[quote="SHYNE]щом си рекъл

[/quote]
Не съм и очаквал друг отговор...
Първо какви факти бе мен ти за офииално регистрирани и пребиваващи чувал ли си???По официална регистрация са 360 хиляди във Варна и 380 в Пловдив,ама нали се сещаш,че мен не ми пука колко са регистрирани,защото Петкан от Добрич идва с цялата си рода и си живее във Владиславоо(примерно),ама не се регистрира нали!!!!!
Аз ли живея в този град или ти!!!! Отдавна сме ви минали и това не го признавам само аз или някой съгражданин,ами дори Божидар Димитров го каза преди 2 седмици в свеото предаване относно една дискусия със зрител или ти такива предавания за история не гледаш
Прави разлика между официално регистрирани И РЕАЛНО ПРЕБИВАВАЩИ!!!!! Съгласен съм,че не сме 900 хиляди,защотото ако бяхме ,щяхме да се прескачаме,но отдавна сме над 400 хиляди.....Кметът ни няма изгода да каже,че са регистрирани 600 хиляди,а тези дето живеят тук им е по-удобно да не плащат данъци тук и никой да не ги знае,че си живеят във Вана!!!!!Ей това,ако отрчеш...Иначе е абсолютната истина,че такова преселение не е на добре..Това вече го писах,ама вие четете между редовете само това,което ви отърва!!!!
А за Одесос не се прави на ударен,ами извади целия цитат не част от него"ВАРНА Е АНТИЧНИЯТ ОДЕСОС-ГРАД(За Варна става дума) С ОГРОМНО МИНАЛО И БЪДЕЩЕ" сега стана ли ти ясно...
Какви прказки от 1001 нощ бе мен,аз ти казвам какво видях с очите си не ставайте като шопите да отричате очвеидни неща.... Нямам думи все едно не съм бил аз във влака ,а ти..Нямаш право да си такъв инат!!!!
И не се опитвай да ми доказваш някакви теории Факлутета е 50 хиляди население(прибизително) и 99% цигани!!!!Махни от 400 хиляди (приблизително вашето население) тези 50 хиляди и картинката ще стане ясна...Другите махали са по-малки,ама ги има ....и там е фулл с цигани,айде сега все едно аз да кажа,че в нашата Максуда няма цигани
Шовинизма не е нещо с коеото да се хвалиш,хвали се с любов към България,ама да отричаш очевидни факти ,ставаш смешен!!!Всичко си има граници включително и местния шовинизъм.
Не казвам,че цялото ви население е с турци и цигани,а казвам да не се изтъквате толкова как сте били 2 по големина,защото- първо това не е истина и 2 имате ОГРОМЕН брой малцинствено население сред тези 400 хиляди...Това е факт...
Айде стига сме говорили с тебе по тази тема,че никога няма да признаеш фактите и само спамим.......
За стадионите ви казах вече -спрете с шовинизма и разкарайте кмета и президентите на футболните си клубове и може и да имате стадион...