Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Re: Батков: Феновете ядат бой от жените си, после избиват компле

Мнениеот XTaz » 16 апр 2009 19:03

R4nd написа:gugushito значи феновете на цска са далавераджии и източват каквото могат от България?

питай дучето или му виж данъчната декларация. Безработен с еврофутбол в дружба на издръжка от клуба.....
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Треньорският щаб на Динамо (Москва) едва ли ще задържи бълга

Мнениеот rhaegar » 16 апр 2009 19:04

И на какво отгоре висока заплата-да си я заслужи първо и тогава.Ама той няма да дойде,така че няма смисъл само да си чешем езиците.По-скоро би отишъл в някой по-слаб руски отбор,отколкото да се върне в България.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: Батков: Феновете ядат бой от жените си, после избиват компле

Мнениеот hlucho » 16 апр 2009 19:06

XTaz написа:
R4nd написа:gugushito значи феновете на цска са далавераджии и източват каквото могат от България?

питай дучето или му виж данъчната декларация. Безработен с еврофутбол в дружба на издръжка от клуба.....

Не е в Дружба, а в Младост 2!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
Кашчей

Re: феновете на шампиона много бързат

Мнениеот Кашчей » 16 апр 2009 19:09

Deliba6 написа:
Кашчей написа:Иииии...какво е ариец, според теб :mrgreen:

Ариеца е прародител на Цар Киро и племето му... Това само за сведение на тези, които ги мързи да четат книжки! :geek:

Четенето не е като писането ;)
Друго си е да се изцепиш във форума, че Гонзо е най-великият, а отсреща да ти опонират, че по-голям от СтоЙчков няма :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: левски спечели финала срещу литекс

Мнениеот L_Messi » 16 апр 2009 19:10

Честито!!!
Утре, обаче, ни трябва успех в редовното време ;)

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Re: Дуци фаворит за Левски - Гочето резерва *

Мнениеот INZAGHI_99 » 16 апр 2009 19:13

shammi написа:
lioliljon написа:Ами с Вили Вуцов какво стана? Всички помним злополучния мач с Бате, обаче помните ли че въпреки загубата бяхме поне с 2 класи над белорусите, едва ли? Но така беше! Бяхте ли тогава на този мач, след края на който се скандираше "ОСТАВКА"? Аз бях, и не виках оставка - защо? Та нали това е европейският начин треньорите да бъдат оставени да си вършат работата.. Аз съм на 100% сигурен, че ако Батков беше оставил Вили да си свърши работата до край - сега всички щяхме да се радваме на поредното ни влизане в групите, НО какво стана? - Батков е най-големия страхливец, който някога съм виждал, защото когато сектор Б искаше оставката на Вили, се скандираше и още една оставка + к*рво и т.н. по адрес на собственика. И за да укроти страстите и негативите и към него, той прекоси демонстративно целия терен за да уволни Вуцов - е това не е ли страхливец?
Не искам никой да ангажирам с мнението си! Но нали искате левскар,който да милее за отбора - е, имахме го и го изгонихме- не му се даде шанс да разкрие идеите и качествата, които смея да твърдя ги има! Пък нищо- нека бъде смешник и истерик в очите на чорбарите, но за жалост не те, а ние го предадохме- сектор Б: "оставка"...

Е най - накрая някой да бъде обективен. Въпреки, че е много екстравагантен и истерик смятам че Вуцов е един успешен треньор. Какво стана с Калиакра, когато Вили Вуцов я взе?!??? И какво стана с мача Левски ЦСКА - точно първия мач на Вуцов като треньор. За мен основна грешка на Батков беше, че го смени в най - неподходящия момент. И въпреки това, когато Вуцов отиде да гледа Андерлехт с БАТЕ той бе единственият който каза, че предпочита Андерлехт за противник, че БАТЕ е сериозен отбор. Вуцов беше предупредил футболистите да пазят най - много голмайстора /не му помня името/ за мача с БАТЕ тук. И пак човека постъпи достойно и не коментира как и защо са го уволнили. Наистина трябва да мине един педагогически курс "Как да се държим в обществото", но определено е на светлинни години пред Велев и напоследък като гледам е по - добър от Мъри.....

Аз съм третият тук, който застава зад Вуцов - младши, преди нова година писах по сигурно 15-20 теми за него и за това, че трябваше да му се даде шанс.
По същият начин съм писал и против мъри- Blue Lion- и двамата сме спорели в предишни теми и двамата сме имали еднакво мислене и понякога различно виждане, но пак ще ти повторя Стига с този мъри и на всички спрете- този човек имаше готов и обигран отбор, който постигна резултатите в Уефа и Кеш, НЕ ТОЙ!
Като е толкова добър защо когато почнахме да играем слабо не смени схемата, постройката на игра и т.н. - Сега в литекс го виждаме -отбор съставен смея да твърдя от най- добрите футболисти в Бг и като гости ги бият като тъпани и нищо не играят.
Колкото до Гочето, Петрович(поклон от мен), Грозданов - пак се повтарям- МОЛЯ ВИ СЕ СТИГА ГЛУПОСТИ! Ако искате да играем с либеро и праисторическият футбол да ни е запазена марка- Нека тези господа да заповядат!
Колкото до този Дуци-муци - да наистина ГО НЕНАВИЖДАМ ЗА ОНЕЗИ МУ ДУМИ, но ако може да помогне и има качества- ЗАЩО НЕ?
ХЕРО - НАИСТИНА малко или много Ние също имаме вина за оставката му!
Общо взето в момента избора е много ограничен!
Пак се повтарям за Ясен Петров и Михтарски. Има и един вариянт чужденец, в друга тема го споделих (месси- приятелю не мечтая просто констатирам) Грозни или Муслин.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Треньор на Левски-идеи

Мнениеот rhaegar » 16 апр 2009 19:16

Аз искам Илия Груев-вижда се че работи добре в Черноморец,а и много ми харесва как разбира играта-поне от това,което съм видял в студията на Диема,когато той е анализатор,почти всичко,което казва се получава.От това не може да се съди колко добър треньор ще бъде,но поне е някакъв знак,че разбира от футбол.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
WestCoast2
Контакти:

Re: левски спечели финала срещу литекс

Мнениеот WestCoast2 » 16 апр 2009 19:52

Само ЛЕВСКИ!Честита купа на всички левскари :)
Единство в делата,
дързост в душата,
с Левски в сърцата!

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Re: феновете на шампиона много бързат

Мнениеот Djack_84 » 16 апр 2009 19:53

Много бързат наистина чорбарите.Левски шампион накрая.Ще ги бием с 2:0 - Гонзо и да Коща голмайстори :)

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Треньор на Левски-идеи

Мнениеот Deliba6 » 16 апр 2009 20:06

rhaegar написа:Аз искам Илия Груев-вижда се че работи добре в Черноморец,а и много ми харесва как разбира играта-поне от това,което съм видял в студията на Диема,когато той е анализатор,почти всичко,което казва се получава.От това не може да се съди колко добър треньор ще бъде,но поне е някакъв знак,че разбира от футбол.

Съгласен! :!:
Батков така се засра, че няма никакви възможности да лавира в БГ футбола! За да намери някой читав ще му трябват много пари, а тоя явно ги няма!!! :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Архив”