Черноморец Б-ЦСКА (05.03.11)18ч

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cskao1948
Контакти:

Re: Черноморец Б-ЦСКА (05.03.11)18ч

Мнениеот cskao1948 » 05 мар 2011 22:41

Casper написа:Ако спамите още в темата ще я заключа! Има време до другия. В тая пишете за мача в Бургас!!!

То за този мач няма кво да се каже освен,че ги надиграхме тотално!!!
:)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 05 мар 2011 22:42

Himym написа:Хора, без грешки голове няма, така че дали Паскал Борел, дали Тони Велков е бил Черноморец няма значение..важното е победата над пряк конкурент за Европа и 3те точки, а и освен това не вярвам някой да каже, че сме играли зле и всичко е било плод на късмет...4 гола не се вкарват ей така, само с късмет ;)

В грешка си! Пряк конкурент за Европа престанахме да бъдем още в края на ноември когато Ершов спря кранчето. Нас след година няма да ни има, ти ми говориш за Европа. Събев няма какво повече да смучи и пере с тоя клуб, клуб на който не е присъствал дори на един мач! Трите точки са си три точки, но ги взехте от един безкрайно немотивиран отбор, при това не с една, не две, не три, а четири вратарски осирания!
Та мисълта ми беше да не вирвате много носовете, щото другите мачове няма да са като този....
Пожелавам успех на ЦСКА занапред!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
cskao1948
Контакти:

Мнениеот cskao1948 » 05 мар 2011 22:49

petkan написа:
Himym написа:Хора, без грешки голове няма, така че дали Паскал Борел, дали Тони Велков е бил Черноморец няма значение..важното е победата над пряк конкурент за Европа и 3те точки, а и освен това не вярвам някой да каже, че сме играли зле и всичко е било плод на късмет...4 гола не се вкарват ей така, само с късмет ;)

В грешка си! Пряк конкурент за Европа престанахме да бъдем още в края на ноември когато Ершов спря кранчето. Нас след година няма да ни има, ти ми говориш за Европа. Събев няма какво повече да смучи и пере с тоя клуб, клуб на който не е присъствал дори на един мач! Трите точки са си три точки, но ги взехте от един безкрайно немотивиран отбор, при това не с една, не две, не три, а четири вратарски осирания!
Та мисълта ми беше да не вирвате много носовете, щото другите мачове няма да са като този....

Пичага аз пък ще ти кажа,че ти си в грешка защото вратаря си беше
в супер форма при Балъков а сега при Велков не е така направи си извода.

Потребителски аватар
glover
Контакти:

Мнениеот glover » 05 мар 2011 22:54

petkan написа:

Радвайте се че го имате и Събев защото ако ви беше шеф Данчо Лечков или Наката тогава щеше да разбереш какво е мизерия
сърцето ми завинаги червено е

Потребителски аватар
glover
Контакти:

Мнениеот glover » 05 мар 2011 22:59

petkan написа:

Радвайте се че го имате и Събев защото ако ви беше шеф Данчо Лечков или Наката тогава щеше да разбереш какво е мизерия[/quote]

Подарявам ти го :)[/quote]
Благодаря ти имаме си ги таман двама такива

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 05 мар 2011 23:09

Е, разбрал си ме значи :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 05 мар 2011 23:11

Просто нямам думи!Доживях да видя два поредни силни мача на отбора!ТОВА Е ЦСКА!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
cskao1948
Контакти:

Мнениеот cskao1948 » 05 мар 2011 23:21

Old_death написа:Просто нямам думи!Доживях да видя два поредни силни мача на отбора!ТОВА Е ЦСКА!!!

Oт тук на татък ще виждаш още много силни мачове
защото Милен не лети в облаците!
;)

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 05 мар 2011 23:26

Честитя на всички,които обичат ЦСКА.Изключително съм щастлив и горд с футболистите на ЦСКА,с треньорското ръководсво,браво и на публиката на ЦСКА.Наистина бях убеден в победата,но не по-чак толкова категоричен начин,аз толкова силно играещ ЦСКА в два поредни мача,и то с добри съперници,не съм виждал.Уникално!!!Това определено е ЦСКА,благодаря ви Армейци.А Мишел е най-голямата сензация за мен,толкова силно никога не е играл през живота си,дано продължава.Браво Армейци!!!Искренно се надявам да си останем здраво стъпили на земята,както феновете,така и футболистите и да разнебитим Видима Раковски.Само ЦСКА!!!
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
glover
Контакти:

Мнениеот glover » 05 мар 2011 23:28

cskao1948 написа:
Old_death написа:Просто нямам думи!Доживях да видя два поредни силни мача на отбора!ТОВА Е ЦСКА!!!

Oт тук на татък ще виждаш още много силни мачове
защото Милен не лети в облаците!
;)

и аз мисля че Милен не лети в облаците,а да се надяваме ,че ще приземи бързо и отбора

Върни се в “ЦСКА”