Има ли двоен стандарт към Манчестър Юнайтед ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Re: Има ли двоен стандарт към Манчестер Юн този и миналия сезон?

Мнениеот AndreyBG » 06 мар 2011 23:49

smoothc написа:Андрейчо като гледам кви ги бръщулевиш кви свети Димитровци кви пет лева :mrgreen: Значи според тебе халфовата линия била много слаба и прочие :) добре дай да вземем на Уигън халвовата линия и да видим как ще е с нея :lol: кво ще кажеш може и да е по-добре м?? кво ще кажеш а?? другите отбори имат по-силна халвова линия и са на средно 10-15 точки от нас пък ние със слабите халфове сме първи !! бре чудо?? !!:mrgreen: май още не си разрбал за кво става въпрос

Да, и не съм само аз с мнението, че халфовата ни линия не става. Защо ни сравняваш с Уигън не мога да разбера? Те какви амбиции имат? Да останат в групата... Това ли е според теб амбицията на Юнайтед? Естествено, че не. Трябва да имаме най-добрите футболисти в света, защото имаме амбицията да бъдем най-добрите, нали така? Роналдо беше последния ни халф, който беше от световна класа. Гигс и Скоулс вече са на години. Другите просто не са за този отбор според мен. А за това дали съм разбрал за какво става въпрос - всеки си има мнение. Значи според теб с този отбор сме класа, така ли? Защото аз съм фен на Юнайтед от 11-12 години, но толкова слаби не помня да сме били. :) Ако станем шампиони тази година, просто ще съм на върха на щастието, защото това е шампионския дух - да биеш дори когато си трагичен :)
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 мар 2011 23:50

Истината е,че днес изиграхте един перфектен мач и единствено съдията ви лиши от трите точки и изразителна победа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ама така е с тези двойни стандарти в Англия :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

PETZI

Мнениеот PETZI » 06 мар 2011 23:52

smoothc написа:PETZI ще ме прощаваш ама като казваш някво мнение по добре се изказвай по-потготвен брато защото за 29 кръга противникови играчи са гонени точно 2 пъти а дузпите в наша полза са точно 6 :) лека нощ ти желая

Нали точно това ти казах - тази година съдиите не ви подпират толкова и това ви дразни. Лека нощ и на теб ! YNWA

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 мар 2011 23:53

smoothc написа:СТАНКО сбъркал си форума тук е Манчестър Ю ...

Е и :?:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 06 мар 2011 23:54

Андрейчо Андрейчо ...имаме 3 загуби и сме най-резултатният отбор в Премиършип ...все пак Английското първенство не е като някои други първия да води с 15 точки след първите 20 кръга :)

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 06 мар 2011 23:58

daniel875 написа:Не трябваше, защото това беше скалъпен процес. Както беше и през осемдесетте. Това, че не го знаеш, е твой проблем. Всичко, което се направи и тогава, и сега, беше с цел да се облагодетелства отборът на Интер, който е създаден с омраза и е такъв. Това, че ги защитаваш, те прави още по - жалък. Интер никога не е бил олицетворение на играта футбол. Ти понеже не си запознат с историята на футбола, ще ти кажа да се поровиш хубаво в нея, защото скандалите са безброй. Както е страшно нахално отбор като Милан да не може стане 44 години шампион, защото така не трябвало. Нито Милан, нито Лацио, нито Фиорентина заслужаваха наказанията, защото те бяха косвени участници във всичкото. И ако при цялата си наглост, харесваш отборът на Интер, който стана изкуствено силен, значи толкова разбираш от футбол. Милан не трябваше да бъде изхвърлен от елита, но и наистина не трябваше да бъде допускан до участие в Европа. Факт. А това, че спечелиха, сте си виновни само вие, които бяхте много силни и вилни, а Милан смля Юнайтед и в двата мача.
Относно втория въпрос. Съдията може би подпираше Милан в първия мач, младежо, но провокациите на Тотнъм заслужаваха розови картони. Това, което направи Джордан е за пет мача наказание. Симулациите бяха също за такова нещо. Тотнъм игра провокативно и си заслужи всичко без простотията на Йепес.

Ти си болен.Потърси помощ и се лекувай.
"Провокациите" на Тотнъм бяха след "мекичкото" влизане на Фламини.Доста оправдани, ако питаш мен.А Джордън, ако е за "розов" картон(какъв трябва да си за да използваш това словосъчетание) то на Гатузо изблиците са за черен - да не играе повече футбол.

Милан, Лацио и Фиорентина били "косвено" замесени в уреждане на мачове и не трябвало да ги изхвърлят? :lol:

Това е като да направите банков обир 4ма човека, един да вземе 1 милион, останалите трима по 10 лева, обаче само първият да влезе в затвора, защото видиш ли, бил взел най-много. :lol: :lol: :lol:

Интер били създадени с омраза?Защото основателите, бивши членове на Милан не са харесвали факта, че в Милан са залагали главно на италианци?И са искали и чужденци да могат да се съревновават за място в отбора?Абе ти си наистина някакъв психар?

Скалъпен процес?Искаш да кажеш, че италианската съдебна система е била подведена в този случай?Че никой от тези магистрати там не е схванал, че ги пращат за зелен хайвер? :lol: :mrgreen:

Повече не ме занимавай.Намери си професионална помощ - нека ти предпишат лечение, хапчета и ти пожелавам да се оправиш!Мислите ми са с теб!
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Proteccao
Контакти:

Мнениеот Proteccao » 07 мар 2011 00:02

До къде сме стигнали щом феновете на Юнайтед се оплакват от съдията. Просто Юнайтед винаги са били подрепяни от съдиите, волно или неволно. А примерите дето си ги дал са направо смехотворни. Мислих да напиша един голям пост пълен с примерни, ама не ми се занимава, защото в тея 6-7 страници дето е темата хората добре са се справили с резюмето.

PS: Поздрави на Хауръд Уеб.

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 07 мар 2011 00:03

smoothc написа:Андрейчо Андрейчо ...имаме 3 загуби и сме най-резултатният отбор в Премиършип ...все пак Английското първенство не е като някои други първия да води с 15 точки след първите 20 кръга :)

За загубите и резултатноста съм напълно съгласен, това е факт. Но според мен тези загуби се дължат на отборния дух, както и на нашия Митко Бербатов, който прави супер сезон. Днес пак се видя, че той е един от малкото, които знаят какво правят. Защо мислиш, че този сезон сме толкова зле навън? Според мен е именно заради халфовата линия. Според теб може и да е нещо друго. Пак ти казвам, мненията ни може и да са различни, но важното е Юнайтед накрая да вземат титлата, нали така? Аз съм човек, който не обича да се оправдава със съдиите, и гледа своя отбор. Затова и няма как да не призная успехът на Челси и Ливърпул. Но както казваш - те са назад, независимо, че ни биха. А колкото до това за 15-те точки - ние да имахме халфове като Шави, Иниеста, Бускетс и Меси - и ние сега щяхме да сме на 10-тина точки напред ;) Поздрави и много радост ти пожелавам с любимия ни отбор.
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 мар 2011 00:03

СТАНКО виж Когато Челси спечели ШЛ тогава ще говорим пак :)

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tSEx-Q7NrCI[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 мар 2011 00:10

smoothc написа:СТАНКО виж Когато Челси спечели ШЛ тогава ще говорим пак :)

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tSEx-Q7NrCI[/youtube][/offtopic]

Не знам дали ще я спечелим,ама не си спомням вие да сте ни били с 5:0 ;) Виж обратното съм го гледал.Така,че като ни биете с 5:0 тогава трябва да говорим :) :) :)

Върни се в “Манчестър Ю”