redman написа:Поздравления на феновете на Левски, които достойно приемат загубата. Поздравления и на Дарко Тасевски и Гаджев, които се държаха изключително достойно след мача пред камерите. Близнака, ако има БФС трябва да не играе поне 3 мача заради непрекъснатите си провокации, заради него изгониха Йовов и Тонев. Браво на Радуканов, оказа се много голям тактик и нареди чудесно момчетата, мотивира ги, което е впечатляващо. Няма нужда да се лъжем, че сме нещо голямо като единици, но като отбор сме супер или поне тази вечер бяхме. Мисля, че след днешните екцесии на подопечните си, министъра със седемте апартамента утре трябва да се изнася от кабинета си. Такива простотии на полицията не съм гледал от много години, може би преди да бъдат въведени стюардите.
Първо благодаря за поздравенията.Бяхме тотално надиграни. Второ - Минев е за поне 5 мача наказание, не само заради сблъсъка с червените картони. Че е добър футболист да, но поведението му е потресаващо. И трето - понеже не разбрах какви точно ексцесии е имало, някой ще ме светне ли?
П.п Дано се преобразим за Локото, втори неуспех (Х или загуба) на 1000000% ни вади от титлата, а и ще стане страшно.