bojkyy написа:Това трябва да прекрати спора. Съдиите бъркат както в едната така и в другата посока. Сигорно всеки фен доволно протрива ръце когато подпоган е любимия му отбор, но първи скача ако е подпрян другия. Странно е, че точно фен на Юнайтед беше най деен в спора, както и фен на Челси(казвам именно Челси, заради помоща в мача с Манчестер). Няма отбор който да не е получавал аванти от съдията, в тази статия се виждат и кога Каталунците са ощетявани, но никой не го помни защото е помагано на отбора за когото държи. И докато феновете на Барса(в частност Меган фокс) признават случаите в които на отбора са му пускали аванти, но казват очевидното, че Барса също е ощетявана, както си пролича в не малко случаи, за последните няколко години. То вие сте като коне с капаци и гледате това което ви е удобно. Знаете, че Барса е била ощетявана, но не искате да го признаете. Бъдете по-обективни, футбола е измислен за да ни забавлява, не обръщайте такова внимание съдийските грешки, те винаги стават, независмо в коя посока е, едва ли е имало някаква умисъл.
Съгласявам се веднага с теб! Но,така като погледнеш форума последните 2 мача по 7-8 странички и хоп днеска туп пак имаме 40 страници от които ,ако има 10 в който някой да казва какво впечатление му е оставил мача без нападки и обиди ще е добре! Прав си всеки е подпиран ,но да си ме видял в мача ,на Ман Юнайтед с Челси или Ман Юнайтед с Ливърпул (онзи с фамозната дсуспа на Бербатов) да им ходя по форумите и да ги храня...не! Мен си ме интересува моят отбор и токова! Не ходя да се заяждам... Както и да е де...и след първия мач Арсенал бяха подпряни ,ама никой не каза ей подпряха Арсенал...Карай да сме живи и здрави всички и много успехи на клубовете ни не че е възпможно на всички едновременно ,но на всеки му идва времето...Днеска сме ние...утре вие ...а вчера са били те...Това е футбола като живота е непредстакуем с обрати! За това го обичаме!