smoothc написа:Андрейчо като гледам кви ги бръщулевиш кви свети Димитровци кви пет леваЗначи според тебе халфовата линия била много слаба и прочие
добре дай да вземем на Уигън халвовата линия и да видим как ще е с нея
кво ще кажеш може и да е по-добре м?? кво ще кажеш а?? другите отбори имат по-силна халвова линия и са на средно 10-15 точки от нас пък ние със слабите халфове сме първи !! бре чудо?? !!:mrgreen: май още не си разрбал за кво става въпрос
Да, и не съм само аз с мнението, че халфовата ни линия не става. Защо ни сравняваш с Уигън не мога да разбера? Те какви амбиции имат? Да останат в групата... Това ли е според теб амбицията на Юнайтед? Естествено, че не. Трябва да имаме най-добрите футболисти в света, защото имаме амбицията да бъдем най-добрите, нали така? Роналдо беше последния ни халф, който беше от световна класа. Гигс и Скоулс вече са на години. Другите просто не са за този отбор според мен. А за това дали съм разбрал за какво става въпрос - всеки си има мнение. Значи според теб с този отбор сме класа, така ли? Защото аз съм фен на Юнайтед от 11-12 години, но толкова слаби не помня да сме били.
 Ако станем шампиони тази година, просто ще съм на върха на щастието, защото това е шампионския дух - да биеш дори когато си трагичен
 Ако станем шампиони тази година, просто ще съм на върха на щастието, защото това е шампионския дух - да биеш дори когато си трагичен 

Поздрави и много радост ти пожелавам с любимия ни отбор.
 Поздрави и много радост ти пожелавам с любимия ни отбор.