И аз зех да я цъкам. При мен първия полусезон беше пълна катастрофа- 3то място , и 7 точки от водача - Литекс. Купих си Aleksandar Tsvetkov (1.4млн от Литекс ) Terziev ( 750k Черноморец ) Данчо тъча за 800к и Antonio Mihaylov ( 400к от Сливен) . 2рия полусезон тръгна много добре 2 от 2. След това срещам Литекс в София , и резултата е 3:1 ( разликата става 4 точки) но след това правя 2 равни и 1 загуба ( от Пирин и Локо СФ равни и от Монтана загуба.) Бия Левски но силите ми стигат само за 2ро място. Така Литекс Шампион , а аз с калъфа! Лятото си копувам Nikolay Georgiev( 800k Сливен) и  Andrei Cristea ( 400k Dinamo B) Продадох Платини , Коста Стоянов , Коста Янев ,Грило ,Тиеро , Акуаро , Минев и Еспосито. Обигравах млад отбор ( само дето Тошко и Маркос са стари , но нали трябва да имам и лидери) И започнах да мачкам. Още в 1рвия кръг ми се падна Литекс ( в Ловеч) 1:3 с 2 гола на Спас и 1 на Митко Илиев. В Европа си се класирах в ЛЕ с Реал Мадрид , Локо Москва и Хелзинки. Победих Локо в София , Хелзинки като гост и като домакин ( интересното в мачовете с Хелзинки е ,че към 80 мин мача е равен , тогава гонят съответно Павел Виданов ( когато гостувах ) и Мартин Дечев ( като домакин ) и с 10 човека ги биех 

)  Направих Равен с Локо в Москва ( така събрах 10 точки и се класирах напред) С Реал ми е малко лошо. Още не съм играл с тях в София , а в Мадрид резултата бепе 6:0 в тяхна полза. В 'А' група имам 14 мача и 14 победи ( остава ми мача с Левски 

)
Радвам се на младия си състав. Караджата на вратата , в дясно е Дечев , в ляво е Павел Виданов , а ЦД са Георгиев и Цветков. По крилата играя с Тонев и Спас , а в центара играя с Марко ( резерва Томи Костадинов ) и с Тодор Янчев ( резерва Борис Галчев) в Атака играя с Митко Илиев и Андреи Кристеа. ( Тодор Янчев има 4 гола в групите на ЛЕ 

) За сега това от мен