников е футболист.Сега обаче Генов измисли нова схема за унищожаването на този футболист и е на път да е постигне.След още някой друг слаб мач на Ратников публиката ще започне да подвиква да го маха,защото нищо не играе и Генов това чака,да го закове на пейката с твърдения,че или не е във форма или е контузен.Който каквото и да говори тоя трньор не ги усеща нещата,то не може цял сезон да не направи и някой добри игри,но постоянство никога няма да има.Вижте раликата която личи по феновете,имаше един треньор с който очаквахме победа в София над цска и е постигахме,а сега очакваме х на Тича и то терена да е кален за да не може да играе противника и ще сме много доволни ако се получи х и Генов някой хора отново ще го направят тактик,не за друго ами защото успял да развали играта на цска,а не да ги надиграе както беше по едно минало бешело време.Един треньор щом го е истрах да атакува отбори като Пирин и Академик да не би да очаквате да тръгне да атакува цска,локо,славия,левски като гост.Във Варна се хвърлят да играят заради публиката самите футболисти,и като излязат от магистралата умират от страх най вече Генов това личи по състава,който е само от защитници и халфове.Те самите футболисти като си видят състава и спират да играят за гол,започват да играят за да не получат гол.ОТ ЧИЧО ВИ ЧЕЧО ТОЛКОВА-ГОЛЕМ СТРАХ.И НЕЩО ДРУГО НА ЧЕЧО НЕ МУ ТРЯБВА ГРУПА ОТ 27-28 ФУТБОЛИСТА НА НЕГО МУ ТРЯБВАТ 13-14 НАЙ МНОГО.ДРУГИТЕ ДА ГИ ПУСКАТ ДА СЕ РАЗВИВАТ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ.ТОЙ ЧЕЧО СИГУРНО НЕ ИМ ЗНАЕ ИМЕНАТА И.ИНАЧЕ КОЙТО НЕ ЗНАЕ ИМАМЕ ДОБРА ШКОЛА С ДОБРИ ЮНОШИ, НО НИКОГА НЯМА ДА ГО ВИДИ С ТАКИВА ТРЕНЬОРИ КАТО ПЛОВДИВСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ КОИТО ПРЕД ОЧИТЕ НИ СЕ ГАВРЯТ С ВАРНА.

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 13 мар 2011 10:12

Прогнозата ми е победа за ЦСКА.Дано поне този път терена да е по-добър,защото тези отбори трябва да играят футбол.ЧМ е отбор с претенции,от голям футболен град,с добри фенове,но с тези селски номерца с терена не са за никаде.1-3 за ЦСКА е мойта прогноза,защото в момента сме далеч по-добри от ЧМ.Е,дано първо да бием видима :lol:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 13 мар 2011 10:50

Стига ревахте! И цесекарите и всички моряци, които се съмняват и плюят!
Събота и неделя дават поне дузина мачове от Западна Европа, на които и терените ще са по-добре и Генов няма да е треньор и никой от нашите футболисти няма да играе :evil:
Да ви пикая на претенциите, мрънкала такива!
Ф.К.Ч.М.

Върни се в “Черно море”