Барселона - Арсенал 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paskal40
Контакти:

Re: Барселона - Арсенал 3:1 (FT)

Мнениеот paskal40 » 09 мар 2011 18:52

bojkyy написа:Това трябва да прекрати спора. Съдиите бъркат както в едната така и в другата посока. Сигорно всеки фен доволно протрива ръце когато подпоган е любимия му отбор, но първи скача ако е подпрян другия. Странно е, че точно фен на Юнайтед беше най деен в спора, както и фен на Челси(казвам именно Челси, заради помоща в мача с Манчестер). Няма отбор който да не е получавал аванти от съдията, в тази статия се виждат и кога Каталунците са ощетявани, но никой не го помни защото е помагано на отбора за когото държи. И докато феновете на Барса(в частност Меган фокс) признават случаите в които на отбора са му пускали аванти, но казват очевидното, че Барса също е ощетявана, както си пролича в не малко случаи, за последните няколко години. То вие сте като коне с капаци и гледате това което ви е удобно. Знаете, че Барса е била ощетявана, но не искате да го признаете. Бъдете по-обективни, футбола е измислен за да ни забавлява, не обръщайте такова внимание съдийските грешки, те винаги стават, независмо в коя посока е, едва ли е имало някаква умисъл.

Съгласявам се веднага с теб! Но,така като погледнеш форума последните 2 мача по 7-8 странички и хоп днеска туп пак имаме 40 страници от които ,ако има 10 в който някой да казва какво впечатление му е оставил мача без нападки и обиди ще е добре! Прав си всеки е подпиран ,но да си ме видял в мача ,на Ман Юнайтед с Челси или Ман Юнайтед с Ливърпул (онзи с фамозната дсуспа на Бербатов) да им ходя по форумите и да ги храня...не! Мен си ме интересува моят отбор и токова! Не ходя да се заяждам... Както и да е де...и след първия мач Арсенал бяха подпряни ,ама никой не каза ей подпряха Арсенал...Карай да сме живи и здрави всички и много успехи на клубовете ни не че е възпможно на всички едновременно ,но на всеки му идва времето...Днеска сме ние...утре вие ...а вчера са били те...Това е футбола като живота е непредстакуем с обрати! За това го обичаме!
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 мар 2011 19:10

Само да спомена, че въпросната, цитирана по-горе статия, е написана от много голям, дългогодишен привърженик на Реал Мадрид.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 09 мар 2011 19:21

delije_sever написа:Какво доживях - феновете на Реал Мадрид почнаха да защитават Барса пред другите отбори. Абе вие май имате къса памет, че точно каталунците до скоро винаги са се оправдавали с липсата на успехи в ШЛ с Франко, Хитлер и Берлинската стена. Също така , за болшинството от каталунските фенове, титлите на Реал Мадрид са подарени от съдиите и краля, докато техните са спечелени заслужено.

На мен никой нищо не ми е казвал за нито една титла на Реал Мадрид. Нито имам нещо против отбора на Барселона, още по-малко към феновете им. Дразни ме факта, че хората гледат само от едната страна на монетата. Смешно е да бъдете толкова лицемерни, защо същите хора които сега обвиняват Барселона в галеница на съдиите, не кажат нещо за първия мач. Защото тезата им рухва.
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 09 мар 2011 19:22

fcb_bg написа:Само да спомена, че въпросната, цитирана по-горе статия, е написана от много голям, дългогодишен привърженик на Реал Мадрид.

Очевидно е, че не всеки е задължен да мрази нещо, въпреки, че е най-големия конкурент на отбора който обича
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bobi_getov
Контакти:

Мнениеот bobi_getov » 09 мар 2011 19:29

Е здравейте и от мен!!!До сега не съм писал тук но може би от 1 година следя секи ден форума и съм почти сигурен,че 50% от мненията тук се пускат от псевдофенове на около 15-25 години,който другата година ще бъдат от Реал или Ряпа Карлуково!!!

Фен съм на барселона от ерата на Христо Стоичков-за толкова години Този мач беше единствения от който ме е срам.Слизам аз долу в кварталното кафе и съм си глътнал езика.Така значи тва е мое мнение и неочаквам разбиране и не го и търся просто ми е болно.

1.Арсенал и всички негови фенове немогат да имат каквито и да е притенций нито към Съдята нито към фифа нито към Бог Меси.Неможе отбор с претенций за 90 мин да няма удар във вратата.
2.Мача го гледах по БТВ екшън-40мин точно и някоя секунда коментатора казва:Арсенал запо1ва поредния си опит да преминат центара :shock:
3.Коментатор на СКАЙ СПОРТ-Арсенал ЖАЛЪК
4.АЛВЕШ-ЗАЩИТНИК-за 90 мин игра има прекарани като престой на терена във собственото си поле 18 мин :o

Да уважение за арсенал упитаха се да земат тактиката на Интер и можеби това е единствения начин в момента срещу Барса но те незаслужаваха да земат нищо от този мач

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 09 мар 2011 19:32

delije_sever написа:Какво доживях - феновете на Реал Мадрид почнаха да защитават Барса пред другите отбори. Абе вие май имате къса памет, че точно каталунците до скоро винаги са се оправдавали с липсата на успехи в ШЛ с Франко, Хитлер и Берлинската стена. Също така , за болшинството от каталунските фенове, титлите на Реал Мадрид са подарени от съдиите и краля, докато техните са спечелени заслужено.

Недей да слагаш всички фенове на Барса под един знаменател. Много мразя някакви крайни обощения и изводи. В абсолютно всяко стадо си има черни овце. ФАКТ-ама да се слагат такива епитети,не ми се струва уместно. В реалният живот познавам достатъчно близки хора, фенове на Барса и за никой не мога да кажа лоша дума. Като почнеш от собствения ми баща,минеш през двамата ми най-добри приятели. Дори на единия, половината му артикули на Барселона съм му ги купувал аз- било за рожденни дни(най-лесния подарък) , било когато съм ходил в чужбина и съм му носил разни сувенири на Барса. Тук от форума, познавам лично Мидълзброто и Бултрасчето и мога да кажа и за двамата, че са си много точни и приятни хора. Така,че недей да слагаш всички под един знаменател ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bobi_getov
Контакти:

Мнениеот bobi_getov » 09 мар 2011 19:37

Всички фенове не казал съм 50% и неможе един истински фен на бАрса да се зарадва от тази победа аз не се зарадвах да заслужавахме да победим но не и по този начин бях бесен на садията беше ли нужно да ни подпира като така и така ги мачкахме просто арсенал нямаше шанс да издържат на натиска до края-Продалжава мо просто садията уби кефа от победата

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 09 мар 2011 19:45

Имаше грешки и в двете посоки.Статията , която пост-на Божкуу казва всичко...
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

lfc_fan
Контакти:

Мнениеот lfc_fan » 09 мар 2011 20:06

Червения картон беше малко пресилен, но за такова нещо се дава жълт, съответно 2-ри , така че мисля, че съдията взе правилно решение
Последна промяна от lfc_fan на 09 мар 2011 20:11, променено общо 1 път.
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 09 мар 2011 20:08

lfc_fan написа:Червения картон беше малко пресилен, но за такова нещо се дава жълт, така че мисля, че съдията взе правилно решение

Да ,а всеки тръгнал да ми спори защото това му се явявало 2-ри жълт - има ли значение?
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Върни се в “Архив”