koga vtoria po golemina grad 6te ima normalen stadion...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

flashfreak
Контакти:

Re: koga vtoria po golemina grad 6te ima normalen stadion...

Мнениеот flashfreak » 17 апр 2009 18:56

MORSKI написа:Вие пък все ще си майнкате и все ще имате най-голям борй цигани и турци.....Ккаов като сте 400 хиляди като 2/3 са цигани.ТЦТТЦТЦ И във Варна е открита най-древната цивилизация с най-старото златно съкровище мен..Варна е антоинчият Одесос град с огромно минало и голямо бъдеще...И колкоот и да не искате да си признаете-това смао вие го отричате-Отдавна вече не сте 2 по големина,но какот и да е . За съжаление докато Варна нараства и се развива икономически стремглаво нагоре,Пловдив запада,а и не смао Пловдив мноог други градове...От това никой не печели!!!!
Пожелавам ви да имате стадион както и ние да си построим нашия.

Ебати неграмотния варненски селяк. Говори ми той за цигани... 900 хиляди били ?! МОЖЕ, с туристите ! :D Има си официални данни, ти си оборвай, когото искаш в махленския пъб. Ако пък си толкова отворен иди да обориш някой второкласник на правопис - няма да успееш :D

Аз не държа да сме втория по-големина град.. По-добре по-малко, но по-качествено, не искам града ми да се напълни със селяни. В България има много малко градове с истинско гражданско общество - в момента се сещам само за Пловдив, Стара Загора, Перник, Бургас, Русе. Другото е сбирщайн от селяци.

И там за "златуту".. Пич, Пловдив, когато е бил главен център на империи и цивилизации - Варна е бил главния курорт на владетелите му :)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 апр 2009 19:19

[quote="SHYNE]щом си рекъл :)[/quote]

Не съм и очаквал друг отговор...
Първо какви факти бе мен ти за офииално регистрирани и пребиваващи чувал ли си???По официална регистрация са 360 хиляди във Варна и 380 в Пловдив,ама нали се сещаш,че мен не ми пука колко са регистрирани,защото Петкан от Добрич идва с цялата си рода и си живее във Владиславоо(примерно),ама не се регистрира нали!!!!!
Аз ли живея в този град или ти!!!! Отдавна сме ви минали и това не го признавам само аз или някой съгражданин,ами дори Божидар Димитров го каза преди 2 седмици в свеото предаване относно една дискусия със зрител или ти такива предавания за история не гледаш :lol:
Прави разлика между официално регистрирани И РЕАЛНО ПРЕБИВАВАЩИ!!!!! Съгласен съм,че не сме 900 хиляди,защотото ако бяхме ,щяхме да се прескачаме,но отдавна сме над 400 хиляди.....Кметът ни няма изгода да каже,че са регистрирани 600 хиляди,а тези дето живеят тук им е по-удобно да не плащат данъци тук и никой да не ги знае,че си живеят във Вана!!!!!Ей това,ако отрчеш...Иначе е абсолютната истина,че такова преселение не е на добре..Това вече го писах,ама вие четете между редовете само това,което ви отърва!!!!
А за Одесос не се прави на ударен,ами извади целия цитат не част от него"ВАРНА Е АНТИЧНИЯТ ОДЕСОС-ГРАД(За Варна става дума) С ОГРОМНО МИНАЛО И БЪДЕЩЕ" сега стана ли ти ясно...
Какви прказки от 1001 нощ бе мен,аз ти казвам какво видях с очите си не ставайте като шопите да отричате очвеидни неща.... Нямам думи все едно не съм бил аз във влака ,а ти..Нямаш право да си такъв инат!!!!
И не се опитвай да ми доказваш някакви теории Факлутета е 50 хиляди население(прибизително) и 99% цигани!!!!Махни от 400 хиляди (приблизително вашето население) тези 50 хиляди и картинката ще стане ясна...Другите махали са по-малки,ама ги има ....и там е фулл с цигани,айде сега все едно аз да кажа,че в нашата Максуда няма цигани :lol:
Шовинизма не е нещо с коеото да се хвалиш,хвали се с любов към България,ама да отричаш очевидни факти ,ставаш смешен!!!Всичко си има граници включително и местния шовинизъм.
Не казвам,че цялото ви население е с турци и цигани,а казвам да не се изтъквате толкова как сте били 2 по големина,защото- първо това не е истина и 2 имате ОГРОМЕН брой малцинствено население сред тези 400 хиляди...Това е факт...
Айде стига сме говорили с тебе по тази тема,че никога няма да признаеш фактите и само спамим.......
За стадионите ви казах вече -спрете с шовинизма и разкарайте кмета и президентите на футболните си клубове и може и да имате стадион...
Последна промяна от MORSKI на 17 апр 2009 19:41, променено общо 2 пъти.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 апр 2009 19:28

И там за "златуту".. Пич, Пловдив, когато е бил главен център на империи и цивилизации - Варна е бил главния курорт на владетелите му :)[/quote]

Е ти вярно си много зле бе мен....По-тъпо нещо не можа да кажеш...Лелеле мале толкова ограничен ли си :cry: Ти си бил "голям историк бе" :lol: Ти изобщо осмисляш ли думата най-старо злато и най-древна цивилизация ????
Колко мъка има по този свят и колко нелеп пловдивски шовинизъм, чак ми става жал за вас!!!!
И какво общество имате като оставяте градът си да запада,не ме разсмивай.Имате общество само на думи..Търпите футбоните си президенти 10 години,а другте тръпят турски собственик......И ти ми говориш за общество!!!ДОкато във Варна същите Тимаджии миналата година искаха да правят паркинг в градинката пред "Севастопол" на центъра,но варенци ги спряха..Аз също бях там дори се будуваше,хора лягаха пред камионите и багерите...Накрая градинката не само остана,но и сега е по-облагородена..Ето на това аз казвам обество....
Имай УВАЖЕНИЕ КЪМ Варна и не ставай смешен с такива изказвания.Вземете пример от Зарата и как те изгониха президентът си,другото са безсмислени интернет изказвания будещи смях.....
А за правпописа не знам,ама ти си виж твоя и тогава коментирай другите!!!!
Последна промяна от MORSKI на 17 апр 2009 19:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 17 апр 2009 19:36

айде ,айде не ми говори глупости . вие преди ТИМ бяхте цъфнали та вързали ..... само да вметна че публики като на Ботев и Локо вие никога ама никога няма да имате пич . иначе пак ти казвам аз се позовавам на официални документи не на "мани тея ,мани ония " и пак преиначаваш нещата . някаде да съм казал нещо за варна ? даже изрично ти казах че не искам да казвам мнението си за Варна .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 апр 2009 19:49

SHYNE написа:айде ,айде не ми говори глупости . вие преди ТИМ бяхте цъфнали та вързали ..... само да вметна че публики като на Ботев и Локо вие никога ама никога няма да имате пич . иначе пак ти казвам аз се позовавам на официални документи не на "мани тея ,мани ония " и пак преиначаваш нещата . някаде да съм казал нещо за варна ? даже изрично ти казах че не искам да казвам мнението си за Варна .

Ти пък изместваш темата в различна посока...Живееш ли във Варна за да твърдиш какво било с Тим и преид Тим????? Аз живея и ще ти кажа по-добре като не си запознат да не се излагаш ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!!!!! ТИМАДЖИИТЕ ТОТАЛНО Пре...а нашия град трябва да ти кажа!!!!
Какви официални факти бе мен.... Пак ти казвам правиш ли разлика между официално регистрирани И РЕАЛНО ЖИВЕЕЩИ В ГРАДА???????? НЯМА ТАКЪВ ИНАТ КАТО ТЕБЕ....ЕТО ТИ ЦИТАТ ОТ ЕИДН ФОРУМ,ПИСАЛИ СА ПЛОВДИВЧАНИ...

"Кметът ни е буфер,за това е толкова зле Пловдив"

"Спокойно не се отчайвайте.Бившия кмет Спас Гарневски го виждам, често в моя колеж - Европейския колеж и ми казаха, че щял да се кандидатира тая есен пак за кмет кат му мине мандата на тая "свиня" Чомаков. Не се безпокойте едно време 80 години и 90 Пловдив като беше 2-рия по големи град, да не би Варна тогава да нямаше Черно море!!! В момента сме в застой затва ни минаха, но и по-добре, за да се надахаме повече за по свястен кмет. Ще се оправим пак, имайте надежда до скоро време. Само кмет свястен като бившия кмет Гарневски ни трябва. Да се радват варненците още малко за наша сметка, всеки си има и свойте кризи !!!!! "

"И аз отдавна съм чувала, че Варна ни е изпреварила вече. И е възможно, наистина там се развива много бързо "-Абослютна истина изречена не от варненец....

"--------------------------------------------------------------------------------

Варна имат големи усти, защото кметът им не е лентяй като д-р чомаков. "

Това не го казвам аз :!: :!: :!:
А никой не говори за футболните ви фенове...Там,че сте номер едно е така,ама само това ви остана....
Само да ит кажа,че във Врана преди 20,30 години като футболни агитки и отбори нещата са били къде,къде по-добре...Сега нещшата изглеждат като град Пловдив-славно минало и западащо настояще с неясно бъдеще...Но за щастие Черно Море прави фурор псоледните 3 години и се развива смао напред,а чисто фенски сме доста по-добре от това коеот бяхме преди 3,4 години...оже би след 5,6 години с новия стадион ще се мерим с вас.....Пак дойдохме на темата със стадионите..Това трябва на футболът ни нови стадиони!!!
Последна промяна от MORSKI на 17 апр 2009 20:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 17 апр 2009 20:00

оки питам те в прав текст .
колко хора живеят във Варна ?
а тези мнения са повече от смешни ,но едно верно имаше и това е че Варна изпреварва Пловдив в едно отношение . и това е само икономически (което си е по принцип най-важното де )
а за Тим . не знам . и не знам защо си мислиш че аз измествам разговора в друга посока . ти почна тука да ми говореш за Берое , след това за президента ни , след тва намеси и Локо . айде моля ти се .....
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 апр 2009 20:07

SHYNE написа:оки питам те в прав текст .
колко хора живеят във Варна ?
а тези мнения са повече от смешни ,но едно верно имаше и това е че Варна изпреварва Пловдив в едно отношение . и това е само икономически (което си е по принцип най-важното де )
а за Тим . не знам . и не знам защо си мислиш че аз измествам разговора в друга посока . ти почна тука да ми говореш за Берое , след това за президента ни , след тва намеси и Локо . айде моля ти се .....

Аз лично не знам колко живеят,виж кметът и общинарите трябва да знаят,а не знаят ли още по-зле за тях......Спред кметът сме били 900 хиляди. Може би лятоот да ме столкова,а зимата не сме по-малко от 500 хиляди гаранция ти давам!!!Аз също те питам колко живеят в Пловдив,ама не ми казвай,че сте над 400 хиляди,защото няма да го повярвам....Много пловдивчани заминаха за София пак ти казвам дори и във Варна съм чул да живеят.....Те,ако се регистрират браво на тях,ама се съмнявам....Или ще отречеш и това.....
Темата за Берое имаше много общо с водената дискусия,нямало общество във Варна според твоя съграждани..Обясних му нагледно,че по-скоро при вас няма общество..Добавих и случая с един от символите на града ни-градинката...
Като не нзаеш за Тим ,защо изобщо говориш,ей такйа да има с какво да ми се противопоставиш..Тук удари на камък.....
Защао ще са повече от смешни мненията,защото не ти отърват ли??? Кое не е истина,че сме ви задмиали ли,че сте изостанали ли???Абсолютна истина е!!!Ей това инатът било голямо нещо бе :lol: Това са мненията на твои съграждани видимо по-трезвомислещи от теб....

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 17 апр 2009 20:14

Един въпрос : За кво спорите ? И двамата сте пичове според мен,ама като гледам темата и спора - не вярвам на уШите си ! :shock:
Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 17 апр 2009 20:21

Blue_Lion написа:Един въпрос : За кво спорите ? И двамата сте пичове според мен,ама като гледам темата и спора - не вярвам на уШите си ! :shock:

за спорта :)
MORSKI ,Пловдив по моя преценка е малко може би над-500 000 .сега не знам ,може и да са по -малко . и така де .... викам да преключим с спора понеже до никаде няма да я докараме . ти ще си защитаваш Варна аз Пловдив и така . истината е че и двата града са много красиви и с това да преключим .
п.п : ама Пловдив си е по хубав :)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 17 апр 2009 20:23

SHYNE написа:
Blue_Lion написа:Един въпрос : За кво спорите ? И двамата сте пичове според мен,ама като гледам темата и спора - не вярвам на уШите си ! :shock:

за спорта :)
MORSKI ,Пловдив по моя преценка е малко може би над-500 000 .сега не знам ,може и да са по -малко . и така де .... викам да преключим с спора понеже до никаде няма да я докараме . ти ще си защитаваш Варна аз Пловдив и така . истината е че и двата града са много красиви и с това да преключим .
п.п : ама Пловдив си е по хубав :)

хахахаахх Бе кво спорите бе,София е най-красива ! :twisted: :D :D Айде всички в Наздраве да се напием - БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”