nikita33 написа:Сектор-Б написа:nikita33 написа: Ами то по тая логика Левски трябва да е винаги шампион,защото перуката играеше там, стига с тия глупости че ставате смещни!!!!
Трябва , но Гришата се е погрижил вече.

Абе хора спрете се вече,и как сее погрижил Гришата, като Литекс биха всичко което можеше да се бие ли!!!!!
Оф в последно време влизам само да кажа някоя реплика относно някои неорентиран форумец
Аммммм ти гледа ли въобще мачовете на Литекс ? Какво ще ми кажеш за гола срещу ЦСКА ... подминават дузпа за ЦСКА от което следва контра-атака и гол на Литекс , ами за гола на Литекс в края на мача срещу Локо Сф ... някакви спомени да имаш ... а малко скандална ситуация се получи тогава . Не ми се влиза в подробности за тези ситуации , щом толкова защитаваш Литекс трябва да знаеш за какво иде реч .
И я виш какво става тогава ако беше свирено както трябва Литекс ще има аванс само 3 точки .. хм така някак си не изглежда фаворит с оглед на предстоящата му програма. Тук съм поместил само безпорните ситуации в които е подпрян Литекс в възлови мачове за челните места , а спорните да ги не коментурам . Вярно че стават грешки в съдийството ама б*х мааму само в полза на Литекс . А и после имат наглоста да говорят - визирам Ивелин Попов след една победа с гол благодарение на съдийско рамо в 90-та минута. Мача е от миналият сезон , ако си следил Бг футбола трябва се сещаш . Ето ти и жокер ... нещо се запъваха с един отбор от Перник.
По принцип нямам нищо против Литекс нека бият , но не по този начин , по едно време особено след поредната съдийска помощ за Литекс (по точно след мача с Локо Сф) , направо се отвратих от българсkия футбол ... Не че ситуацията беше най-фрапантната в футболната история но беше поредната този сезон ...