Football Manager 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Re: Football Manager 2011

Мнениеот shumnaliq » 08 фев 2011 18:48

И аз зех да я цъкам. При мен първия полусезон беше пълна катастрофа- 3то място , и 7 точки от водача - Литекс. Купих си Aleksandar Tsvetkov (1.4млн от Литекс ) Terziev ( 750k Черноморец ) Данчо тъча за 800к и Antonio Mihaylov ( 400к от Сливен) . 2рия полусезон тръгна много добре 2 от 2. След това срещам Литекс в София , и резултата е 3:1 ( разликата става 4 точки) но след това правя 2 равни и 1 загуба ( от Пирин и Локо СФ равни и от Монтана загуба.) Бия Левски но силите ми стигат само за 2ро място. Така Литекс Шампион , а аз с калъфа! Лятото си копувам Nikolay Georgiev( 800k Сливен) и Andrei Cristea ( 400k Dinamo B) Продадох Платини , Коста Стоянов , Коста Янев ,Грило ,Тиеро , Акуаро , Минев и Еспосито. Обигравах млад отбор ( само дето Тошко и Маркос са стари , но нали трябва да имам и лидери) И започнах да мачкам. Още в 1рвия кръг ми се падна Литекс ( в Ловеч) 1:3 с 2 гола на Спас и 1 на Митко Илиев. В Европа си се класирах в ЛЕ с Реал Мадрид , Локо Москва и Хелзинки. Победих Локо в София , Хелзинки като гост и като домакин ( интересното в мачовете с Хелзинки е ,че към 80 мин мача е равен , тогава гонят съответно Павел Виданов ( когато гостувах ) и Мартин Дечев ( като домакин ) и с 10 човека ги биех :) ) Направих Равен с Локо в Москва ( така събрах 10 точки и се класирах напред) С Реал ми е малко лошо. Още не съм играл с тях в София , а в Мадрид резултата бепе 6:0 в тяхна полза. В 'А' група имам 14 мача и 14 победи ( остава ми мача с Левски :) )
Радвам се на младия си състав. Караджата на вратата , в дясно е Дечев , в ляво е Павел Виданов , а ЦД са Георгиев и Цветков. По крилата играя с Тонев и Спас , а в центара играя с Марко ( резерва Томи Костадинов ) и с Тодор Янчев ( резерва Борис Галчев) в Атака играя с Митко Илиев и Андреи Кристеа. ( Тодор Янчев има 4 гола в групите на ЛЕ :) ) За сега това от мен :)
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

bulldozera
Контакти:

Мнениеот bulldozera » 25 фев 2011 15:13

Middlesbrough написа:Изображение

И интересно ли ти е да игреаш с едитора ??

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 25 фев 2011 15:22

bulldozera написа:
Middlesbrough написа:Изображение

И интересно ли ти е да игреаш с едитора ??

къф едитор е брат 6 сезон съм и постепенно го изградих този отбор ;]

Офтопик:

bulldozera
Контакти:

Мнениеот bulldozera » 26 фев 2011 12:47

Middlesbrough написа:къф едитор е брат 6 сезон съм и постепенно го изградих този отбор ;]

Шота е от сезон 2015 началото .Играта започва сезон 2010. Това прави 5 кампании.Боро започват сезона в Чемпиъншип, което прави реално 4 сезона в висшата. Сега ми кажи :
барал си едитора или просто си лоадвал докато спечелиш всичко за 4 сезона ? Ама честно ;)

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 26 фев 2011 12:55

bulldozera написа:
Middlesbrough написа:къф едитор е брат 6 сезон съм и постепенно го изградих този отбор ;]

Шота е от сезон 2015 началото .Играта започва сезон 2010. Това прави 5 кампании.Боро започват сезона в Чемпиъншип, което прави реално 4 сезона в висшата. Сега ми кажи :
барал си едитора или просто си лоадвал докато спечелиш всичко за 4 сезона ? Ама честно ;)

нито едно от двете играе мениджър от 2001 година ... ;]

Офтопик:

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 26 фев 2011 13:16

Така ще кажеш :mrgreen:

bulldozera
Контакти:

Мнениеот bulldozera » 26 фев 2011 13:21

Middlesbrough написа:нито едно от двете играе мениджър от 2001 година ... ;]

E ,аз играя мениджър от 2004 , което означава сигурно , че не я разбирам тая игра ???
Аз само ти казвам че шота ти е нереален , без намеса в играта . Ако искаш може да пробваме ??? И аз ще си избера отбор от чемпиъншип и ще играем. Аз ти гарантирам че в честна и неуредена игра , не може да вземеш в Боро за 5 сезона Бербатов , Майка Ричардс , Рууни , Катърмол. Родуел , Сисоко , Тафер , КР и хамсик :)
Па ако искаш ми каже , че не я разбирам тая игра

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 26 фев 2011 13:25

bulldozera написа:
Middlesbrough написа:нито едно от двете играе мениджър от 2001 година ... ;]

E ,аз играя мениджър от 2004 , което означава сигурно , че не я разбирам тая игра ???
Аз само ти казвам че шота ти е нереален , без намеса в играта . Ако искаш може да пробваме ??? И аз ще си избера отбор от чемпиъншип и ще играем. Аз ти гарантирам че в честна и неуредена игра , не може да вземеш в Боро за 5 сезона Бербатов , Майка Ричардс , Рууни , Катърмол. Родуел , Сисоко , Тафер , КР и хамсик :)
Па ако искаш ми каже , че не я разбирам тая игра

aaahhaha syglasen тъкмо ми се играе фм мулти : ) така Бербо го зех на 33 на свободен , Майка го зех още 2 сезон беше в ТЛ на тъпите ШИТИ , Руни го зех този сезон за 11 млн беше в Листата пак вече е на 29 Кетърмо го зех за 3 млн този сезон пак беше в Листата Родуел го зех 2 или 3 сезон за 12 млн някъде Сисоко май повече се оръсих но на изплащане 3 сезон май Тафер този сезон го зех босман РОналдо и него го зех босман свърши му договора с Реал , Хамсик 3 сезон май го зех беше и той в листата : ) ... : )

Офтопик:

bulldozera
Контакти:

Мнениеот bulldozera » 26 фев 2011 13:28

Ок skype : bulldozera1 чакам те :)

Върни се в “Игри и забавления”