А сега на къде ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

miki85
Контакти:

Re: А сега на къде ?

Мнениеот miki85 » 04 авг 2008 13:20

Еи с тва оставане в А група не мирнахте ве само затова говорите.Колко пъти да ви обяснявам че оставаме. Прогноза бил дал 6-8 ако не сме най-малко 2ри па на ако има смели левскарчета ловя се на бас още ги чакам 2 левскарчета дето се хванахме на 20 кинта за суперкупата да ме опаричат с 40 кинта еи тва сте големи балъци много си вярвате миналата година почнахте с 3 купи и свършихте с 3 калъфки да не стане и тази година така че много ще се смея :mrgreen: :mrgreen:
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

KellyB

Мнениеот KellyB » 04 авг 2008 13:48

Много слаб мач! ЦСКА заслужено победи на фона на безидейната игра на Ловеч. Но оттук- нататък трябват повече пари, а не играчи. С какво ще се издържа отбора, след като няма спонсори и ясен собственик? Не видяхте ли, че пари за свестни екипи няма - няма имена, няма реклами!!! Само на мускули ли ще се кара? Ще има обърнати джобове още 3-4 кръг!
А дали Гриша Ганчев не подари Суперкупата, за да не се затрие още сега армейската дружина???

levski4
Контакти:

Мнениеот levski4 » 04 авг 2008 14:01

Mnogo bqhte slabi,za Litex da ne govorim!Ne se samozalugvaite,4e"6te ma4kate,4e ste nomer edno..."tova prosto ne e taka!!! :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 авг 2008 14:18

Да вероятно цска ще остане в А група, но на каква цена ? и най важното за колко време ? а прогнозата тя си е само прогноза....мисля че може и по назад от 8 то място, но истината че на така наречените "шампиони" ще им е много трудно, това първенство, особенно като гледам как се самозаблуждават, че са играли страхотен футбол срещу литекс....ще ги гледам с интерес в мачовете, в които те трябва да правят играта, особенно срещу провинциалните тимове....ето още една прогноза: цска ще е един от отборите с най много ремита ! а класирането е ясно: 1. Левски 2. Литекс 3. Локомотив сф. 4. Черно море ....нататък просто не е интересно :D
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Gorashko
Контакти:

Мнениеот Gorashko » 04 авг 2008 14:59

Чесстита суперкупа на всички червени привърженици!
От един левскар, без грам ирония.
Отборът ви имаше нужда от победа и купа за самочувствие. Мачът не беше никак лош, но и никак не зрелищен. Изводите са 3 :
1. ЦСКА ще е фактор в първенството, дори само с наличните играчи.
2.От отбора вчера играха 4-има от титулярите при Стойчо Младенов. Моето мнение, че и той е бил в играта със съсипването на ЦСКА, като има основна вина за презастраховането с купуването на безсмислени чужденци (справка мача снощи) и раздуване на заплатите. Дано в Ал Ахли да е добре.
3. Управниците на ЦСКА стигнаха дъното, в момента предполагам копаят надолу, но заради тях отборът претърпя катарзис, и сега играе супер освободено. С Димитър Пенев и младите, които при Стойчо нямаха шанс за изява, и при нов сериозен собственик, резултати няма да закъснеят.

За едно честно съперничество...
Място за четящи - http://goshsport.blogspot.com

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 04 авг 2008 15:07

THE G.A.M.E написа:Да вероятно цска ще остане в А група, но на каква цена ? и най важното за колко време ? а прогнозата тя си е само прогноза....мисля че може и по назад от 8 то място, но истината че на така наречените "шампиони" ще им е много трудно, това първенство, особенно като гледам как се самозаблуждават, че са играли страхотен футбол срещу литекс....ще ги гледам с интерес в мачовете, в които те трябва да правят играта, особенно срещу провинциалните тимове....ето още една прогноза: цска ще е един от отборите с най много ремита ! а класирането е ясно: 1. Левски 2. Литекс 3. Локомотив сф. 4. Черно море ....нататък просто не е интересно :D

Така наречените "Шампиони" и то в кавички ... Нагъл ли си ? Тъп ли си ? че завиждаш разбирам ...
8-мо място :lol: , по тая логика Литекс тая година изпадат..
Да ви дадем направо шампионата , купата , суперкупата , шампионската лига , носителя на УЕФА да се откаже от трофея си и да ви я подари и нея , щото все пак всички синьо е свято ... ФК Калъфка !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 авг 2008 15:38

:D :lol: нагъл ? тъп ? да завиждам ? ще ме умориш от смях, че защо ? и на кой да завиждам ? на цска ? и защо ? просто няма смисъл....бъркаш ме със собствените ви фенове, тези от цска....те са по завиждането :D Пич та ние играхме, 1/4 финал, за уефа, групи на шампионска лига ( признавам не особенно успешно ) но повярвай ми тръпката да видиш как любимият ти отбор се надиграва , с Барселона, с Вердер, Челси, да именно НАДИГРАВА ! е неповторима, но ти няма как да го разбереш нали ? И за какво според теб да завиждам ? за това че сините сме пред ново великолепно приключение в европа ? за това, че не е нужно, дори да ставаме шампиони на смешното ни първенство, за да играем Ш.Л. ? Истината е че вие никога няма да признаете че, влизането на Левски в групите на Ш.Л. е голям успех за българският футбол като цяло....и май зависта е от вас !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 04 авг 2008 16:02

THE G.A.M.E написа::D :lol: нагъл ? тъп ? да завиждам ? ще ме умориш от смях, че защо ? и на кой да завиждам ? на цска ? и защо ? просто няма смисъл....бъркаш ме със собствените ви фенове, тези от цска....те са по завиждането :D Пич та ние играхме, 1/4 финал, за уефа, групи на шампионска лига ( признавам не особенно успешно ) но повярвай ми тръпката да видиш как любимият ти отбор се надиграва , с Барселона, с Вердер, Челси, да именно НАДИГРАВА ! е неповторима, но ти няма как да го разбереш нали ? И за какво според теб да завиждам ? за това че сините сме пред ново великолепно приключение в европа ? за това, че не е нужно, дори да ставаме шампиони на смешното ни първенство, за да играем Ш.Л. ? Истината е че вие никога няма да признаете че, влизането на Левски в групите на Ш.Л. е голям успех за българският футбол като цяло....и май зависта е от вас !

Оле ... ей с такива очи гледах написаното от поредния син лаик :shock: :shock: :shock:
Надигравали се с Барса,Челси и Вердер ... е то падна страшнно надиграване 1-17...
Великолепно приключение в европа .... Абе Тампере небеше ли на скоро ?
Все съм виждал говеда с капаци ама ти ги биеш всичките ...
Виж статистиките на 2-та отбора в Европа и тогава мучи на воля ....
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 04 авг 2008 16:06

Има голяма разлика от това да гледаш ,как любимия ти отбор се "надиграва" с големите отбори в Европа и съвсем друго е да гледаш как любимият ти отбор ПОБЕЖДАВА действащ Европейски шампион на неговия стадион. Сега ще ми кажеш, че те са играли със резервите. Да, ама и Челси играха с резервите срещу вас и ви биха. Самото влизане в ШЛ, като такова, изглежда доста реално при благоприятно стечение на обстоятелствата (жребия), а както чета сега може да влезете и без да изиграете нито един мач (пак служебно), което само по себе си означава,че не влизането е голямата работа а резултатите които си постигнал след, като си влязал там. Все едно да стигнеш до Рим и да не видиш Папата.А резултатите на Левски ги знаем много добре. Тръпката, за която говориш идва с победи а не с участия и последно място. И сега има много спортисти на олимпиадата в Пекин, но никой няма да си спомня тези които отпаднат още на квалификациите. Помнят се само победителите.
Последна промяна от msm на 04 авг 2008 16:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 04 авг 2008 16:19

Точно така :idea:

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)

МИКРЕ ВЪН!

golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Върни се в “ЦСКА”