Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
blue avalanche написа:bigbonusprize написа:Да не играем със Сливен, че да пазим Тасевски. Ако си опечем нещата първото - ОК. Нека го пазим. Но едва ли ще е много лек мач...
Нещата за шампионата вече са "опечени".Важното е да "опечем" купата.
nascko написа:Tommi написа:Thsmith написа:абе сега гледам, че черноморец извадили хайри от отбораДоста добра новина предвид мача ни... но аз си мисля дали сега не е момента докато е в немилост и оня сърбин коли и беси там да пробваме да го приберем евтинко... в момента сигурно и за 100-150 хил ще го пуснат
Вече е малко късно
Ако има да взема пари (както се пише) и Батков го компенсира, може, стига да успее да разтрогне. свободни агенти могат да се картотекират.
Thsmith написа:нали не закриваме отбора и футбола в България след тоя сезонСмисъл и след сезона ще ни е нужен централен защитник, а няма всичко да свърши
Не говоря за разтрогване или за преминаване на момента и без това тая година замина, а че е много добър момент да се уреди от сега на доста добра цена... 3-4 пъти по ниска от нормалната която щяха да искат
Tommi написа:Жоржиньо написа:Илиев,Мюлдер,Милиев,Иванов,Видович,Димов,Гаджев,Младенов,Тонев,Тасевски,Дембеле
Изглежда, че само ти и ръководството не сте разбрали, че досегашната схема вече не ефективна![]()
Гледам, че си поставил Тонев в състава, та можеш ли да споделиш какви са впечатленията ти от играта му.
Жоржиньо написа:Tommi написа:Жоржиньо написа:Илиев,Мюлдер,Милиев,Иванов,Видович,Димов,Гаджев,Младенов,Тонев,Тасевски,Дембеле
Изглежда, че само ти и ръководството не сте разбрали, че досегашната схема вече не ефективна![]()
Гледам, че си поставил Тонев в състава, та можеш ли да споделиш какви са впечатленията ти от играта му.
Еми много по-добър е от Матондо и Младенов заедно .. такива са ми впечатленията..А твойте от Огнянов какви са ?? Вечната надежда ..
вечното магаре заслужаващо шут в задника бих казал азЖоржиньо написа:А твойте от Огнянов какви са ?? Вечната надежда ..
UltraBlue_Vektor написа:Митрев не е ли извън групата от седмица ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта