Моуриньо: Ще спечелим трофей този сезон
Жозе Моуриньо е оптимист, че през този сезон Реал Мадрид ще успее да спечели отличие и така ще сложи край на тригодишната суша без трофей.
Португалецът пристигна с големи очаквания и успя да класиране състава за финал в турнира за купата на Краля, 1/8финал в Шампионската лига, а в първенството отборът е втори, на 5 точки от Барселона.
„Би било най-естествено да спечелим купа и аз вярвам, че ще го направим. Така ще дадем началото на един успешен цикъл, който се надявам, че ще бъде изпълнен с триумфи” заяви Моуриньо пред „Кадена Сер”.
„Все пак мисля, че може би догодина е по-реално да се берат плодовете от представянето на този отбор. Този първи сезон до голяма степен бе преходен и за мен и за повечето футболисти. Беше трудно, но мисля, че сега вървим в правилната посока” добави той.
„Когато подписах договора си за 4 години го направих с намерението да изпълня контракта си докрай. Искам обаче да чувствам, че феновете, играчите и ръководството ме подкрепят. Ако всички сме единни имаме много по-големи шансове да достигнем целите, които сме си поставили. Щом това е така няма да има причина да напускам” изтъкна още Жозе.
За пореден път той каза, че за клуба ще бъде важно Пепе да продължи договора си с отбора, а освен това коментира, че отношенията му с генералния директор Хорхе Валдано са нормални.
[offtopic]Много често се сещам за онова заглавие във гонг.бг- "Мауриньо реши!Връща се в Англия" след като го нямаше нито в испанската, нито в българската преса.Тоя който го беше писал явно много му се е искало,но не му прави чест.Все пак в гонг.бг ги смятам за добри журналисти.Е,както се вижда не всички са такива.
между другото в същия ден бяхме играли със Севилия и под онова заглвие че "Мауриньо бил решил" пишеше друго: Съдия подпира Реал Мадрид.....и това всичко го слушах по радиото (прочетено от Томислав Русев в спортно шоу гонг),пътувайки с един приятел в колата.Той им вика: Видя ли бе,кво ти разправях че Мауриьно няма да може да изкара сезона....и.......Е,Реал ако не ги бутнат няма да могат да бият много ясно....

....
.....аз лично много се дразня на тази некоректна журналистика.Не знам за вас.[/offtopic]