izumrud написа:Бате, Събев не е от Варненско, а от Подвис, което е в Бургаски окръг. Това че е учил във Варна, не го прави гагауз
това, че е взел стадиона от Дражев и го е дал на Събев, не прави Йоан враг ДРажев през голяма част от времето на отношенията им. ПРосто Дражев стана кукла, която избяга от кукловода и това е проблема на Йоан, като всеки член на ГД на БСП (питай Митьо Гестапото ще ти разкаже)
като те слушам, имам чувството, че си от 2 седмици в Бургас. Дали не съм прав? Какви призраци тебе те гонят, не зная
но ти явно нито познаваш втория природен брат на Дражев - Николай Атанасов , който е от първия брак на баща му, който реално е връзката м/у Дражев и Йоан...Явно нито си запознат с отношенията на стария кмет...Кога Николай Атанасов беше изпълнителен директор на фирми като поставено лице на кмета, кога Дражев регистрира и как с какви участия регистрира Интрейд??? Защо си регистрира Футболен клуб Интрейд, който после "добави" (каквото и да означава това) към школата на Черноморец?
я провери мр Експерт, какво беше интрейд и какво участие има? но какво да се прави, всеки си говори ала-бала
а за Портос - хубаво, построи стадиона...ама защо се нагъзи на Николай добрев и даде някои неща? защо продаде 51 % от Елпис-3, която беше монополист за зареждането на бензиностанции от НХК? Ако се беше жертвал - да го ебат временно, но след това да се върне на бял кон, със същия лиценз...на фирмата, други щяха да са нещата. И Нефтохимик дори можеше да е шампион
Но не - той избра да взима пари от рекет от Ат Зайков и други подобни и краят му дойде жалко и бързо...както и да е...ясен си ми, уволнявам те като мой опонент
Моя грешка , признавам си ... Събев не е селянин от Варненско , а селянин от Бургаско . Някъде да съм споменавал , че Йоан е враг на Дражев ??? Това което казах е , че Събев е получил 2 !!! стадиона подарък от Йоан , а Дражев един . Така , че за мен лично разликата между Дражев и Събев е в количеството откраднати и изхарчени чужди пари . Колкото до Дражев ... пожелавам му всеки ден да чувства силната любов на всички затворници , когато влезе да си излежи присъдата . На Събев не му желая нищо ... За него скоро ще пристигне Ершовден
Това което остава за нас , бургазлии , е да платим от джоба си неустойката която ще получи Дражев , след като осъди община Бургас . За кето трябва да благодарим на 2 български кметове ( Йоан Костадинов и Димитър Николов ) , които отказаха да изпълнят решение на български съд . Надявам се , като кореняк жител на Бургас да знаеш за какво говоря , след като си запознат детайлно с всичко около фамилия Дражеви ... аз все пак съм в града от само 26 години насам
Порточанов ... далеч съм от мисълта да го изкарвам светец . Лично от него съм чувал фразата "преди да отида в БФС , минавам през "Позитано" ... Най-големия му грях обаче е , че доведе Събев в Бургас . Дотогава Събев реализираше проекта си "Спартак " Варна роден гранд до 7 години .
Общото за Събев , Порточанов и Дражев е , че са рожби на партията майка ... така , че не ми изкарвай подвиския селяндур светец и спасител на футбола в Бургас . Че дори и този Черноморец е създаден от Йоан и Порточанов ... и дано не се окажат верни опасенията ми , че го чака съдбата на другите 2 отбора които Събев щеше да превръща в родни грандове и редовни участници в евротурнирите .