[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Мнениеот siniq_fen » 26 фев 2011 20:37

redman написа:Поздравления на феновете на Левски, които достойно приемат загубата. Поздравления и на Дарко Тасевски и Гаджев, които се държаха изключително достойно след мача пред камерите. Близнака, ако има БФС трябва да не играе поне 3 мача заради непрекъснатите си провокации, заради него изгониха Йовов и Тонев. Браво на Радуканов, оказа се много голям тактик и нареди чудесно момчетата, мотивира ги, което е впечатляващо. Няма нужда да се лъжем, че сме нещо голямо като единици, но като отбор сме супер или поне тази вечер бяхме. Мисля, че след днешните екцесии на подопечните си, министъра със седемте апартамента утре трябва да се изнася от кабинета си. Такива простотии на полицията не съм гледал от много години, може би преди да бъдат въведени стюардите.

Първо благодаря за поздравенията.Бяхме тотално надиграни. Второ - Минев е за поне 5 мача наказание, не само заради сблъсъка с червените картони. Че е добър футболист да, но поведението му е потресаващо. И трето - понеже не разбрах какви точно ексцесии е имало, някой ще ме светне ли?
П.п Дано се преобразим за Локото, втори неуспех (Х или загуба) на 1000000% ни вади от титлата, а и ще стане страшно.
Само Левски!

Потребителски аватар
kaloyanker
Контакти:

Мнениеот kaloyanker » 26 фев 2011 20:37

Да не забравяме Купата на България !
Levski 1 - 0 Sporting

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 фев 2011 20:38

Целия отбор беше слаб, Гарата го нямаше на терена, а тоя Матондо какво прави на Герена?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 26 фев 2011 20:38

Напълно заслужена победа на ЦСКА тотално доминира в мача,лошото е че вниманието пак ще бъде отклонено от мениджъра Борат,Генов тотално неадекватен пазеше Дембеле дане вземе да му даде картон че ще пропусне мача с Локо Сф че и там ако има загуба положението става много лошо
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 26 фев 2011 20:38

Сещам се, че в края на есенния полусезон, ГонзИ тръбеше, че Левски ще бъде много по- силен през пролетния...
Щеше да ми е смешно в момента, ако не ми е толкова тъжно...
Писна ми разни путкоебльовци да се взимат насериозно.Честна дума.
Някакъв измислен адвокат от Смолян по незнаен за никой начин, вече 10 години се пъчи с прозвището "собственик на Левски".
Друг "пич"- някой си пловдивски мъдурко, вкарал няколко гола на ЦСКА в кариерата си и се приел за "крайна инстанция".
А отбора ни затъва ли, затъва. И кво праим?
Пълним им гушите и ги възвеличаваме без да го заслужават- както те , така и "големите ни звезди".
Абе пичове, вие какво бихте направили, ако за 90 минути ще вземете 5 бона, а?
Поне аз щях да си скъсам задника от тичане и "битка" докато ме държат краката. Още повече, че играя и срещу най- големия си исторически съперник.
Което ще ме кара да се хвърлям на предела на силите си.
А какво видяхме тази вечер от "великите" сини ритнитопковци?!
Едно голямо НИЩО...
СРАМ МЕ Е...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 фев 2011 20:39

СВОБОДЕН написа:
W84me написа:Борбата за второто място се засилва,все пак имаме по-лесна програма от другите.Дано влезем в час в някой от следващите мачове!

За какво ни е второ място. По надолу от третото няма за се класираме, а то дава шанс за ЛЕ. Щом няма да сме първи, а то вече е сигурно, само класирането в ЛЕ е важно.

Сигурен ли си?!Предпочитам да се върнем на "могилката",за да го няма Б.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 26 фев 2011 20:39

Защитата на Левски още от първите минути почна с подаръците, то не бяха подавания в противников играч, разминавания с вратаря, пасове в тъч и всякакви други такива абсолютно нон сенс действия. Вярно е, че и друг път сме правили простотии по време на мач, но веднъж. А сега...всяко второ отиграване беше подарък.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 фев 2011 20:40

фифи перото написа:
СВОБОДЕН написа:
W84me написа:Борбата за второто място се засилва,все пак имаме по-лесна програма от другите.Дано влезем в час в някой от следващите мачове!

За какво ни е второ място. По надолу от третото няма за се класираме, а то дава шанс за ЛЕ. Щом няма да сме първи, а то вече е сигурно, само класирането в ЛЕ е важно.

Сигурен ли си?!Предпочитам да се върнем на "могилката",за да го няма Б.

За Б съм съгласен.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

WeReWoLf
Контакти:

Мнениеот WeReWoLf » 26 фев 2011 20:40

Стига нелепи твърдения. Нито мача е бил уговорен, нито пък Батков е виновен за нещо.

Истината е, че нямаме защитници. Сержиньо няма работа отзад, а Иво въпреки гафовете за мен е класен играч. А защо Гонзо и Ясен не взеха никого на тази позиция? Ако защитата ни не беше в това състояние мача беше поне хикс, защото ЦСКА за мен не ни надигра с нищо.
Последна промяна от WeReWoLf на 26 фев 2011 20:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 фев 2011 20:40

santiliana написа:Сещам се, че в края на есенния полусезон, ГонзИ тръбеше, че Левски ще бъде много по- силен през пролетния...
Щеше да ми е смешно в момента, ако не ми е толкова тъжно...
Писна ми разни путкоебльовци да се взимат насериозно.Честна дума.
Някакъв измислен адвокат от Смолян по незнаен за никой начин, вече 10 години се пъчи с прозвището "собственик на Левски".
Друг "пич"- някой си пловдивски мъдурко, вкарал няколко гола на ЦСКА в кариерата си и се приел за "крайна инстанция".
А отбора ни затъва ли, затъва. И кво праим?
Пълним им гушите и ги възвеличаваме без да го заслужават- както те , така и "големите ни звезди".
Абе пичове, вие какво бихте направили, ако за 90 минути ще вземете 5 бона, а?
Поне аз щях да си скъсам задника от тичане и "битка" докато ме държат краката. Още повече, че играя и срещу най- големия си исторически съперник.
Което ще ме кара да се хвърлям на предела на силите си.
А какво видяхме тази вечер от "великите" сини ритнитопковци?!
Едно голямо НИЩО...
СРАМ МЕ Е...

И МЕН МЕ Е СРАМ...ПРАВ СИ
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Архив”