Жозе Моуриньо (фен тема) треньор на Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

GNRforever

Re: Жозе Моуриньо (фен тема)

Мнениеот GNRforever » 16 фев 2011 11:38

UNBEATABLE написа:
GNRforever написа:Времето на Жозе изтича,скоро ще настъпи ерата на Гути начело на отбора :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ти чуваш ли се, какво говориш. Коментарите ти са меко казано странни... всеки твой опит за интелигентен коментар се проваля.

Не бе не прочете ли интервюто на Гути,че иска да е треньор на Реал , аз го казвам на шега,не целя да съм интелигентен :Д:Д:Д
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 16 фев 2011 12:59

GNRforever написа:не целя да съм интелигентен :Д:Д:Д

Личи ти.Чудя се ако ти стане това цел, какво ли ще стане.По-добре или по-зле.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 16 фев 2011 13:48

sl321 написа:
GNRforever написа:не целя да съм интелигентен :Д:Д:Д

Личи ти.Чудя се ако ти стане това цел, какво ли ще стане.По-добре или по-зле.

И на мен ми е чудно, кое ли ще е ...

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 18 фев 2011 14:27

Моуриньо: Ще спечелим трофей този сезон

Жозе Моуриньо е оптимист, че през този сезон Реал Мадрид ще успее да спечели отличие и така ще сложи край на тригодишната суша без трофей.

Португалецът пристигна с големи очаквания и успя да класиране състава за финал в турнира за купата на Краля, 1/8финал в Шампионската лига, а в първенството отборът е втори, на 5 точки от Барселона.

„Би било най-естествено да спечелим купа и аз вярвам, че ще го направим. Така ще дадем началото на един успешен цикъл, който се надявам, че ще бъде изпълнен с триумфи” заяви Моуриньо пред „Кадена Сер”.

„Все пак мисля, че може би догодина е по-реално да се берат плодовете от представянето на този отбор. Този първи сезон до голяма степен бе преходен и за мен и за повечето футболисти. Беше трудно, но мисля, че сега вървим в правилната посока” добави той.

„Когато подписах договора си за 4 години го направих с намерението да изпълня контракта си докрай. Искам обаче да чувствам, че феновете, играчите и ръководството ме подкрепят. Ако всички сме единни имаме много по-големи шансове да достигнем целите, които сме си поставили. Щом това е така няма да има причина да напускам” изтъкна още Жозе.

За пореден път той каза, че за клуба ще бъде важно Пепе да продължи договора си с отбора, а освен това коментира, че отношенията му с генералния директор Хорхе Валдано са нормални.

[offtopic]Много често се сещам за онова заглавие във гонг.бг- "Мауриньо реши!Връща се в Англия" след като го нямаше нито в испанската, нито в българската преса.Тоя който го беше писал явно много му се е искало,но не му прави чест.Все пак в гонг.бг ги смятам за добри журналисти.Е,както се вижда не всички са такива.
между другото в същия ден бяхме играли със Севилия и под онова заглвие че "Мауриньо бил решил" пишеше друго: Съдия подпира Реал Мадрид.....и това всичко го слушах по радиото (прочетено от Томислав Русев в спортно шоу гонг),пътувайки с един приятел в колата.Той им вика: Видя ли бе,кво ти разправях че Мауриьно няма да може да изкара сезона....и.......Е,Реал ако не ги бутнат няма да могат да бият много ясно.... :x ....

.....аз лично много се дразня на тази некоректна журналистика.Не знам за вас.[/offtopic]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 18 фев 2011 15:18

sl321 и аз това се дразня на журналистите. Срещу Алмерия,когато не ни свириха две дузпи,заглавията бяха от вида: "Слабак спря Реал Мадрид за титлата", "Реал каза сбогом на титлата" и т.н. Но когато, се отмени гол на Севиля( а после се видя,че първо има засада и второ топката не е минала с ПЪЛЕН обем голлинията) всички заглавия бяха: "Рефер подпря Реал", "Рефер подари победата на Реал Мадрид" и т.н. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 18 фев 2011 15:29

Kaквато ни е държавата, такива са ни и журналистите...

Скивайте каква статия имаше в Труд !!!

[center][rimg]http://www.acmilan-bg.com/forum/index.php?act=attach&type=post&id=4986[/rimg][/center]

За какво си говорим повече, след като елитен вестник пуска подобни буламачи...

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 18 фев 2011 21:01

Моуриньо недоволства от календара в Примера
Наставникът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо изрази негодувание от насрочената за утре среща от Ла Лига срещу Леванте. "Не ме интересува дали ще играем преди или след Барса. Календарът в Примера не ми дава това, които искам. Лион играе в петък, а ние не. Между важните мачове ни дават само два дни почивка", възнегодува Специалния на пресконференция днес. "Лос меренгес" гостуват на Лион идния вторник.

"Севиля игра снощи, а в неделя пак има мач. Порто пък няма двубой. В Германия, Франция или Италия се дава преднина на местните отбори. На мен ми се искаше да играем срещу Ла Коруня в неделя, но ни сложиха в събота", продължи Жозе.

"Кристиано Роналдо ще е титуляр. Не виждам нужда да му давам почивка. Ще има две или три промени", довери португалският треньор. Относно Леванте Моу заяви: "Трябва да уважавам отбор, който до момента има три мача срещу нас и само една загуба".

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 18 фев 2011 21:07

Идеята на Моуриньо е добра. Не виждам нищо лошо,когато някой от испанските отбори има мач в Европа във вторник, двубоят му за първенство да се играе предишния петък и по този начин да има повече време за почивка :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 19 фев 2011 10:53

Всичко е свързано с телевизионни права.Но и така да е,може да се направят промени.Няма лошо да си гледам Реал Мадрид в иначе скучната от към футбол петък вечер. :)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 21 фев 2011 14:02

[center]Сър Алекс смята, че само Моуриньо може да спре английските тимове в ШЛ[/center]

[center]Изображение[/center]

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън предупреди, че Жозе Моуриньо е направил Реал Мадрид сериозен претендент за трофея в Шампионската лига през този сезон.

Специалния вече спечели две купи от надпреварата - с Порто през 2004 година и с Интер през миналия сезон. При първия успех на Моуриньо в ШЛ, Порто отстрани именно Юнайтед по пътя към триумфа.

„Той е изключителен мениджър с невероятен домашен рекорд. Девет години без загуба у дома - това не е за вярване. А освен това имат и страхотен играч в лицето на Кристиано Роналдо”, сподели шотландецът за Реал.

Сър Алекс обаче смята, че квартетът английски тимове в турнира - Юнайтед, Челси, Арсенал и Тотнъм имат отлични шансове да стигнат до четвъртфиналите, където да се изправят срещу деветкратния първенец на Европа Реал Мадрид и всички останали.

„Някои казаха през миналия сезон, че това е краят на господството на английския футбол в Европа, но това не е така. През последните седем години, на финалите и полуфиналите постоянно има английски отбори. Този сезон, Арсенал може да отстрани Барселона след успеха в първия мач. Барса ще бъде без Жерард Пике за втория мач, което е голяма липса. Барселона не е непреодолим тим. Има начини да се играе срещу тях - сигурен съм. Ако има четири английски тима в четвъртфиналите, това ще покаже силата на Висшата лига. Тотнъм е много силен и мисля, че ще продължат с комфортната победа срещу Милан”, продължи Фърги.

Неговата главна тревога обаче е първият мач срещу Олимпик Марсилия, където Юнайтед ще бъде без капитана на Англия Рио Фърдинанд, който има травма в прасеца.

„Марсилия е сурово място за нас. Те са много силен, здрав тим със сериозна подкрепа. Гостувахме там преди няколко години и загубихме с 0:1 - Уилям Галас вкара гола. Няма да бъде лесен мач, но все пак имаме добри шансове. Имаме възможност да измъкнем добър резултат, но не мисля, че Рио ще играе. Той е аут за още една седмица”, завърши легендарният сър Алекс Фъргюсън.

Върни се в “Архив”