Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
THE G.A.M.E написа:Да вероятно цска ще остане в А група, но на каква цена ? и най важното за колко време ? а прогнозата тя си е само прогноза....мисля че може и по назад от 8 то място, но истината че на така наречените "шампиони" ще им е много трудно, това първенство, особенно като гледам как се самозаблуждават, че са играли страхотен футбол срещу литекс....ще ги гледам с интерес в мачовете, в които те трябва да правят играта, особенно срещу провинциалните тимове....ето още една прогноза: цска ще е един от отборите с най много ремита ! а класирането е ясно: 1. Левски 2. Литекс 3. Локомотив сф. 4. Черно море ....нататък просто не е интересно
THE G.A.M.E написа::Dнагъл ? тъп ? да завиждам ? ще ме умориш от смях, че защо ? и на кой да завиждам ? на цска ? и защо ? просто няма смисъл....бъркаш ме със собствените ви фенове, тези от цска....те са по завиждането
Пич та ние играхме, 1/4 финал, за уефа, групи на шампионска лига ( признавам не особенно успешно ) но повярвай ми тръпката да видиш как любимият ти отбор се надиграва , с Барселона, с Вердер, Челси, да именно НАДИГРАВА ! е неповторима, но ти няма как да го разбереш нали ? И за какво според теб да завиждам ? за това че сините сме пред ново великолепно приключение в европа ? за това, че не е нужно, дори да ставаме шампиони на смешното ни първенство, за да играем Ш.Л. ? Истината е че вие никога няма да признаете че, влизането на Левски в групите на Ш.Л. е голям успех за българският футбол като цяло....и май зависта е от вас !
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта