koga vtoria po golemina grad 6te ima normalen stadion...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: koga vtoria po golemina grad 6te ima normalen stadion...

Мнениеот slavia_forever » 16 апр 2009 21:45

vasko1936 написа:Нека да са повече, нали това говори лошо за футболът им....?!
София като са 2 милиона ++ а ходят по 3000-4000 (говорим за "грандовете" които са на 1-во и 2-ро място !!!) какво следва от това? Какво също следва от Пловдив - 350 000+ население, а пълним стадионите колкото "грандовете", а сме във втората част на таблицата. София, Пловдив, Варна, Бургас...те всички са хубави градове защото са част от България. Но тъй като това е футболен форум, може ли някой да ми каже...кой е най-ФУТБОЛНИЯ град :?:

[offtopic]Аз съм Софиянец и подкрепям мнението ти! Всички частици от Родината са ни хубави - най-хубавите на света! Факт е кой град за мен, най-много милее за футбола, било то и без титли и успехи - Пловдив.[/offtopic]

Все пак стига с този офтопик. Темата е свързана, с изграждане на спортно съоръжение в Пловдив.

П.П. Морски, ти си и модератор. Не мога да повярвам, че влизаш с офтопик в подобни спорове, вместо да даваш пример!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 16 апр 2009 21:56

модератор ? това ме потресе :)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 16 апр 2009 22:03

SHYNE написа:модератор ? това ме потресе :)

[offtopic]Като гледам, как си се усмихнал, такъв потрес не бях виждал! :lol: :lol: :lol: НАЗДРАВЕ! Хайде да бегаме в бара... :D[/offtopic]

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 16 апр 2009 22:10

просто не му отива на поста в форума да изпада в такова меко казано смешно положение .няма лошо в местния шувенизъм ,даже Пловдивчани сме известни с него :) но чак пък толкова . и да дрънка глупости че едва ли не в моя роден град имало 300000 цигани . айде моля ти се .пак казвам смешна история .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 16 апр 2009 22:34

Аз лично харесвам и Варна, и Пловдив. Почти всяка година ходя в св. Константин на море, а по отношение на дербитата предпочитам да ходя на Ботев и Локо Пд, отколкото на Левски и ЦСКА! Но преди всичко, обичам моята София и моята Славия!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 апр 2009 23:03

SHYNE написа:MORSKI не знам на кво си бил когато си го писал това , но когато не си запознат с материята по добре си стой и не скачай на бургия по клавиатурата . защото ставаш буквално смешен .
п.п part 1 :и кой е вашия стадион ? ако съдя по аватарчето ти не знам какво общо има вАрНа с Реал :) ех дупедавци ,дупедавци .....
п.п part 2 :) :
Вие пък все ще си майнкате и все ще имате най-голям борй цигани и турци.....Ккаов като сте 400 хиляди като 2/3 са цигани.ТЦТТЦТЦ И във Варна е открита най-древната цивилизация с най-старото златно съкровище мен..Варна е антоинчият Одесос град с огромно минало и голямо бъдеще...И колкоот и да не искате да си признаете-това смао вие го отричате-Отдавна вече не сте 2 по големина,но какот и да е . За съжаление докато Варна нараства и се развива икономически стремглаво нагоре,Пловдив запада,а и не смао Пловдив мноог други градове...От това никой не печели!!!!
Пожелавам ви да имате стадион както и ние да си построим нашия.

:lol: ехаааааааа . да живее родния ни език :)
антоинчият Одесос град с огромно минало и голямо бъдеще

:lol: :lol: :lol: :lol: всички там сте на кафево :)

Ей Шайн да ти кажа като се има предивд колко цигани има в Пловдив..Оле мале..Или ще го отрчеш -единствения град с 5 циагснски махали..Не ми говори,че се излагаш бе мен.....
Факт- най-голямата циганска махала се намнира именно в Пловдив.....
Факт- цяла България знае,че не сте втори по големина,а вие се пъчите.,.....Мен , това не ми пука тъй като големината не винаги значи качество,ама вашия шовинизъм е прекален!!!!!Не ви знам в Пловдив какъв е този шовинизъм от ваша страна....Аз ти изваждам абсолютни факти.........Не знам защо се смееш,ако не си зпаознат още по-зле за теб...Недей да обиждаш варненци обаче!!!!
АКо не знаеш историята също говори зле за теб....Попитай татко си или някой по-запзонат кой град е Одесос и къде се намира най-старото злато в света и тогава ми говори....Ттцтцт не съм вярвал,че може да има отлкова заблудени хора :roll:
И това ,че съм модератор не ми пречи да казвам истината !!!!!.Да не казвм какво мисля ли???Нито съм нагрубил някого, нито нищо...Ако случайно няой се е обидил от фактите, да ме прости,Ама аз тук друго видях,че се опита да се заядеш с Варна!!!! А Това ,че имате 5 цигаснки махали не си го измислям аз виж Уикипедията.....Ти живееш в този град.Ще отречеш ли????? Още повече ,че аз лично бях потресен....Пътувах за София миналата седмица с влака през Стара Загора.На гарата в Пловдив се качиха супер много хора...Ужасих се като видях колко много тъмнокожи се качиха....Знам,че сте красив град с красива архитектура,но аз лично се убедих в това ,че града ви е пълен с цигани и турци....Не се заяждам,ама спрете с шовинизма бе мен.Това е факт сега...И пловдивчани го знаете,че е така.
Айде Наздраве.И Славията е прав не трябваше да влзиам в офтопика,ама Пловдив не е вторият по големина град..Затова и тръгна тази дискусия....
Последна промяна от MORSKI на 17 апр 2009 00:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 16 апр 2009 23:51

Темата беше за стадионите... :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 апр 2009 00:37

По темата със стадионите, да видят концесионните модели в развитите държави, за предостъпване на стадиони и да си вземат съответния пример. В това трябва да са активни, както клубните ръководства, така и трябва да има воля и решителност, от общините и правителството, като всеки трябва да отстъпва, в името на спорта. А не всеки да мисли, само как да изпере пари през спорта, от къде и колко да изкара, колкото може по-малко да даде, а ако може и да не даде.

desssperado
Контакти:

Мнениеот desssperado » 17 апр 2009 14:43

pi4ove goliam smiah stana tuka 4estno vi kazvam..., znaete li za6to niamame stadion..., ami toi foruma go pokazva, za6toto s hva6ame za kakvo li ne i sporim za kakvo li ne , a ne govorim za vajnite ne6ta, za ova sme na toia hal...., kato iskate da si gi merim slojete edna tema varna ili plovdiv i da si gi merim, niama problem, moje i niakoi da nau4i ne6to, samo 4e problema be6e drug..., na men mi e tapo za tova 4e plovdiv niama stadion, ne mi puka kolko e goliam..., ama ne e li dostoen da ima edno normalno evropeisko saorajenie.., kakto i varna i vsi4ki golemi gradove.., tova ne e problem na plovdiv a na cialata ni tapa darjva..., idete na edin ma4 v ispania, ot vtora divizia i niama da stapite na stadion v bg pove4e, za tova vi govoria..., 6te e razberat fenovete a ne laladjiite...., otnosno varnenci..., ne si gi vadete mnogo pred plovdiv...., znaete za6to, vapreki 4e , priznavam si, varna e strahoten grad, edinstvenia dostoen za ovajenie sled plovdiv.....

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 17 апр 2009 15:36

.И Славията е прав не трябваше да влзиам в офтопика,ама Пловдив не е вторият по големина град.

и как да не е ,като вчера побликуваха статистиката цяла България ти го казва ,само ти си имаш няква теория там .
Факт- най-голямата циганска махала се намнира именно в Пловдив.....

да така е . да си чул някаде да казвам че не е така . и кво от тва ?ама да ми говориш че едва ли не всичко в пловдив е цигани . ако найстина така смяташ ,явно си супер тъпо пърче ...има и друго само в столюпиново е концентрирано голямата ромска маса . останалите махали всеки знае колко са махали :) да не говорим че специално една от тях е с смесено население . което е 60/40 примерно за ромите . а ако под квартал Изгрев в който е столюпиново разбираш че едва ли не всичко там е циганин ,пак си в грешка . A Тракия,Кичука,Центъра ,мараша ако видиш там да живее циганин ела да ми се обадиш .само да ти кажа в Тракия живеят преблизително 100 000 души . сега може да греша с 20-30 хиляди +/- .
Факт- цяла България знае,че не сте втори по големина,а вие се пъчите

на това ти отговорих , прегледай данните от последното проучване и тогава говори
АКо не знаеш историята също говори зле за теб....Попитай татко си или някой по-запзонат кой град е Одесос и къде се намира най-старото злато в света и тогава ми говори....Ттцтцт не съм вярвал,че може да има отлкова заблудени хора

антоинчият Одесос град с огромно минало и голямо бъдеще

айде отворения ,кажи какво искаше да кажеш с горното изречение .
Пътувах за София миналата седмица с влака през Стара Загора.На гарата в Пловдив се качиха супер много хора...Ужасих се като видях колко много тъмнокожи се качиха...

айде ,айде ......... патувах за София , там се качиха ,турци , не знам си кво . приказки от 1001 нощ .
Не се заяждам,ама спрете с шовинизма бе мен.Това е факт сега...И пловдивчани го знаете,че е така

мисля че в по-горния коментар точно това го отбелязах . даже се гордеем с това . и с кеф го казвам че обичам града си . бил съм в почти цяла България и единственото място което мога да кажа ми е харесало е Бургас ... за Варна ще спестя ,понеже не искам да влизаме в още по сложна дискусия .
И Славията е прав не трябваше да влзиам в офтопика,ама Пловдив не е вторият по големина град..Затова и тръгна тази дискусия....

като стана въпрос за славията . искам да ми прости че ще използвам култовата му реплика " докажи го с факти и аргументи " след това иди в националния статистически институт и ги разбии :) само първо си пусни аргументите тука .да ги анализираме :)
Айде Наздраве

щом си рекъл :)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение