.И Славията е прав не трябваше да влзиам в офтопика,ама Пловдив не е вторият по големина град.
и как да не е ,като вчера побликуваха статистиката цяла България ти го казва ,само ти си имаш няква теория там .
Факт- най-голямата циганска махала се намнира именно в Пловдив.....
да така е . да си чул някаде да казвам че не е така . и кво от тва ?ама да ми говориш че едва ли не всичко в пловдив е цигани . ако найстина така смяташ ,явно си супер тъпо пърче ...има и друго само в столюпиново е концентрирано голямата ромска маса . останалите махали всеки знае колко са махали

да не говорим че специално една от тях е с смесено население . което е 60/40 примерно за ромите . а ако под квартал Изгрев в който е столюпиново разбираш че едва ли не всичко там е циганин ,пак си в грешка . A Тракия,Кичука,Центъра ,мараша ако видиш там да живее циганин ела да ми се обадиш .само да ти кажа в Тракия живеят преблизително 100 000 души . сега може да греша с 20-30 хиляди +/- .
Факт- цяла България знае,че не сте втори по големина,а вие се пъчите
на това ти отговорих , прегледай данните от последното проучване и тогава говори
АКо не знаеш историята също говори зле за теб....Попитай татко си или някой по-запзонат кой град е Одесос и къде се намира най-старото злато в света и тогава ми говори....Ттцтцт не съм вярвал,че може да има отлкова заблудени хора
антоинчият Одесос град с огромно минало и голямо бъдеще
айде отворения ,кажи какво искаше да кажеш с горното изречение .
Пътувах за София миналата седмица с влака през Стара Загора.На гарата в Пловдив се качиха супер много хора...Ужасих се като видях колко много тъмнокожи се качиха...
айде ,айде ......... патувах за София , там се качиха ,турци , не знам си кво . приказки от 1001 нощ .
Не се заяждам,ама спрете с шовинизма бе мен.Това е факт сега...И пловдивчани го знаете,че е така
мисля че в по-горния коментар точно това го отбелязах . даже се гордеем с това . и с кеф го казвам че обичам града си . бил съм в почти цяла България и единственото място което мога да кажа ми е харесало е Бургас ... за Варна ще спестя ,понеже не искам да влизаме в още по сложна дискусия .
И Славията е прав не трябваше да влзиам в офтопика,ама Пловдив не е вторият по големина град..Затова и тръгна тази дискусия....
като стана въпрос за славията . искам да ми прости че ще използвам култовата му реплика " докажи го с факти и аргументи " след това иди в националния статистически институт и ги разбии

само първо си пусни аргументите тука .да ги анализираме

Айде Наздраве
щом си рекъл