Оставка на Костадин Костадинов!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Оставка на Костадин Костадинов!!!

Мнениеот Alex » 08 мар 2011 18:23

cska - maina написа:Много съжалявам за Пирин! БФСто ви е нарочило за изпадащ отбор и май се опитват да спасят Сливен, просто няма логика да ви режат от всякъде, ако не е така!Жалко вие и Марица сте ми най-любими след ЦСКА!
П.П. С Наков още ще затъвате, дано на месните избори случите на кмет, да ви помогни !

[offtopic]След като написа "помогни", не мога да не попитам от къде си?[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Сектор-Б

Мнениеот Сектор-Б » 08 мар 2011 18:23

nikita33 написа: Ами то по тая логика Левски трябва да е винаги шампион,защото перуката играеше там, стига с тия глупости че ставате смещни!!!!

Трябва , но Гришата се е погрижил вече. :lol:
Frankie Lampard написа:Бием ли Копенхаген няма да пиша повече...

Нали сте толкова сигурни в победата, сигурно потривате ръце, че няма да ме има вече...

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 08 мар 2011 18:29

А за мача с Ч море,отблизо видях ситуациите,да имаше според мен две много спорни ситуации за дуспа,обаче не може само това да коментираме,според мен Пирин игра слабо,мъчеха се левия фланг го нямаше,лоши центрирания,нямаше добри пробиви,изолирани нападатели,а защитата направи някои фрапантни грешки,които се наказват в А гр.
Дай да си говорим истината,ако бяхме създали голови ситуации и бяхме по-активни,сега нямаше да коментираме съдията.
На мен играта не ми хареса,трябва да има промяна.

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 08 мар 2011 18:30

Сектор-Б написа:
nikita33 написа: Ами то по тая логика Левски трябва да е винаги шампион,защото перуката играеше там, стига с тия глупости че ставате смещни!!!!

Абе хора спрете се вече,и как сее погрижил Гришата, като Литекс биха всичко което можеше да се бие ли!!!!!

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 08 мар 2011 18:34

Аз пък съм възмутен, че наказват Тонев и Йовов, а ПРЕСТЪПНИКА Минев може би трябва да заколи някой на терена, че да има наказание.Явно тази ДК се събира само да се видят и да пийнат по едно и вероятно докладите на съдиите идват при тях с ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ наказания...срам и позор
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

stf
Контакти:

Мнениеот stf » 08 мар 2011 18:58

nikita33 написа:
Сектор-Б написа:

Абе хора спрете се вече,и как сее погрижил Гришата, като Литекс биха всичко което можеше да се бие ли!!!!!

Оф в последно време влизам само да кажа някоя реплика относно някои неорентиран форумец :shock:
Аммммм ти гледа ли въобще мачовете на Литекс ? Какво ще ми кажеш за гола срещу ЦСКА ... подминават дузпа за ЦСКА от което следва контра-атака и гол на Литекс , ами за гола на Литекс в края на мача срещу Локо Сф ... някакви спомени да имаш ... а малко скандална ситуация се получи тогава . Не ми се влиза в подробности за тези ситуации , щом толкова защитаваш Литекс трябва да знаеш за какво иде реч .
И я виш какво става тогава ако беше свирено както трябва Литекс ще има аванс само 3 точки .. хм така някак си не изглежда фаворит с оглед на предстоящата му програма. Тук съм поместил само безпорните ситуации в които е подпрян Литекс в възлови мачове за челните места , а спорните да ги не коментурам . Вярно че стават грешки в съдийството ама б*х мааму само в полза на Литекс . А и после имат наглоста да говорят - визирам Ивелин Попов след една победа с гол благодарение на съдийско рамо в 90-та минута. Мача е от миналият сезон , ако си следил Бг футбола трябва се сещаш . Ето ти и жокер ... нещо се запъваха с един отбор от Перник.
По принцип нямам нищо против Литекс нека бият , но не по този начин , по едно време особено след поредната съдийска помощ за Литекс (по точно след мача с Локо Сф) , направо се отвратих от българсkия футбол ... Не че ситуацията беше най-фрапантната в футболната история но беше поредната този сезон ...

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 08 мар 2011 19:32

Ами жалко за ''Пирин'' ,но заедно с ''Видима'' сте пътници.Ако имаше в този град, някой не толкова алчен за пари, ''Тотнъм'' щяха да направят инвестиции за милиони в клубът ви.
Така, че се сърдете първо на себе си..
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

canar_ultras
Контакти:

Мнениеот canar_ultras » 08 мар 2011 19:46

Пичове, кой е Костадин Костадинов? Аз се сещам за един, но той няма нищо общо с Пирин.

Върни се в “Пирин”