Академик София-Черноморец Бургас 16 кръг от А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Краех изход от двубоя?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Академик София-Черноморец Бургас 16 кръг от А група

Мнениеот maldin1 » 02 мар 2011 22:57

izumrud написа:...........разбира се мога да търся отговорност на Събев за това с какви хора се обгражда. Но това пак си е негов избор
не искам да казвам за неща от отбора Поморие, щото брат ми, който играе там, може да пострада....
Нали е пиччч, казвай си ги спокойно. ;)
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 03 мар 2011 01:38

maldin1 написа:
izumrud написа:...........разбира се мога да търся отговорност на Събев за това с какви хора се обгражда. Но това пак си е негов избор
не искам да казвам за неща от отбора Поморие, щото брат ми, който играе там, може да пострада....
Нали е пиччч, казвай си ги спокойно. ;)

Явно от едно написване не разбираш...как трябва да ти обясня, че Събев не влиза в детайлите...СПоред тебе, ще се вълнува че тормозят някаква юношка в Поморие, така ли???? То няма да стигне до Събев...Лизачите по етажите ще му кажат: Ама как шефе, всичко е наред, а те ще си продължават с лайната

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 04 мар 2011 16:01

Ама не се уморявай или умирай бе, ПРофеееесоооре! Какъв ти е проблема със Събев? Човека е готов да инвестира и инвестира в заплати на играчи, 18 000 евро на Нсереко кой би ги дал? разбира се, може да се окаже и поредното менте, което е тука на почивка, но за това Събев няма вина! Нека Буковците да го мотивират, надъхат и така нататък
Събев наистина е пич, защото приема идеи и е готов да ги реализира
но по въпросите за:
1. стадиона - той ли да отиде в съда и да се разправя? той ли да стане комисия за младежта и спорта в Общината? той ли да сади тревата на игрищата?
2. как можеш да го сравняваш с Портос и Дражев? Първо - Портос само е взимал и в редки моменти рекетираше хора като Ники Николов (бивш изп.д-р на НХК) и Атанас зайков и им взимаше пари за отбора§; ДРажев е проекция и то много бледа на бившия кмет, който бързо издуха парите и полудя. Айде питай старите играчи кви пари им е давал - Чобанов, Митко Недев, Орманов, Тошко и Гергин, Боби Панов, Жечев, Желязото, Марио Метушев - и тогава говори...пари като за Левски и ЦСКА почти...но както казах, просто после полудя и всички знаем в какво се превърна

разбира се мога да търся отговорност на Събев за това с какви хора се обгражда. Но това пак си е негов избор

1. за какъв съд ми говориш ??? май нещо не си в час . каква комисия за младежта и спорта те гони . От момента на създаването на ПСФК "Черноморец Бургас" в който участват общината и Петрол АД с по 50 % ( да ти припомня , че дела на общината е стадион "Черноморец" и прилежащите му терени ) до момента , Събев е в правото си да прави каквото иска със стадиона . Да тук си прав - той е решил да го превърне в гробница . И това си е негов личен избор . Да получи нещо за стопанисване и за 4 години да го превърне в пустеещ пейзаж .
2. Да сравняваме Събев с Порточанов е крайно неусместно ... и съвсем не е в полза на селянина от Варненско . При всичките му кусури и парите които открадна , Порточанов остави стадион красавец и отбор с постоянно присъствие в челната 5-ца . Ако трябва да съм честен , най-големите успехи на Бургаския футбол са свързани с Порточанов ... колкото и да не ми харесва . Предполагам и не само на мен.
3. Дражев - не искам да го коментирам . Казваш , че е проекция на кмета Костадинов ...
Да видим какво казват фактите . Йоан даде на Дражев един стадион , даде друг стадион на Събев . После взе стадиона от Дражев ... и го даде на Събев . Оставям изводите на теб ;)

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 05 мар 2011 00:27

Бате, Събев не е от Варненско, а от Подвис, което е в Бургаски окръг. Това че е учил във Варна, не го прави гагауз
това, че е взел стадиона от Дражев и го е дал на Събев, не прави Йоан враг ДРажев през голяма част от времето на отношенията им. ПРосто Дражев стана кукла, която избяга от кукловода и това е проблема на Йоан, като всеки член на ГД на БСП (питай Митьо Гестапото ще ти разкаже)

като те слушам, имам чувството, че си от 2 седмици в Бургас. Дали не съм прав? Какви призраци тебе те гонят, не зная

но ти явно нито познаваш втория природен брат на Дражев - Николай Атанасов , който е от първия брак на баща му, който реално е връзката м/у Дражев и Йоан...Явно нито си запознат с отношенията на стария кмет...Кога Николай Атанасов беше изпълнителен директор на фирми като поставено лице на кмета, кога Дражев регистрира и как с какви участия регистрира Интрейд??? Защо си регистрира Футболен клуб Интрейд, който после "добави" (каквото и да означава това) към школата на Черноморец?
я провери мр Експерт, какво беше интрейд и какво участие има? но какво да се прави, всеки си говори ала-бала

а за Портос - хубаво, построи стадиона...ама защо се нагъзи на Николай добрев и даде някои неща? защо продаде 51 % от Елпис-3, която беше монополист за зареждането на бензиностанции от НХК? Ако се беше жертвал - да го ебат временно, но след това да се върне на бял кон, със същия лиценз...на фирмата, други щяха да са нещата. И Нефтохимик дори можеше да е шампион
Но не - той избра да взима пари от рекет от Ат Зайков и други подобни и краят му дойде жалко и бързо...както и да е...ясен си ми, уволнявам те като мой опонент

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 05 мар 2011 16:04

izumrud написа:Бате, Събев не е от Варненско, а от Подвис, което е в Бургаски окръг. Това че е учил във Варна, не го прави гагауз
това, че е взел стадиона от Дражев и го е дал на Събев, не прави Йоан враг ДРажев през голяма част от времето на отношенията им. ПРосто Дражев стана кукла, която избяга от кукловода и това е проблема на Йоан, като всеки член на ГД на БСП (питай Митьо Гестапото ще ти разкаже)

като те слушам, имам чувството, че си от 2 седмици в Бургас. Дали не съм прав? Какви призраци тебе те гонят, не зная

но ти явно нито познаваш втория природен брат на Дражев - Николай Атанасов , който е от първия брак на баща му, който реално е връзката м/у Дражев и Йоан...Явно нито си запознат с отношенията на стария кмет...Кога Николай Атанасов беше изпълнителен директор на фирми като поставено лице на кмета, кога Дражев регистрира и как с какви участия регистрира Интрейд??? Защо си регистрира Футболен клуб Интрейд, който после "добави" (каквото и да означава това) към школата на Черноморец?
я провери мр Експерт, какво беше интрейд и какво участие има? но какво да се прави, всеки си говори ала-бала

а за Портос - хубаво, построи стадиона...ама защо се нагъзи на Николай добрев и даде някои неща? защо продаде 51 % от Елпис-3, която беше монополист за зареждането на бензиностанции от НХК? Ако се беше жертвал - да го ебат временно, но след това да се върне на бял кон, със същия лиценз...на фирмата, други щяха да са нещата. И Нефтохимик дори можеше да е шампион
Но не - той избра да взима пари от рекет от Ат Зайков и други подобни и краят му дойде жалко и бързо...както и да е...ясен си ми, уволнявам те като мой опонент

Моя грешка , признавам си ... Събев не е селянин от Варненско , а селянин от Бургаско . Някъде да съм споменавал , че Йоан е враг на Дражев ??? Това което казах е , че Събев е получил 2 !!! стадиона подарък от Йоан , а Дражев един . Така , че за мен лично разликата между Дражев и Събев е в количеството откраднати и изхарчени чужди пари . Колкото до Дражев ... пожелавам му всеки ден да чувства силната любов на всички затворници , когато влезе да си излежи присъдата . На Събев не му желая нищо ... За него скоро ще пристигне Ершовден ;)
Това което остава за нас , бургазлии , е да платим от джоба си неустойката която ще получи Дражев , след като осъди община Бургас . За кето трябва да благодарим на 2 български кметове ( Йоан Костадинов и Димитър Николов ) , които отказаха да изпълнят решение на български съд . Надявам се , като кореняк жител на Бургас да знаеш за какво говоря , след като си запознат детайлно с всичко около фамилия Дражеви ... аз все пак съм в града от само 26 години насам :)
Порточанов ... далеч съм от мисълта да го изкарвам светец . Лично от него съм чувал фразата "преди да отида в БФС , минавам през "Позитано" ... Най-големия му грях обаче е , че доведе Събев в Бургас . Дотогава Събев реализираше проекта си "Спартак " Варна роден гранд до 7 години .
Общото за Събев , Порточанов и Дражев е , че са рожби на партията майка ... така , че не ми изкарвай подвиския селяндур светец и спасител на футбола в Бургас . Че дори и този Черноморец е създаден от Йоан и Порточанов ... и дано не се окажат верни опасенията ми , че го чака съдбата на другите 2 отбора които Събев щеше да превръща в родни грандове и редовни участници в евротурнирите .

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 мар 2011 16:44

Каквото и да си говорим и да се заяждаме,ясно е,че ако днес чорбите ни бият ще са без значение и Порточанов и Дражев и Събев и Велков!!! И всичко което Балъков говори ще си останат приказки на вятъра!! Тогава вече ще трябва да се взимат крайни мерки!!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 06 мар 2011 12:58

до Искам си Акаунта

Ама ти под 30 г ли си, бе човек?Е, тогава защо се обаждаш за неща, които нито си оценявал със зрял акъл, нито си бил участник??? Не мислиш ли, че е несериозно. Досега имаш "по-тежко" мнение за тебе :( Но трябваше да се досетя като чета лафчетата ти "този Черноморец", "онзи Черноморец"

Само едно ще ти кажа. Аз и такива като мене, не сме отишли в "събевия Черноморец". Обратно е - той дойде при нас. Защото ние сме Черноморец. От 70-те години (поне аз) до днес. Моите спомени, детски емоции, годините след това, никой не може да ме убеди, че хората, с които се събирам, и които са ми връстиници, сме от някакъв нов отбор. Едно нещо да ти кажа - ако не беше Събев, друг като него щеше да е. Тогава "Черноморец на еди кой си ли ще бъде"? Не си сериозен. Успех в живота и в плюенето

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 06 мар 2011 13:08

izumrud написа:до Искам си Акаунта

Ама ти под 30 г ли си, бе човек?Е, тогава защо се обаждаш за неща, които нито си оценявал със зрял акъл, нито си бил участник??? Не мислиш ли, че е несериозно. Досега имаш "по-тежко" мнение за тебе :( Но трябваше да се досетя като чета лафчетата ти "този Черноморец", "онзи Черноморец"

Само едно ще ти кажа. Аз и такива като мене, не сме отишли в "събевия Черноморец". Обратно е - той дойде при нас. Защото ние сме Черноморец. От 70-те години (поне аз) до днес. Моите спомени, детски емоции, годините след това, никой не може да ме убеди, че хората, с които се събирам, и които са ми връстиници, сме от някакъв нов отбор. Едно нещо да ти кажа - ако не беше Събев, друг като него щеше да е. Тогава "Черноморец на еди кой си ли ще бъде"? Не си сериозен. Успех в живота и в плюенето

Точно така човече!!! Не от 70-те,но от 80-те страдам за този отбор и това което става сега след всички надежди,които имах е ужасно!!! Но Черноморец не е на Събев,Буковац или Балъков,Черноморец на такива като теб и мен!!Само Черноморец!!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 06 мар 2011 13:54

izumrud написа:до Искам си Акаунта

почти на 39 съм ;) Над 10 години съм гледал мачовете в "английския сектор" . Юноша съм на "Черноморец" Бургас ... много преди да се пръкне "Черноморец Бургас" Бургас . Надявам се да правиш разликата . Така , че хайде да не спорим кой колко е врял и кипял ;) Гледам имаш силна памет ... та да те питам - сезон 2005/2006 на кой отбор беше фен ? На кой отбор ходеше на мачовете ?

И аз ще ти кажа едно нещо - отбора чийто екип носих имаше друга емблема . Тази която ми е останала в сърцето . Това е Черноморец ...всичко останало жалък опит за подражание .
Колкото до Събев ... вярно е . Ако не той някой друг . Така че ... всеки друг но не и Събев

Потребителски аватар
negative
Контакти:

Мнениеот negative » 11 мар 2011 12:22

няма как да носят старата емблема/преди нея също има други,това други Черноморци ли са тогава?/ защото оня задник дражев е платил за лиценза на повечето емблеми с котва както и емблемата на мазута така че няма как да я сложат пак,поне не и скоро
ПО-ДОБРЕ КОРЕМ ОТ БИРА, ВМЕСТО ГЪРБИЦА ОТ работа

Върни се в “Черноморец”