Gonzi_407 написа:blue avalanche написа:Gonzi_407 написа:Питай треньора! На мен лично ми харесват като двойка с Грийн! Той е доста по агресивен и мощен! Аз едно не разбрах как цяла зима тренират тоя Димов за заместник на Грийн и накрая Ицката се дупи по терена?
Той,"Ицката",през целия полусезон се "дупеше" по терена,ама...Той не се ли усеща,че става все по-жалък?Защо не си тръгват,когато са на върха?Защо чакат да ги натирят след поредния провал?
Виж това е много хубав въпрос! А той даже за продължавена на контракта говори! Немога да ги разбера голяма част от легендите - като започнеш от кайзера та чак до ицката всички искат да стоят колкото се може повече, да ги намразят едно хубаво феновете, да забравят многото което са дали на отбора и след като не си тръгнат с добро и ги изгонят започват да плюят против ЛЕВСКИ по вестниците? Странна работа!
Кое му е странното? Нима това не е правило за живота в България? Пробива се с наглост, без скрупули. За сметка на колегите с по-добро образование, квалификация и умения. Голямо предимство е да си послушен, да изтъкваш под път и над път приноса на гениалния ръководител. Примери колкото искаш. От министерските назначения до най-низшите нива в професионалната йерархия. В България не се спира на пешеходна пътека. В буквалния и в преносния смисъл.
За съжаление любимият ни отбор олицетворява тази реалност. Какво ли не се прави за да се назначи Х, за да играе У. Защото той е дал толкова много, той е легенда. Тази дума девалвира до неузнаваемост. Ако е необходимо ще играем с трима метачи (либеро) за да намерим място на ... Защото за да въведем поста помощник-вратар са необходими промени в правилника. За това все още дори нашите ръководители не си мечтаят.