ЛЕВСКИ - Черноморец - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Черноморец [12.03.2011] (?:?)

Мнениеот Thsmith » 11 мар 2011 17:31

нали не закриваме отбора и футбола в България след тоя сезон :lol: Смисъл и след сезона ще ни е нужен централен защитник, а няма всичко да свърши :) Не говоря за разтрогване или за преминаване на момента и без това тая година замина, а че е много добър момент да се уреди от сега на доста добра цена... 3-4 пъти по ниска от нормалната която щяха да искат
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 11 мар 2011 17:31

blue avalanche написа:
bigbonusprize написа:Да не играем със Сливен, че да пазим Тасевски. Ако си опечем нещата първото - ОК. Нека го пазим. Но едва ли ще е много лек мач...

Нещата за шампионата вече са "опечени".Важното е да "опечем" купата.

Мачовете за купата не са ли Април? Колкото до първенството, малко съм наивен, но вярвам, че имаме още шансове. Литекс тепърва им предстоят трудните мачове, от които един на Герена....
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 мар 2011 17:37

nascko написа:
Tommi написа:
Thsmith написа:абе сега гледам, че черноморец извадили хайри от отбора :shock: Доста добра новина предвид мача ни... но аз си мисля дали сега не е момента докато е в немилост и оня сърбин коли и беси там да пробваме да го приберем евтинко... в момента сигурно и за 100-150 хил ще го пуснат :roll:

Вече е малко късно :)

Ако има да взема пари (както се пише) и Батков го компенсира, може, стига да успее да разтрогне. свободни агенти могат да се картотекират.

Не е точно така. Ако сега му прекратят договора, ще можем да го картотекираме лятото. Ако договорът му беше прекратен преди края на трансферния период, тогава можеше да го картотекираме и извън този период.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 мар 2011 17:42

Thsmith написа:нали не закриваме отбора и футбола в България след тоя сезон :lol: Смисъл и след сезона ще ни е нужен централен защитник, а няма всичко да свърши :) Не говоря за разтрогване или за преминаване на момента и без това тая година замина, а че е много добър момент да се уреди от сега на доста добра цена... 3-4 пъти по ниска от нормалната която щяха да искат

„Сините” планират да подсилят редиците си с капитана на националния ни тим Стилиян Петров
"Операцията по привличането на Стенли щяла да се осъществи с помощта на голяма компания, която цели да постигне огромен рекламен ефект – пише „Галерия”. Корпорацията щяла да плаща огромна заплата на звездата, но ще поиска широки рекламни територии на стадион „Георги Аспарухов” по време на всички мачове на отбора.

Единственото условие за стартирането на преговорите било „Левски” да се класира задължително в евротурнирите. Очакваната заплата на Стилиян Петров е направо разбиваща на фона на бюджетите на българските клубове. Халфът ще трябва да получава минимум 6 млн. лв. годишно, което направо би могло да взриви съблекалнята на всеки отбор. Евентуалното му привличане ще размести и пластовете в „Левски”. Досегашната звезда Гара Дембеле ще остане на втори план, а лидерските функции ще се изземат от Стенли.

Не е тайна, че Стилиян Петров е заклет „левскар” и като дете е мечтаел да играе за сините."
Гонзо кани 35-гоишния вратар да подсили „сините“
Георги Иванов-Гонзо е разговарял с Димитър Иванков през седмицата и му е предложил да се върне на „Герена“. Спортният директор на „сините“ търсел решение за вратарския проблем в Левски и сметнал, че завръщането на стража ще е правилен ход. След напускането на Георги Петков в тима на ротационен принцип се въртят Божидар Митрев и Кирил Акалски. В последния мач беше изпробвано и новото попълнение Боян Илиев. И тримата обаче не задоволяват ръководството с изявите си.
В момента Иванков се подвизава за турския Бурсаспор, но през лятото договорът му изтича и той няма намерение да го подновява. Бившият вратар на „сините“ ще бъде свободен агент и Гонзо се надява да го навие да се прибере в родния си клуб. Самият Иванков заяви по-рано през сезона, че има желание да завърши кариерата си в Левски.
Започва да ми става смешно.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 11 мар 2011 17:46

Tommi написа:
Жоржиньо написа:Илиев,Мюлдер,Милиев,Иванов,Видович,Димов,Гаджев,Младенов,Тонев,Тасевски,Дембеле ;)

Изглежда, че само ти и ръководството не сте разбрали, че досегашната схема вече не ефективна ;)
Гледам, че си поставил Тонев в състава, та можеш ли да споделиш какви са впечатленията ти от играта му. :)

Еми много по-добър е от Матондо и Младенов заедно .. такива са ми впечатленията..А твойте от Огнянов какви са ?? Вечната надежда ..

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 мар 2011 17:50

Жоржиньо написа:
Tommi написа:
Жоржиньо написа:Илиев,Мюлдер,Милиев,Иванов,Видович,Димов,Гаджев,Младенов,Тонев,Тасевски,Дембеле ;)

Изглежда, че само ти и ръководството не сте разбрали, че досегашната схема вече не ефективна ;)
Гледам, че си поставил Тонев в състава, та можеш ли да споделиш какви са впечатленията ти от играта му. :)

Еми много по-добър е от Матондо и Младенов заедно .. такива са ми впечатленията..А твойте от Огнянов какви са ?? Вечната надежда ..

Просто те попитах, защото не съм го наблюдавал, а явно ти си го гледал в доста мачове и си добре запознат с играта му. :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Групата на Левски и очакванията за 18 кръг.

Мнениеот zlatan » 11 мар 2011 18:12

Групата на Левски: Пламен Илиев, Божидар Митрев, Дъстли Мюлдер, Стефан Станчев, Иво Иванов, Жанвион Юлу-Матондо, Александър Александров, Христо Йовов, Даниел Димов, Гара Дембеле, Марко Видович, Цветелин Тонев, Мариян Огнянов, Даниел Младенов, Дарко Тасевски, Исмаил Иса, Владимир Гаджев, Йордан Милиев

Най-голямо впечатление в групата прави присъствието на юношата Цветелин Тонев (б.а. на снимка 2). Младокът пристигна в школата на Левски от Ботев Пловдив през лятото и направи неофициален дебют със синята фланелка в предсезонната контрола с Чавдар (Етрополе). Той игра при победата с 3:0 и се запомни с острите си пробиви по дясното крило, като на няколко пъти развинти съперниковата отбрана и бе аплодиран от феновете за силното си представяне.

Не е изключено Тонев да запише дебютни минути в "А" група предвид слабата форма на фланговите футболисти на тима от началото на полусезона.

"Младо момче, което показа старание. След като е в групата всичко е възможно", заяви по адрес на таланта наставникът Ясен Петров.

какво ли ще ни дойде на главите утре,аз отново съм песимист за този мач,не вярвам че нещо може да с е променило.Все пак дано Господ е с нас,в тези дни той ни е нужен.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 мар 2011 18:30

Жоржиньо написа:А твойте от Огнянов какви са ?? Вечната надежда ..
вечното магаре заслужаващо шут в задника бих казал аз
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
UltraBlue_Vektor
Контакти:

Мнениеот UltraBlue_Vektor » 11 мар 2011 19:01

Митрев не е ли извън групата от седмица ?
На площад Сан Бабила,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вее,
само "ЛЕВСКИ" - Шампион се пее.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 мар 2011 19:06

UltraBlue_Vektor написа:Митрев не е ли извън групата от седмица ?

Беше извън групата за миналия мач. За всеки мач се определя група, тя не е постоянна. ;)

Върни се в “Архив”