Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Ясен Петров/Георги Иванов

Мнениеот blue avalanche » 01 мар 2011 11:57

Gonzi_407 написа:Питай треньора! На мен лично ми харесват като двойка с Грийн! Той е доста по агресивен и мощен! Аз едно не разбрах как цяла зима тренират тоя Димов за заместник на Грийн и накрая Ицката се дупи по терена?

Той,"Ицката",през целия полусезон се "дупеше" по терена,ама...Той не се ли усеща,че става все по-жалък?Защо не си тръгват,когато са на върха?Защо чакат да ги натирят след поредния провал?

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 01 мар 2011 12:02

blue avalanche написа:
Gonzi_407 написа:Питай треньора! На мен лично ми харесват като двойка с Грийн! Той е доста по агресивен и мощен! Аз едно не разбрах как цяла зима тренират тоя Димов за заместник на Грийн и накрая Ицката се дупи по терена?

Той,"Ицката",през целия полусезон се "дупеше" по терена,ама...Той не се ли усеща,че става все по-жалък?Защо не си тръгват,когато са на върха?Защо чакат да ги натирят след поредния провал?

Виж това е много хубав въпрос! А той даже за продължавена на контракта говори! Немога да ги разбера голяма част от легендите - като започнеш от кайзера та чак до ицката всички искат да стоят колкото се може повече, да ги намразят едно хубаво феновете, да забравят многото което са дали на отбора и след като не си тръгнат с добро и ги изгонят започват да плюят против ЛЕВСКИ по вестниците? Странна работа!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 01 мар 2011 13:19

Gonzi_407 написа:
blue avalanche написа:

Виж това е много хубав въпрос! А той даже за продължавена на контракта говори! Немога да ги разбера голяма част от легендите - като започнеш от кайзера та чак до ицката всички искат да стоят колкото се може повече, да ги намразят едно хубаво феновете, да забравят многото което са дали на отбора и след като не си тръгнат с добро и ги изгонят започват да плюят против ЛЕВСКИ по вестниците? Странна работа!

Ами хората трябва да ядат бе. Друго не са работили. Пенсионират ли се един път - край. Вече трябва да се надяват да ги вземат я за помощници, я за съгледвачи. Другия вариант е да се пропият. Иначе Йовов от есента насам е напълно неадекватен на терена. Ако не се казваше така да е твърда резерва, но все още очакват нещо от него. Треньора просто не трябва да го пуска, но и той като не я разбира тая игра, кво ли да му се надяваме. А Кривия защо не го пуснаха срещу чорбата, след като се оказа, че той е с най-добри физически показатели и той единствен от резервите можеше да промени нещо в този трагичен мач.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 01 мар 2011 13:47

Gonzi_407 написа:
blue avalanche написа:

Кое му е странното? Нима това не е правило за живота в България? Пробива се с наглост, без скрупули. За сметка на колегите с по-добро образование, квалификация и умения. Голямо предимство е да си послушен, да изтъкваш под път и над път приноса на гениалния ръководител. Примери колкото искаш. От министерските назначения до най-низшите нива в професионалната йерархия. В България не се спира на пешеходна пътека. В буквалния и в преносния смисъл.
За съжаление любимият ни отбор олицетворява тази реалност. Какво ли не се прави за да се назначи Х, за да играе У. Защото той е дал толкова много, той е легенда. Тази дума девалвира до неузнаваемост. Ако е необходимо ще играем с трима метачи (либеро) за да намерим място на ... Защото за да въведем поста помощник-вратар са необходими промени в правилника. За това все още дори нашите ръководители не си мечтаят.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 01 мар 2011 13:52

Живко6461 написа:Кое му е странното? Нима това не е правило за живота в България? Пробива се с наглост, без скрупули. За сметка на колегите с по-добро образование, квалификация и умения. Голямо предимство е да си послушен, да изтъкваш под път и над път приноса на гениалния ръководител. Примери колкото искаш. От министерските назначения до най-низшите нива в професионалната йерархия. В България не се спира на пешеходна пътека. В буквалния и в преносния смисъл.
За съжаление любимият ни отбор олицетворява тази реалност. Какво ли не се прави за да се назначи Х, за да играе У. Защото той е дал толкова много, той е легенда. Тази дума девалвира до неузнаваемост. Ако е необходимо ще играем с трима метачи (либеро) за да намерим място на ... Защото за да въведем поста помощник-вратар са необходими промени в правилника. За това все още дори нашите ръководители не си мечтаят.

Безкрайно си прав!
Аз неще го предада,
за нищо на света,

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 01 мар 2011 20:52

С Йовов ,Матондо и Младенов в тази форма в която са сме с трима играчи по малко !!!!!!!!!!!!!!!! По добре да пускат Огнянов той си играеше от ляво при юношите,Димов дефанзивен и Киров от дясно и поне ще знаем стават ли за нещо или не

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 02 мар 2011 02:06

Thsmith написа:аз от сега без да "ги видим" ще ти кажа, че циганина и киров не стават :lol:

Ами с наличните футболисти-това са ни резервите.... И мен не ме радват,ама няма кои други ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 мар 2011 08:57

tatusindo написа:Ами с наличните футболисти-това са ни резервите.... И мен не ме радват,ама няма кои други ;)

Ами да ...
Криви, лоши ... остава те да се пробват, щото други няма. :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 02 мар 2011 10:35

Тези двамата още ли са в Левски?
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 02 мар 2011 13:40

[quote="wilge"]Тези двамата още ли са в Левски?[/quot]
За съжаление....
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Върни се в “Архив”