Casper написа:Ако спамите още в темата ще я заключа! Има време до другия. В тая пишете за мача в Бургас!!!
То за този мач няма кво да се каже освен,че ги надиграхме тотално!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Casper написа:Ако спамите още в темата ще я заключа! Има време до другия. В тая пишете за мача в Бургас!!!
Himym написа:Хора, без грешки голове няма, така че дали Паскал Борел, дали Тони Велков е бил Черноморец няма значение..важното е победата над пряк конкурент за Европа и 3те точки, а и освен това не вярвам някой да каже, че сме играли зле и всичко е било плод на късмет...4 гола не се вкарват ей така, само с късмет
petkan написа:Himym написа:Хора, без грешки голове няма, така че дали Паскал Борел, дали Тони Велков е бил Черноморец няма значение..важното е победата над пряк конкурент за Европа и 3те точки, а и освен това не вярвам някой да каже, че сме играли зле и всичко е било плод на късмет...4 гола не се вкарват ей така, само с късмет
В грешка си! Пряк конкурент за Европа престанахме да бъдем още в края на ноември когато Ершов спря кранчето. Нас след година няма да ни има, ти ми говориш за Европа. Събев няма какво повече да смучи и пере с тоя клуб, клуб на който не е присъствал дори на един мач! Трите точки са си три точки, но ги взехте от един безкрайно немотивиран отбор, при това не с една, не две, не три, а четири вратарски осирания!
Та мисълта ми беше да не вирвате много носовете, щото другите мачове няма да са като този....
Пожелавам успех на ЦСКА занапред!
petkan написа:Himym написа:Хора, без грешки голове няма, така че дали Паскал Борел, дали Тони Велков е бил Черноморец няма значение..важното е победата над пряк конкурент за Европа и 3те точки, а и освен това не вярвам някой да каже, че сме играли зле и всичко е било плод на късмет...4 гола не се вкарват ей така, само с късмет
В грешка си! Пряк конкурент за Европа престанахме да бъдем още в края на ноември когато Ершов спря кранчето. Нас след година няма да ни има, ти ми говориш за Европа. Събев няма какво повече да смучи и пере с тоя клуб, клуб на който не е присъствал дори на един мач! Трите точки са си три точки, но ги взехте от един безкрайно немотивиран отбор, при това не с една, не две, не три, а четири вратарски осирания!
Та мисълта ми беше да не вирвате много носовете, щото другите мачове няма да са като този....
Пожелавам успех на ЦСКА занапред!
petkan написа:
Old_death написа:Просто нямам думи!Доживях да видя два поредни силни мача на отбора!ТОВА Е ЦСКА!!!
cskao1948 написа:Old_death написа:Просто нямам думи!Доживях да видя два поредни силни мача на отбора!ТОВА Е ЦСКА!!!
Oт тук на татък ще виждаш още много силни мачове
защото Милен не лети в облаците!
Потребители, разглеждащи този форум: ivo55 и 8 госта