R4nd написа:gugushito значи феновете на цска са далавераджии и източват каквото могат от България?
питай дучето или му виж данъчната декларация. Безработен с еврофутбол в дружба на издръжка от клуба.....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
R4nd написа:gugushito значи феновете на цска са далавераджии и източват каквото могат от България?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
XTaz написа:R4nd написа:gugushito значи феновете на цска са далавераджии и източват каквото могат от България?
питай дучето или му виж данъчната декларация. Безработен с еврофутбол в дружба на издръжка от клуба.....
Deliba6 написа:Кашчей написа:Иииии...какво е ариец, според теб![]()
Ариеца е прародител на Цар Киро и племето му... Това само за сведение на тези, които ги мързи да четат книжки!
shammi написа:lioliljon написа:Ами с Вили Вуцов какво стана? Всички помним злополучния мач с Бате, обаче помните ли че въпреки загубата бяхме поне с 2 класи над белорусите, едва ли? Но така беше! Бяхте ли тогава на този мач, след края на който се скандираше "ОСТАВКА"? Аз бях, и не виках оставка - защо? Та нали това е европейският начин треньорите да бъдат оставени да си вършат работата.. Аз съм на 100% сигурен, че ако Батков беше оставил Вили да си свърши работата до край - сега всички щяхме да се радваме на поредното ни влизане в групите, НО какво стана? - Батков е най-големия страхливец, който някога съм виждал, защото когато сектор Б искаше оставката на Вили, се скандираше и още една оставка + к*рво и т.н. по адрес на собственика. И за да укроти страстите и негативите и към него, той прекоси демонстративно целия терен за да уволни Вуцов - е това не е ли страхливец?
Не искам никой да ангажирам с мнението си! Но нали искате левскар,който да милее за отбора - е, имахме го и го изгонихме- не му се даде шанс да разкрие идеите и качествата, които смея да твърдя ги има! Пък нищо- нека бъде смешник и истерик в очите на чорбарите, но за жалост не те, а ние го предадохме- сектор Б: "оставка"...
Е най - накрая някой да бъде обективен. Въпреки, че е много екстравагантен и истерик смятам че Вуцов е един успешен треньор. Какво стана с Калиакра, когато Вили Вуцов я взе?!??? И какво стана с мача Левски ЦСКА - точно първия мач на Вуцов като треньор. За мен основна грешка на Батков беше, че го смени в най - неподходящия момент. И въпреки това, когато Вуцов отиде да гледа Андерлехт с БАТЕ той бе единственият който каза, че предпочита Андерлехт за противник, че БАТЕ е сериозен отбор. Вуцов беше предупредил футболистите да пазят най - много голмайстора /не му помня името/ за мача с БАТЕ тук. И пак човека постъпи достойно и не коментира как и защо са го уволнили. Наистина трябва да мине един педагогически курс "Как да се държим в обществото", но определено е на светлинни години пред Велев и напоследък като гледам е по - добър от Мъри.....
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Аз искам Илия Груев-вижда се че работи добре в Черноморец,а и много ми харесва как разбира играта-поне от това,което съм видял в студията на Диема,когато той е анализатор,почти всичко,което казва се получава.От това не може да се съди колко добър треньор ще бъде,но поне е някакъв знак,че разбира от футбол.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта