Много хубаво мнение!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
moreto написа:Казах ви да не бързате с хвалбите.Днес Генов излезе с един единствен нападател Божилов който обаче играеше зад халфа Ратников.В интервю Генов каза,че това не е мястото на Ратников,но той се бил стараел.По този начин Генов губи два поста,хем не използва Ратников където му е силата и там има дупка,и го използва там където не му е силата като таран и пак дупка.Помнете ми думата ще го приключи като футболист.Друго, за какво пуска Р.Николов и Каптиев след 80-тата мин. може би да бави времето за да удържи 0-0.В срещата срещу Академик той започва със състав без нито един остър и бърз нападател,само халфове единствен нападател Божилов преквалифициран в халф.От къде ли ми е позната тая печеливша схема.Не мога да разбера ено защо реши да сменя позицията на най добрия си футболист.Вместо да мъчи Ратников много по добре ще е да пробва Р. Николов плюс това той е играл като център нападател.Това ме води на мисълта,че или нчма думата или много бърка нещата.С цска мача ще навързан,но ще загубим и с тая схема като гост можем да играем само за 0-0 с късмет като днешния.
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта